@H.E.
- 2020
er lag nogal wat sneeuw maar de parkeerplekken waren netjes schoon. en dat op een gratis plek. water en stroom aanwezig en vuilwater kan je hier ook kwijt.
eind januari 2026 een prachtige plek. maar nu ligt er een dikke laag sneeuw ook op de smalle weg over de brug dus helaas verder moeten rijden
nu ligt er veel sneeuw je moet door die dikke laag sneeuw ploeteren op de camperplekken. als je niet goed kan lopen is dat niet prettig. ook hier is het water nu afgesloten. en toch betaal je die €20,00
een prachtige rustige plek. het water was afgesloten ivm bevriezen maar je kon water vullen bij een bouwmarkt. ze hielpen je zelfs met de slang naar je camper te brengen en bleven wachten tot de tank vol was. ze berekende geen kosten voor het water. er was 26 cm sneeuw gevallen. het was 30 jaar geleden dat er zoveel was gevallen. een sprookje en ben dan ook een dag langer blijven staan.
mooie plekken aan het water. er was veel sneeuw gevallen en het was toen ik gisteren aan kwam een vieze sneeuw bende. je kon niet fatsoenlijk lopen. nu zijn ze aan het sneeuwschuiven
heerlijk rustige camperplek. smal straatje om er te komen. lange stroomkabel nodig en een hele lange slang om water te vullen en anders met een gieter en afval water met een emmer naar de stortbak brengen.
prachtige camperplek vriendelijke gastvrouw. dank je wel. een gratis camperplaats geweldig. 4 prachtig plekken die bestraat zijn. Heerlijke delicatesse kun je kopen in het winkeltje. savonds stond ook de oprij laan aan beide kanten vol. wat dan voor sommige lastig was omdat je dan achteruit tussen de geparkeerde campers weg moet rijden en dan achteruit een drukke straat oprijden.
geen borden meer dat de camping daar is.
prachtig plekje
mooi uitzicht en rustig.
rustige plek. prettig dat er Nederlands gesproken wordt.
bijzonder mooi en stil
rustige plek.
bijzondere mooi uitzicht
rustig en alles aanwezig
rustige plek goed voor een nachtje voor mij
deels onder bomen. maar een echte massa camperplek. wel rustig.
mooie ligging rustig maar de prijs is €16,20
Het zou een prachtige plek kunnen zijn. Helaas troosteloos om te zien. Het gras staat hoog en ziet er verlaten uit.
geweldige plek midden in de natuur zonder voorzieningen
prachtige verzorgde camperplek vriendelijke ontvangst
rustig mooi midden in de natuur
plaats verboden voor campers
geweldig mooi plekje donkere nachten met een prachtige sterrenhemel. zolang het mogelijk is tov vorst zal de eigenaar het kacheltje opstoken zodat de gasten kunnen douchen. je kan altijd komen ook bij vorst maar dan moet je zelf toilet en douche in je camper hebben. er is stroom aanwezig. Een vriendelijke eigenaar die Nederlands spreekt en ‘s morgens heerlijke verse broodjes gaat halen op bestelling. Ik kreeg heerlijke tomaten en verse eitjes
prachtig uitzicht
Sitecode: 19103
Bijzonder mooie camping zeker als je kan waarderen dat de eigenaar een natuurliefhebber is. Naast de camping een natuurgebied, prachtig en bijzonder gemaakt door allerlei natuurlijke dingen die er neergezet zijn en veel huisjes om het vogel en insecten vriendelijk te maken. Stoelen en bankjes om heerlijk te kunnen genieten. Ook op de camping veel vogelhuisjes en insecten hotels. En kinderen zullen het hier ook goed naar hun zin hebben.
prachtige plaats je kunt wel water lozen met een camper.
op dit moment veel controle. sommige maken er een zooitje van of er staan soms wel 15 campers. ( zelfs caravans)
Sitecode: 20937
Begrijp niet dat er commentaar is op deze plek tov hondenpoep. Ik heb geen hondenpoep gezien. Mooie plek. Prachtig uitzicht. Rustig.