@Gwes
- 2017
mooie en schone camping. in 2023 hier ook geweest, prijs nog steeds hetzelfde. verandering van douche gebouw is perfect. hier komen wij graag weer terug
vergane glorie. het zwembad is nog niet opgeknapt (was 2 jaar terug ook al) eigenaar zegt niks onvriendelijk zijn vrouw ontvangt ons vriendelijk. toilet gebouw stinkt naar riool. douches redelijk. kortom wij komen hier niet meer. restaurant geen gebruik van gemaakt
prima camping. Veel schaduwplekken. Je staat overal wel scheef. Als je betaald via de automaat kan je geen gebruik maken van de ACSI korting. Dit scheelt €8 20 per dag. Als je naar de receptie gaat kan. je dit niet meer wijzigen.

Wij hebben het adres van reizigers onderweg. Besloten om hier heen te gaan. Perfecte camping voor onderweg. Douches verwarmd. Vriendelijk ontvangst. Restaurant kan je ‘s avonds eten. Wij komen hier wel terug en raden het zeker aan
Sitecode: 2058
prefecte doorreis camping. echter de douches kunnen wel beter worden schoongemaakt. er zit schimmel op de tegels en stof web raggen bovenin. ik was blij dat ik mijn slippers aan had. jammer dit kan beter
mooie plekken tussen de bomen. Sanitaire voorzieningen schoon maar verouderd. Geen WiFi. Zwembad zijn ze aan het opknappen. Op de fiets naar het centrum. Mooie fietspaden. Je kan ook met het pontje over. Receptie ontvangst is perfect. Engels sprekend
Ideaal als camping onderweg. maar er zal toch iets moeten gebeuren met het sanitair, wat een vieze bende. Je krijgt een plek voor een vaste caravan op een strook van niks. Ze zijn onteigend van een stuk land door de gemeente. Ik zou de boel sluiten en opbouwen. En dan openen voor het publiek. €25 voor 2 personen. Erg duur. Foto’s die hier staan zijn niet de werkelijke situatie!!!
Sitecode: 20731
Schoon sanitair, ruime plek. Er is nu een waterkraan op de plek

Leuke kleine camping. Vriendelijke eigenaresse. Omgeving is prachtig om te fietsen. Er zijn diverse fietsroutes beschikbaar. Wij komen hier nog eens
Prima camping om te overnachten.
Schoon sanitair. Vriendelijk ontvangen
Prima camping. Jammer dat de schoonmaak lang duurt. Waarschijnlijk omdat het sanitair schoon is
Mooie plek. Hartelijk ontvangst door de beheerders. Mochten zelf uitkiezen waar we gingen staan.
Prima plek. Ontvangst door aardige beheerster. Schoon sanitair
Prima plek. Aardige gastheer en vrouw. Mooie omgeving om te fietsen.
Hartelijk ontvangen. Van te voren bellen, er is niet altijd plek voor een camper.
Sitecode: 20731
Mooie Camperplaats. Vriendelijk ontvangen. Je kan gebruik maken van de faciliteiten van de camping.