@H.M.J.Gerrits
- 2024
- Hobby Optima De Luxe T70 GE
- 2018
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Een zeer groene verzorgde mooie en rustig gelegen camping ! We werden vriendelijk ontvangen door een goed engels sprekende dame. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, foto is zeer gedateerd en doet gigantisch af aan de werkelijkheid. Verwarmd binnen- en buitenzwembad. Broodjesservice aan de deur. Prima bar/restaurant welke geopend zijn in het hoogseizoen. Wij komen hier zeker terug om de mooie kastelen in de buurt te bezoeken.
Zeer vriendelijke ontvangst van een goed engels sprekende meneer. Mooie ruime plaatsen met veel schaduw naast de rivier. Goed gelegen voor een bezoek aan Cognac ! Restaurant alleen geopend in het hoogseizoen. Wij betaalde €15,- per nacht op basis van 2 personen incl. stroom 6 A.
Camping is goed te bereiken, vriendelijke ontvangst en een mooi geheel. Prijs is € 26,- op basis van 2 personen. Overdekt zwembad open in de zomermaanden en een goed restaurant. Klein dorpje op loopafstand, mooie omgeving om een wandeling te maken.
Zeer mooie camping met ontzettend mooi sanitair ! Vriendelijke ontvangst en mooie zwembaden. Supermarkt dicht in de buurt en een leuk restaurant op de camping …
Prima plek voor een tussenstop! Ruim aanbod sanitaire voorzieningen en heerlijk warm water. Meerdere supermarkten dicht in de buurt …
Prima camping om wat langer te staan. zeer net en schoon sanitair en prima douches. Kleine supermarkt op de camping met iedere ochtend verse broodjes. Centraal gelegen om andere plaatsen te bezoeken. Goede tip is inderdaad om een week te blijven voor de prijs van €100,-
Wat een fijne plek om aan te doen. Goede voorzieningen, sterke WiFi en ruime plaatsen. Goed eten voor een prima prijs en nog even relaxen in het binnenbad dat verwarmd is. Zijn pas net geopend en doen zeer hun best !