@HAT
- 2015
- Buscamper
Juli 2026
Prachtige, ruime plekken met zon en schaduw. Het sanitair is verouderd en doet wat verwaarloosd aan, maar tijdens de 5 dagen dat wij hier zijn wordt er wel elke dag schoongemaakt en zijn er ruim voldoende toiletpapier, tissues en handzeep. Wel veel vliegen, maar dat hoort ook bij deze natuurlijke omgeving. Veel mooie fiets- en wandelopties direct vanaf de camping.
We wilden hier vanaf de boot een nacht kamperen, maar de slagboom was gesloten en de eigenaar was niet bereikbaar. Betalen met qr-code was ook geen optie, want zels mensen die hun caravan er al hadden staan konden de camping niet meer op.
Een kleine, rommelige camping. De sanitaire voorzieningen zijn ondermaats, bijelkaar gezochte afgedankte spullen die in een container geplaatst zijn. De plaatsen zijn deels op een vrij sompig grasveld, waar je bij nat weer snel in vastloopt.
Deze camping bestaat inderdaad niet meer. Wij hebben er wel een nacht gestaan, maar er zijn geen voorzieningen meer.
Deze camperplaats bestaat niet meer!
In het weekend is er in het laagseizoen geen personeel, maar je kunt wel op de camping staan en gebruik maken van alle.voorzieningen, zels van de prachtige sauna. Bijzonder, want alles gaat in goed vertrouwen. En er is ook meer dan voldoende (en warm) sanitair open, met gescheiden douches! van ons dus 5 sterren.
In tegenstelling tot wat hier op deze app staat is de camping het hele jaar open. Mooie grote plaatsen en uitstekende voorzieningen, met een sauna die elke avond van 18 tot 22 uur geopend is en gratis toegankelijk.
Een hele fijne camping, met prima sanitair (hoezo verouderd?). Wij konden voor 100 kronen 2 uren gebruik maken van de mooie sauna en hadden een prachtige plek aan het water. Hoe het hier in augustus is, weet ik niet, maar begin mei is het hier zeer relaxed.
Een hele fijne, rustige camping, zeker nu in het voorseizoen. De douches zijn ruin, met heerlijk warm water. Snelle wifi. En we werden heel vriendelijk ontvangen.
Een mooie camping, met prima, vrij recent vernieuwd sanitair. wij betaalden 27,84 euro voor camper, 2 pp en electriciteit. Entree via de D108 , via de coördinaten komt het niet goed.