@HB-CB
Super plek met vriendelijke eigenaren. Sanitair is prima. Heerlijk gegeten in het restaurant. Voorgerecht met vijgen van eigen terrein, voortreffelijk! Fietsend vanuit het dorp naar de camping is een flinke klim, maar een mooie rit.
Prima plek voor een paar dagen. Kleine plaatsen, maar geen probleem voor ons. sanitair was schoon. Goede uitvalsbasis.
Netjes aangelegde camperplaats! Gemakkelijke digitale checkin zuil. Het gezellige centrum is in vijf minuten op de fiets bereikbaar.
Wij hebben twee nachten gestaan op de ‘goedkopere’ plek. Zelf vonden we dat je op deze plek mooier staat dan op de comfort plek (alleen heb je dan niet het ‘gemak’ van bepaalde aansluitingen, maar het uitzicht vonden wij belangrijker. Waar je precies moest gaan staan was wel een beetje onduidelijk. Het sanitair was super! Nieuw en schoon en een heerlijke douche. Zo ga je het niet snel ergens anders vinden…
Geweldig uitzicht. Het is zo’n 25 minuten wandelen naar het centrum. Bij ontvangst heb je voor je het weet een schnapps in je hand 😃. Basisvoorzieningen zijn aanwezig. Geen toilet en douche. Maar uitzicht maakt veel goed voor het geld.
Prima uitvalsbasis voor bezoek aan Wenen. Opstapplaats voor OV dicht in de buurt. Ook fietsen naar Wenen is prima te doen (zo’n 14 km). Plaatsen zijn niet al te ruim, maar wij waren toch de dagen in Wenen te vinden… Op dorpsplein van Klosterneuburg was een filmfestival gaande (tot volgens mij begin september). Verschillende eetgelegenheden (soort van foodhal opzet). Was erg leuk opgezet.
Een plek met een geweldig uitzicht! Aanmelden en betalen gaat gemakkelijk (ook via iDeal).
Wij kwamen rond 23:00 uur aan. CP was volledig bezet. gelukkig waren beheerders nog aan het ‘nazitten’ en konden ze ons nog een plek op parkeerplaats aanbieden. Prima voor een nachtje.
Sitecode: 20247
Wauw, wat een super plek! Zo dichtbij de binnenstad van Freiburg, maar toch in het groen gelegen. De camping zelf is lekker knus. Het veld met de tenten doet wat park-achtig aan. Klein, maar heel leuk! Het sanitair is super: schoon met genoeg toiletten en (heerlijke) douches! Je kan er prima terecht voor een lekkere kop koffie met taart. Ons gaan ze daar zeker vaker terug zien!!