@H-Sportel
- 2014
Bolsward is mooi, goed bereikbaar. Het sanitair is oud maar schoon. Op het moment dat wij hier stonden waren er 21 campers/caravans. En dat is echt teveel. Tip voor de (vrijwillige) campingbeheerder: U mag best wat strenger zijn!
Leuke plek, nog nooit zo hartelijk ontvangen. Keurige voorzieningen, schoon, nieuw
krappe plek toegewezen gekregen voor onze 6 m camper. de beheerder was niet te vermurwen om een andere vrije! plek aan ons te geven. geen wifi slechte ontvangst mobiel internet (geen 5G maar 3G)
Sitecode: 19073
32 jaar geleden was het een leuk klein primitief StaatsBosBeheer campinkje (=de reden om hier nog eens te kijken) Nu is het een dure camping waar alles in het werk gesteld wordt om geld uit je zak te kloppen. Onze waterkoker liet de stroom uitvallen. oké dat kan. Maar voor 1€/n konden ze met een druk op een knop de stroom verhogen van 8A naar 10A. Daar is dus over nagedacht èn een investering voor gedaan! Het wegwerpen van afval is nog gratis.
heerlijke plek. En wanneer je de kans hebt: ze organiseren een 5 gangen diner in samenwerking met het ècht goede restaurant Amuse….. geserveerd bij/in je camper. Super belevenis.
Inmiddels € 14.22 + € 5.00 om een pass’étapes te kopen - die kan je vaker gebruiken maar zonder kom je niet op de CP.
simpele camping, wel wat krap voor onze 6m camper. Helaas had het er de vorige dag veel geregend, we kwamen dis vast te zitten in de modder. Ons humeur ging naar een nulpunt, doorgereden naar de camperplek vlak bij (nr 64270).
prima plek. €11.40 betaald
mooie camping/camperplek. Fantastisch uitzicht. Lopend naar de stad is goed te doen (1.4 km). Vanaf de bushalte 300 m de Kobeta Bidea aflopen. Linksaf de trap af. 387 treden. Omhoog kostte ons een half uur.
heel mooie simpele plek. Gebruik N42.1720811, W1.5890912 voor je navigatiesysteem (anders loop je vast op het krappe dorpscentrum)
Heel leuke kleine camping, mooie ligging voor fietsen en wandelen. Prima voorzieningen, schoon nieuw sanitair en Wifi die het goed doet. We komen hier vast nog een keer.
mooie plek, wel chemisch stort en vers water. Wifi alleen in het B&B, niet bij de camper
Prachtige plek. De eigenaren zijn zelf enthousiaste camperaars. Er is ook een ‘serre’ die gebruikt kan worden. Alle voorzieningen zijn gratis. Vrijwillige bijdrage met een envelop in een brievenbus gooien.
Leuke camping en ik ben het helemaal eens met de voorgaande 2 reviews. De 2 min. douchen kost DKK 5, Het electra: DKK 4,50 per kWh (en da’s niet duur).
prima plek voor een overnachting. de Roskilde Fjord (op 150 m) is schoon en heerlijk zwemwater. de gratis toiletten (en koude buiten douche) hadden geen water en dus ☹️.
Het is een mooie plek. Het is echter een parkeerplaats voor autobussen en gelukkig zagen we op tijd de agent die bekeuringen aan het uitdelen was aan personenauto’s en campers.
mooie plek, schattig dorpje
gewoon een fantastische natuurkampeerterrein camping. Ruime plaatsen, hartelijk ontvangst, en op zaterdag werde de pizza-steenoven opgestookt en werden onze pizza’s (gratis) gebakken. En voor de addicts: prima (gratis) wifi over de hele camping. En zo hoort het ook.
leuke camping, vriendelijke beheerder. Heel fraai landgoed om te wandelen, en ook perfecte fiets omgeving.
Prima plek voor 1 nacht, wel wat lawaai van de doorgaande weg
Prima plek, opgeruimd en netjes. Wel wat verkeerslawaai aan ‘t eind van de middag/vroege avond
Prima plekje, net wat de vorige reviews zeiden. En je kan hier nog een leuk wandelingetje doen: volg de rue de chateau. Dan kom je langs een 11e eeuws kerkje en wat verderop bij een 13e? eeuwse versterkte boerderij
Mooie plek, de weg is ‘s nachts rustig. De kerkklok (hemelsbreed ca 300m) vertelt je ieder halfuur hoe laat het is.
Sitecode: 72045
Op zich is het een leuke plek voor 1 nacht. Na de warme zomeravond die wij hier hadden (een donderdag), was de nacht helaas rumoerig. 02:30 gingen de laatste havenbezoeker pas weg.
Onderstaande beoordelingen zijn allemaal nog helemaal juist. Vooral de rust valt op na 2 hectische dagen in de stad zelf.
We zijn op doortocht en dan is dit een prima plek voor een nachtje.
(te) rustig dorpje. Sanitair: oud maar schoon.
De CP was helemaal vol, gelukkig hebben ze ook nog een 'overloop' voor 12€ (incl stroom) maar dan zit je tegen de snelweg aan. Stralsund zelf is zo leuk (bezoek vooral het Meeresmuseum) dat dat het weer goed maakt.
Prima CP - en op 500 m de oude Hanzestad Stade. Mooie stadswandeling (op eigen houtje) van ca 2 uur.
Erg druk
Lekker rustig plekje, bijzonder leuk stadje/dorp op loopafstand
Zeer ruime plaatsen, rustig (de 2 eerdere beoordelingen gaan over iets anders denk ik). Ingang mbv automaat 6.70€ voor overnachting, electriciteit kost extra.
Eenvoudige camping. Het sanitair is schoon - maar het is dan ook nog het voorseizoen. We konden wel zo van de camper het water in. Heerlijk koel en schoon.
Heerlijk plekje. Er is stroom als je wilt naast de loods (terwijl je toch de boomgaard in kijkt).
Rustige plek, er stonden echter veel meer campers dan officieel toegelaten.
Prima plekje. Niet meteen stoppen bij het restaurant, maar ietsjes doorrijden.