@GvY
- 2018
- Dethleffs
- 2022
- Integraal
heerlijk rustig, gastvrije ontvangst met glaasje wijn. op 4km van Lucca, prima te fietsen. zwembad op camping voor verkoeling. verder weinig te doen. 50 euro voor 1 nacht met 2 volwassenen en 1 kind (aug)
leuke camping, zwembad er naast en vrij toegankelijk. dichtbij centrum. faciliteiten netjes. ideaal voor Stelvio. hond vriendelijk. met camper en 3 personen ruim 70 euro per nacht in hoogseizoen.
nette camping. schoon sanitair. vermaak voor de kinderen. mooi gelegen aan meer, ook prettig met hond. veel jaarlijks terugkerende gasten, geeft dorps gevoel met het nodige geluid. niet ons ding.
wat een gastvrijheid, geweldig. niet gereserveerd, maar een plek voor 3 nachten was zo gevonden. heerlijke pizza's (voor weinig) in het restaurant. in de ochtend een lekkere espresso of cappuccino. camping is gelegen in prachtige omgeving. de gastvrijheid en hulpvaardigheid van de eigenaar en eigenaresse maken veel indruk.
leuke plek, dicht bij het centrum. eenvoudige plekken en aantal toiletten. dichtbij zwemmen in meer mogelijk. prima om een dag de prachtige stad Orta te bezoeken.
leuke kleine camping. gastvrouw erg gastvrij en behulpzaam. plekken aan het water zijn fantastisch. kano beschikbaar, erg leuk met kids.