@H1175
Leuke plaats aan het water bakker op 400 meter lekker rustig schaduw goed grote bomen alleen beetje uit proberen met schotel tv
Prima plaats mooi asfalt aan de Maas gezellig stadje eten terrasjes leuk om dagje te staan en ja gratis
internet nog steeds slecht helaas
Zou gratis moeten zijn en niet eten is een wielklem erg vriendelijk daar Mij niet gezien
Super geweldige camperplaats tussen Gilze en Tilburg Mooi terrein (blokken aanrader) Met WiFi super mooie douches wc bar water stroom terras en er gaan ook luchtballon omhoog prachtig om te zien ook fijn voor honden liefhebbers ,kan hier heerlijk wandelen en fietsen Zeer vriendelijke eigenaren op zijn Brabants en erg gastvrij Gilze met wat leuke terrasjes Jumbo Total en een Plus op 3.6 km . Iets wat verkeer Zijn geld meer dan waard aanrader
Sitecode: 22015
Ik geef -5 sterren onvriendelijk Volgende morgen gelijk vertrokken en kon er nooit meer Hebben zeker geld te veel daar ?
Sitecode: 2059
Leuke en mooie camping aan het water dorp op loop afstand 600 meter winkels terrassen slager bakker en ook is er een markt af en toe In de wijde omgeving een super camping dus niet verder zoeken prijs ook leuk 12.70 met camper 2 pers en hond Zeker een aanrader en we gaan in restaurant eten dus alles in de buurt Top Gratis WiFi met aardige en behullp zame man
leuke camping maar de buren komen al klagen als je iemand aan de telefoon hebt dus zachtjes praten svp
Prachtige en rustige plek af en toe een diesel treintje avonds lekker donker September alleen in de middag eten en is goed eten vriendelijke meiden Het terrein is zeer open geen schaduw staan 5 dunne boompjes Mooie omgeving ook in Marienbourg waar oude diesel en stoom treinen te zien zijn Dagje Frankrijk heel dicht bij
Heerlijke plaats super rustig hotel en terras op 25 meter zeker de ideale plek voor oude treintjes supermarche op paar km groter Intermarche net over de grens