@HACO-Video
- 1992

Een prima parkeerplek, niet ver van de Rijn.
Goede plek voor een kort verblijf. Het is 's nachts relatief rustig en we hebben prima geslapen. 'S Avonds kwam er een aardige meneer die informatiemateriaal voor alle kampeerders bracht.
Ook wij kunnen het alleen maar eens zijn met de goede recensies.
De plaats is goed ingedeeld. Registreren met een sleutel voor de slagboom en een aanbetaling van 10 € is een beetje een gedoe. Zelfs de prijs van € 20, - per dag zonder elektriciteit zal velen er zeker van weerhouden deze ruimte te gebruiken. Dat is waarschijnlijk de reden waarom we alleen zijn op dit veld van 40 pitch.
Over het algemeen waren we tevreden. De geluiden van het bedrijf zijn beperkt, ze stoorden ons niet. De stoelen zijn groot en sommige bieden uitzicht op de haven. De plaats werd in het weekend goed bezocht en doordeweeks waren er veel vrije plaatsen.
Leuke plaats! Speciaal voor fietstochten op de Weser. Het is 20 km naar Hameln.
Met onze 8 meter lange mobiel hadden we geen problemen. Overdag wat onrustig door aankomende en vertrekkende auto's, maar 's nachts rustig. De plaats kost € 12 inclusief toeristenbelasting. Kassiers komen op verschillende tijdstippen van de dag. Als u niet wordt gevonden, ontvangt u een briefje waarin u wordt gevraagd de vergoeding te betalen bij de toeristeninformatie.
Plaatsen zijn ok, ook geschikt voor grotere voertuigen. Je moet naar de camping om het te verwijderen. Je moet je eerst aanmelden bij de receptie, daarna kun je alleen naar de parkeerplaats rijden. De plaats is goed bezocht in het weekend en bij goed weer.
We voelden ons ook heel comfortabel op deze prachtige parkeerplaats. We aten ook goed, Maultaschen, was iets nieuws voor ons als Noord-Duitser.

We vonden deze plek ook leuk. Je ziet meteen dat de telefoniste hierover heeft nagedacht.
Een gratis plek met alles wat je nodig hebt. We hebben verschillende geocaches / rondjes gereden vanaf deze plek. Dit is de tweede keer dat we deze cursus hebben gevolgd en zouden er keer op keer heen gaan.
Erg mooie plek! De percelen zijn genereus, alles wat u nodig heeft.
We hebben deze parkeerplaats meerdere keren gebruikt. Omdat we graag fietsen en mijn vrouw geocaching als hobby, is deze plek altijd een doel voor ons.

Gemakkelijke plek! Maar goed om te overnachten. Plaatsen zijn groot.

Goede plek, gebruikte het als podiumplaats tijdens onze terugreis vanuit Spanje. De plaats is goed en snel te bereiken vanaf de snelweg. Zijn zeer vriendelijk ontvangen en geïnformeerd door de telefoniste. Het is ook de moeite waard om langer te blijven, er zijn veel manieren om je vrije tijd door te brengen.
De plaats is goed. We stonden buiten en maakten onze trailer niet los, dus moesten we € 17 betalen zonder elektriciteit.
We hebben een aangenaam verblijf gehad. De nacht was rustig en we sliepen goed. De menunavigatie op de parkeermachine was enigszins ondoorzichtig. We wilden eigenlijk boeken zonder elektriciteit en water, maar op de een of andere manier werkte het niet. Dus we betaalden in totaal € 12,10. Maar is geen probleem. We hebben een team van meer dan 12 m en konden goed staan.
Vrije ruimte met Ent en levering, elektriciteit is ook beschikbaar. OK voor een nacht. Overdag kun je het verkeer horen, maar 's nachts is het stil. Heb de plaats meerdere malen gebruikt tijdens onze reizen naar het zuiden.
De plaats is goed, is ook goed gerund! Heb de plaats spontaan geraakt, heb alleen geluk gehad met een plaats. In het weekend was er een vergadering, dus bijna alle stoelen waren bezet.
Het is een eenvoudige plek, natuurlijk, maar in een prachtige baai. De operator Mario is aardig en behulpzaam. Prijs in 17 september € zonder elektriciteit.
De plaats was in september gesloten. Reden hiervoor is een barrièresysteem geïnstalleerd, met betaling aan de parkeerautomaat.
Ruimte is oké! Zonder elektriciteit kost de plaats 15 €. Ik denk dat de prijs voor de cp een beetje te hoog is. Wie ook elektriciteit nodig heeft, die betaalt er € 5 voor. Op maandag is het restaurant gesloten. We waren alleen op de plaats.
Eenvoudige maar goede plek om te verblijven. Ver en verwijdering op ongeveer 200 meter afstand bij de brandweer.
Eenvoudige plek, maar om OKÉ te overnachten.
De plaats is mooi, we hadden gewoon pech achter het veld, een evenement met disco vond ruim na middernacht plaats. Dus de nacht was rusteloos.
Een rustige plek, met elektriciteit voor 10 €. Verbleef er na winkelen bij Obelink.
De plaats was oké voor ons! Ik verbleef 2 nachten op het plein en sliep rustig.
Plaats is ok, alleen met 8 m lengte is het schaars. De oprit is een beetje smal. Gedeeltelijk sta je tussen auto's.
Ook voor ons was het verblijf zeer aangenaam. We hebben echter geen sanitaire voorzieningen nodig.
We verbleven een nacht op het veld en voelden ons comfortabel. De operator was erg vriendelijk. Voor grote mobiel iets moeilijks.
Een van de beste plaatsen die we kennen. We zijn het veld op gereden met een Geocaching Tour. We kunnen alleen deelnemen aan de andere goede recensies.
Om de plaats te blijven is OK! In de ochtend stoort het verkeer.
We hebben de ruimte voor 2 nachten gebruikt. De plaats wordt gekenmerkt door langdurige kampeerders. De sanitaire voorzieningen zijn niet nieuw, maar schoon en in orde. Prijs is met 16 € Ok!
Mooie grote plaats. Afvoer en water krijg je op het veld dat op ongeveer 2 km afstand ligt. (Gratis).
Ook zijn we erg blij met de plaats. Er zijn 6 stroomaansluitingen. Edeka kan worden bereikt via een voetpad in ongeveer 800 meter. Aldi is een beetje verder.
Een plek in de natuur, je hoort de koebellen en ruikt soms ook de boerderij. Het stoorde ons niet. De spoorlijn is te horen, dat stoorde ons niet. Voldoende ruimte, prachtig uitzicht op de bergen en het meer met de waterski-faciliteit, we vonden het leuk.
Als een podiumplek is deze plek goed. De technologie op de oprit is weer goed. De stoelen zijn maximaal voor mobiel tot 8 meter. De plaats werd ook gebruikt door campers met caravans.
We waren op het plein in mei. Er waren voldoende plaatsen beschikbaar. Ik denk dat met Pasen, Pinksteren, etc. het moeilijk is om daar een vrije plek te vinden. De passerende trein stoort een beetje, maar sliep goed 's nachts.
Voor ons was de plaats ok, heb het slechts voor één nacht gebruikt. Helaas was de taverne gesloten, gesloten op maandag!
De plek is prachtig, alleen de weg die direct naar de plek leidt, verstoort de dag erg. 'S Nachts is het draaglijk. Je kunt een goede fietstocht maken langs de Main langs leuke tochten.
Sitecode: 22076
Er is geen indicatie dat er een parkeerplaats is. We bleven daar, alles was in orde. Het was stil 's nachts.
Omdat de plaats een goede locatie heeft, is het ook goed bezocht.
Een beetje luid door de snelweg, anders ok.
Sitecode: 72003
Voor een grotere mobiel met trailer is de ruimte een beetje te klein. Satellietontvangst is ook moeilijk. Anders is de plaats goed. Verwijdering mogelijk, maar geen zoet water.
De ruimte was in orde voor ons. De aanpak was een beetje moeilijk, net voordat we de plek bereikten, hebben we het mis. De bewegwijzering was niet duidelijk.
Helaas konden we de plaats niet gebruiken, werd geparkeerd door auto's. Voor grotere mobiele apparaten eerder niet geschikt.
Het lijkt geen officiële pitch te zijn, maar het is zeer geschikt als stagehalte. We staan hier met volgers en hoeven niet rond te hangen. De plaats ligt in de directe nabijheid van de N 83, maar het verkeerslawaai is draaglijk.
Alles was goed voor ons. Zeer vriendelijk welkom, goed restaurant, veel mogelijkheden van activiteiten.
We gebruiken deze pitch keer op keer als podiumplaats. Niet alles is perfect op deze plek. Er zijn grote plaatsen, dus je kunt met een aanhanger op één plek staan. Helaas wordt de vergoeding verhoogd van 12,50 € naar 15,00 €.
De meeste plaatsen zijn alleen voor mobiel tot 7,50 meter. In het voorste gedeelte zijn er een paar plaatsen voor een langere mobiele telefoon. De grote zitplaatsen kosten 22,00 €, de kleintjes 17,00 € inclusief elektriciteit. Op dit moment is er geen verwijdering, alleen de mogelijkheid om de cassette leeg te maken. Anders mooie goed onderhouden plek.
Er is een nieuwe parkeerplaats naast de deur. De plaats heeft ook een Ent en aanbod. Er is geen elektriciteit. Tot nu toe is de plaats ook gratis. De banen hebben een afmeting van 4x10 m. Of de oude plaats gesloten is, ontgaat mijn kennis.
Platz was in januari zeer goed bezocht. Als podium geschikt. We kwamen vroeg in de middag aan en er waren nog steeds plaatsen beschikbaar. 'S Avonds was de plaats opgevuld.
Ook voor ons was de plaats in orde! Heb daar gestaan met mobiel en trailer. Als podiumplaats zouden we het keer op keer gebruiken.
Sitecode: 61996
De plaats was ook goed voor ons. Er is iets dat de passerende straat hindert. Zeer geschikt voor grote mobiele apparaten.
We hebben dit veld vele malen gebruikt en zijn altijd tevreden geweest, evenals deze keer. Aangezien we met een aanhangwagen en auto erop reizen, kunnen we hier goed staan met het team. Een video over deze pitch is ook beschikbaar op mijn YouTube-kanaal.
Als een parkeerplaats te duur.
Goede plek, we hebben het maar één nacht gebruikt.
Iets somber in de winter.
We kunnen alleen maar eens zijn met de andere beoordelingen. Alles was ook in orde voor ons.
We hebben de plaats meerdere keren gebruikt tijdens onze reizen naar Spanje. Waren er altijd in de wintermaanden en hebben nooit betaald. Afvoer was mogelijk, zoet water was uitgeschakeld.
Sitecode: 19291
Het veld is in orde, het is stil, hij is goed om te rijden. Bruikbaar het hele jaar door! Zoet water zou goed zijn, we hebben het hier niet gevonden.
De plaats is ok, de rechtbank vergoeding van 12 € zonder iets een beetje hoog. Elektriciteit, water alles moet extra worden betaald. De locatie is goed, natuurlijk! Stil 's nachts, straatlawaai gedurende de dag.
We willen deze plek steeds weer gebruiken. Ontmoet daar leuke kampeerders en er is altijd een goed gesprek.
Prachtige plek in de natuur! Met de Ent en bevoorrading een beetje moeilijk, want het is alleen met het personeel van het restaurant. We deden een geocaching tour van de plaats.
Alles kost tijd, inclusief deze plek. Hij is al goed ontvangen, omdat hij alles heeft wat je nodig hebt. De banen hebben een normale afmeting, ongeveer 9m x 5m, maar voor manoeuvreren is het te smal. Als het druk is, is het niet langer mogelijk voor grotere mobiele telefoons. Ik denk dat de operator dit zal onthouden en veranderen.
Als een fase stop, of als u Murcia wilt zien, is de plaats goed geschikt. Zelfs grote mobiele apparaten en trailers kunnen hier goed staan. Er is voldoende ruimte om te manoeuvreren.
We zijn de tweede keer op deze plaats. Voor een paar dagen is de plaats goed, voor een langer verblijf zou ik last hebben van het geluid van het vliegtuig. Voor een Parcelle van 60 m² betaal je de eerste 3 dagen 12,90 €, vervolgens 8,90 €. Gratis Wi-Fi alleen bij de receptie mogelijk.
Ik was een beetje verbaasd dat bij het klikken op het pictogram van de parkeerruimte "vandaag gesloten" is! De cursus is geopend van 1 oktober tot 30 april.
Het veld is goed geschikt voor een kort verblijf. Niet alles is perfect, maar waar voor je geld is oké. Het tankstation sluit om 22 uur en dan wordt het stil. We gebruiken deze plek graag op doorreis. Er is een video over deze toonhoogte op mijn YouTube-kanaal.
Voor ons was het niet duidelijk of je daar 's nachts met de mobiele telefoon kunt staan.
De plaats was oké voor ons! We gingen met de fiets naar Málaga ongeveer 9 km en keken naar de stad. We verbleven 4 nachten op het veld, voor een langer verblijf zouden we het niet gebruiken. De stroomaansluiting met 4 Amper is te weinig voor de prijs.
We stonden een paar dagen op het plein, alles was goed voor ons. De plaats is ook geschikt voor grote mobiele telefoons. Veel manoeuvreerruimte.
Voor ons was het niet duidelijk, als je daar kunt blijven. We bleven daar niet en reden naar Malaga.
Prachtige plek, is gunstig gelegen, ruimte ok. Elektriciteit en water zijn duur, hebben we niet nodig op doorreis.'s Nachts is het stil en hebben we goed geslapen. We zouden de plaats opnieuw en opnieuw gebruiken. Betaling alleen met creditcard! Bekijk mijn video op YouTube.
De plaats is goed! We brachten er 2 nachten door, want we hadden een afspraak bij Tec Power in Remagen. Ver en verwijdering is goed. In het weekend veel auto's op het plein. Met de fiets ben je snel op de Ahr. Het was stil 's nachts.
We brengen enige tijd een paar jaar in de winter door op het veld. Alles is goed op deze plek voor ons.
We zijn meerdere malen op deze camping gebleven en zijn altijd al goed gevuld geweest. De toiletten zijn erg goed. Plaatsen zijn groot genoeg. Voor zeer grote mobiele apparaten zijn er speciale plaatsen. Prijs / prestatie past hier!
De plaats is zeer gunstig gelegen. Het is goed daar, bij ons was het ook zonder steunen of wiggen. Voor grote mobiele ruimte is niet geschikt.
We gebruikten dit veld als een plek om te verblijven, tijdens onze reis door Spanje naar de Middellandse Zee. De plaats is zeer gunstig gelegen, niet ver van de snelweg.
De plaats is goed, je hoort de snelweg een beetje. Maar we hebben prima geslapen. De operator is erg vriendelijk. De prijs van 10 € zonder elektriciteit is een beetje te hoog.