@H.K.-van-Laar
- Clever Anders Anders
- 2018
- Ander
- Buscamper
Ik snap echt niet waarom mensen klagen over deze geweldig mooie camperplaats. Wij genieten van zulke camperplaatsen. Het is een klein dorpje met één winkeltje waar je alle dagelijkse boodschappen incl broodjes kan doen. Mooi wandel/fiets gebied (e-bike).
wij hebben hier 1 week gestaan, heerlijk rustig, mooi wandelgebied, leuke meertjes in de buurt, vriendelijke eigenaren. Vroeger (30 jaar geleden) organiseerde ik klimweekenden toen werden de doucheruimte gebouwd nu 30 jaar later zijn ze nog steeds het zelfde. op alle plaatsen is er stroom voorziening maar je hebt lange kabels nodig.
Mooie CP nog een beetje kaal omdat het vrij nieuw is, een zeer vriendelijk en behulpzame gastvrouw altijd voor een praatje zeer schone toilet/douche ruimtes, ruime plaatsen en meerdere toppunten (water). Veel wandel en fiets routes in de buurt.
Sitecode: 92052
top camperplaats je staat met de camper op asfalt en daarvoor kunstgras er is hier letterlijk en figuurlijk alles aanwezig
Mooie camping maar niets voor een echte camperaar die rust zoekt en de ruimte, plaats was 24m2. We hebben daar gestaan om te douchen en alles te legen en te vullen.