@H-Wemekamp
Prima plek, met ook tijdens regen voldoende vaste ondergrond. Vijf sterren sanitair.
Geweldige plek, zeer behulpzame eigenaar. Geweldig dorp, waar de tijd heeft stilgestaan. Prachtige omgeving. Goed te bereiken als je de bordjes naar de camping volgt.
Wat een prettige relaxte plek. Ook leuk om een praatje te kunnen maken met de zorgbewoners. Het snelweg geruis valt erg mee. Schitterende omgeving.
Rustige plek zonder voorzieningen dichtbij slaperig stadje.
Prettige rustige camping met goed sanitair. Helder koud bergmeertje, mooie wandelomgeving
Heerlijke rustige plek vlak naast verlaten appelboomgaard met 6 soorten rijpe appels.
Prima plek, heerlijk zwembad, prachtig stadje.
Niet toegankelijk
Uitstekende camping, prima gratis wifi. Rijpe avocado’s vallen in je schoot.
Prachtig gelegen camping langs de rivier met goede voorzieningen. Waar je echt in kunt zwemmen in een diepere plek.
Prettige camping, aangenaam stadje. Jammer dat de douches niet goed onderhouden en niet schoon waren.
Helaas niet kunnen vinden met routeplanner van de app. Staat ook niet bij de camping aangegeven. Later wel gevonden met adres aanduiding.
Sitecode: 19114
Redelijke camping.Voorzieningen zijn in orde. Info door oude dame is onduidelijk en verouderd.
Prima plek dicht bij Centrum. Helaas ook L achter geen TV
We zijn er niet gaan staan omdat ze alleen water met mineraalsmaak uit een diepe put hebben om onze tank te vullen. We een mooie plek en niet duur.
Prachtige camping, mooi gelegen, goede voorzieningen.
Mooie camping. Breed bijna leeg strand waar honden los mogen. Te weinig stroom punten.
Top plek fraai gelegen aan de rivier. Voorzieningen in orde.
Drie nachten rustig gestaan. Er zijn geen douches zoals aangegeven en de prijs is inmiddels €9,- per dag.