@Guzzi1100ev
Juli 2026
het is er netjes. maar er is niets. grasveld voor camper, wel stroom en water. zwembad betalen wc en douches niet in de buurt. geen chemisch toilet afstorten. te duur voor wat er was.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

mag niet meer blijven slapen
2023
als je een kleine buscamper heb dan is dit wat voor je .Een normale camper kan hier niet goed uit de voeten en grote kans op schade rijden. verder een rommelige indruk
toen wij er vrijdag 7 juli kwamen vroegen we ons af of je wel met de camper er mag overnachten. er stonden aleen auto's geparkeerd
wij stonden in een camperplaats voor niks vlak bij deze camperplaats. Daar kan je alleen je vuilnis kwijt. Maar deze camperplaats heeft maar een stopcontact bij de automaat dus je heb geen stroom aansluiting .Dus water tegen betaling en een stevige tarief om er te mogen staan
3 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

we stonden moederziel aleen in deze sprookjes wereld. het licht van de vuurtoren maakte dat beeld compleet. ook het kerkje van deze oude bedevaart ord op deze uithoek van Portugal zeer bizonder. het was een onvergetelijke nacht
nette plaats alleen drinkwater prijzig. voor de rest prima plaats leuk plaatsje met veel barretjes om tapas en beertjes te nuttigen
bestaat niet meer opgedoekt