@H.A.P.M.-Boeren
- 2016
- Malibu Van
- 2015
- Buscamper
mooie camperplaats voor paar daagjes uitwaaien. Voor elk wat wils bij goed of minder weer. rustgevend zicht op de schepen groot en klein. Bij regen kan je altijd een boek lenen of naar het museum.( aanrader) probleem net je fiets? Er staat een reparatie zuil. al met al prima vertoeven in Sas van gent met een rijke geschiedenis.
Sluiten helemaal aan bij de vorige bezoeker . Wat een leuk stekje. je kunt er heerlijk uitwaaien op de Dijk. En zeker aanrader museumbezoek. Er is plaats voor 5 Campers op de kleine ligweide. Let wel geen grote campers. Buscamper is ideale maat.
Wij sluiten graag aan bij de vorige review . stonden ook op A13 π voor β¬32,= van alle gemakken voorzien. onze wasjes gedraaid en gedroogd. Spic en Span weer verderπ
Hulde aan gemeente Hulst. Goede parking. Mooie wandelingen in Hulst. Gezellige terrasjes en leuke winkels. Ja, wij komen zeker terug. Bijkomstigheid, supermarkt op enkele meters afstand.
Sitecode: 19212
het service station is er nog. Parkeerplaatsen met eventueel stroom is niet te vinden. Tip rij door naar Ruine van oud klooster. Parkeerplaatsen met restaurant en toilet. Bij een mooi meer.
een echte aanrader. tikfoutje kan. bij de Camping doorrijden en daar is alles bij de hand. Alles met code. echt top!
Mooie Camperplaats stop. met alles wat de Camperaar nodig heeft. Geen kronen ? geen probleem voor β¬15,- per nacht mag je alles gebruiken. Top. wandeling maar de haven is ook mooi.
prima locatie. Alles voorzien. Goed voor nachtje over en de omgeving te verkennen. mooi oud kerkje
grote camperplaats. Wij kwamen rond 17.00 uur aan. Helemaal vol volgens bord. Buiten het hek zoeken naar een andere plek, maar de beheerder bood ons een plaats aan bij de ingang voor 1 nacht. prima voor ons. De prijs is intussen voor alleen staan β¬9.50 stroom etc. weten wij niet. geen gebruik van gemaakt. Ps wel goede Wi-Fi.
inderdaad super plaats. Maar let op !het adres Klopt niet. Toets bij informatie de route aan en het komt goed.