@HAT
- 2015
We wilden hier vanaf de boot een nacht kamperen, maar de slagboom was gesloten en de eigenaar was niet bereikbaar. Betalen met qr-code was ook geen optie, want zels mensen die hun caravan er al hadden staan konden de camping niet meer op.
Een kleine, rommelige camping. De sanitaire voorzieningen zijn ondermaats, bijelkaar gezochte afgedankte spullen die in een container geplaatst zijn. De plaatsen zijn deels op een vrij sompig grasveld, waar je bij nat weer snel in vastloopt.
Deze camping bestaat inderdaad niet meer. Wij hebben er wel een nacht gestaan, maar er zijn geen voorzieningen meer.
Deze camperplaats bestaat niet meer!
In het weekend is er in het laagseizoen geen personeel, maar je kunt wel op de camping staan en gebruik maken van alle.voorzieningen, zels van de prachtige sauna. Bijzonder, want alles gaat in goed vertrouwen. En er is ook meer dan voldoende (en warm) sanitair open, met gescheiden douches! van ons dus 5 sterren.
In tegenstelling tot wat hier op deze app staat is de camping het hele jaar open. Mooie grote plaatsen en uitstekende voorzieningen, met een sauna die elke avond van 18 tot 22 uur geopend is en gratis toegankelijk.
Een hele fijne camping, met prima sanitair (hoezo verouderd?). Wij konden voor 100 kronen 2 uren gebruik maken van de mooie sauna en hadden een prachtige plek aan het water. Hoe het hier in augustus is, weet ik niet, maar begin mei is het hier zeer relaxed.
Een hele fijne, rustige camping, zeker nu in het voorseizoen. De douches zijn ruin, met heerlijk warm water. Snelle wifi. En we werden heel vriendelijk ontvangen.
Een mooie camping, met prima, vrij recent vernieuwd sanitair. wij betaalden 27,84 euro voor camper, 2 pp en electriciteit. Entree via de D108 , via de coördinaten komt het niet goed.
Sitecode: 20490
Er is in onderstaande reviews heel wat afgezeurd over deze camping, maar onze ervaring is juist heel positief: prima weg er naartoe, vriendelijke ontvangst, prachtige grote plekken met genoeg schaduw als het warm is en prima sanitair. En een mooie omgeving voor een wandeling.
Hoewel op campercontact staat dat deze camping nu gesloten is, is hij gewoon open. Prima camping!
Wij zijn hier bijzonder gastvrij ontvangen na pech met de camper, een dikke pluim! De eigenaar doet er alles aan om het zijn gasten naar de zin te maken. De camperplekken zijn verhard met voor elke camper een grasstrook. De wifi is uitstekend en het sanitair eenvoudig maar schoon. Mooie fietstochten te maken.
Een top-camping! Gebruik van de mooie sauna's (apart voor mannen en vrouwen) is inbegrepen. 330 kr. incl electriciteit.
Deze camping heeft een zeer slechte prijs-kwaliteit verhouding. 340 kronen incl electriciteit. En voor die prijs sta je onder de douche achter een gordijn. Meer naar het noorden betaalden we op verschillende campings met veel luxer sanitair 280. En dan was het gebruik van de sauna gratis, terwijl het gebruik hier nog eens 200 kronen extra zou kosten.
Sitecode: 19286
Een camping met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. zeer luxe toilet- en douchegebouwen met meerdere sauna's waar je gratis gebruik van kunt maken. We betaalden eind mei 290 kronen, dus minder dan hier vermeld staat.
Een fijne camping met zeer vriendelijke eigenaren en inderdaad een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding: 280 kronen, inclusief electriciteit en gebruik wasmachine. De grotere plekken bij het water zijn 20 kronen duurder. Sanitair prima en wordt goed schoon gehouden.
Onze ervaring met deze camping is niet goed. Het is een mooie plek en het online betalen ging goed, maar dat was het dan ook wel. Sanitair al dagen niet schoon gemaakt, keuken niet open, wifi-code nergens te bekennen (maar was wel gemakkelijk te raden). We betaalden hiervoor 350 kronen. Dat is de prijs voor de plaatsen achteraf. Voor de meeste plaatsen is het 410 kronen. Overigens stonden we hier alleen.
De camping kost inmiddels 350 kronen, in het voorseizoen. Dat vinden wij te duur voor deze camping, temeer daar sauna en jaccuzzi al tijden niet gebruikt lijken. van de acsi-kaart hebben ze trouwens nog nooit gehoord, terwijl die hier wel op campercontactvgenoemd wordt. sanitair en keukn wel prima in orde.
Volgens ons bestaat deze camperplaats niet meer. Nergens te vinden in ieder geval.
Een cp met een fantastisch uitzicht! En een heerlijke ruime doucheruimte. Alleen jammer dat ook de enige wc in dezelfde ruimte zit, maar we stonden er maar met twee andere campers en dan is dat geen enkel probleem. De vriendelijke eigenaar bracht ons gratis naar het stadje.
Het terrein is prima, maar wij hebben er niet kunnen douchen. Dat kan alleen als er iemand in de receptie aanwezig is, en dat zou s'ochtends vanaf 8.30 uur het geval zijn. Om 9.45 was er nog steeds niemand. Bovendien viel de WiFi savonds na een uurtje al uit. Dan is 20 euro voor een nacht wel erg veel.
Een camping waar je niet wilt zijn. Er wordt niet meer aan onderhoud gedaan. Je hebt dan wel een eigen douche (een sproeier, wastafel en wc in een klein hokje), maar in 9 van de 10 gevallen mankeert er wat aan. Wij hadden geen warm water, maar na 3x een andere sleutel vragen hebben we het maar op gegeven. En bijna geen enkele drinkwaterkraan op de camping zelf doet het nog. Ostuni is wel zeer de moeite waard!
Prima plek om een nacht te staan en de mooie stad te bezoeken. sNachts redelijk rustig. Betalen: niet bij de slagboom bij de uitgang, maar bij de betaalautomaat bij het buitenland gebouwtje op het autoparkeerterrein.
Een fijne camping met zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Het onderhoud van de camping is een beetje met de “Franse slag” en het sanitair is eenvoudig maar brandschoon.
Vriendelijke ontvangst en prima terrein. Wel jammer dat er geen simpel kraantje beschikbaar is om even een flesje drinkwater te tappen. Je koopt dan meteen een grote hoeveelheid water voor in de tank.
Zeer gastvrij ontvangst, mooi sanitair en ruime plekken. En een goed startpunt voor 2 trajecten van het Pieterpad.