@HDa
- 2023
Sitecode: 19529
Ideaal gelegen camping om Athene te bezoeken. Wel reserveren want zonder reservering kom je er niet op, ook al is er plaats. De dame die je ontvangt is streng maar zo houd ze wel controle. Schone toiletten en douches. ruime plek, wij hadden een zonnescherm boven onze camper.
Sitecode: 20198
mooie camping, ruime plaats. heerlijk zwembad met ligbedden. we stonden 2 plekken van de stortplaats van het chemisch toilet en daar kwam regelmatig een vieze geur vandaan. Het sanitair is schoon en netjes, toilet papier is aanwezig.
Mooie camping met ruime plaatsen. sanitair is netjes met desinfecterende spray en fonteintje met papieren handdoeken. afwas is/was wat verder van onze plaats waardoor je een flink stuk moest lopen. Zwembad was lekker, parasols ontbreken. Strand is echt niks, grove kiezels en stinkend zeewier.
op de camperplaats gestaan, stukje gras naast de camper, die op grint staat is niet al te groot maar voldoende. Betaalde €93 voor 2 nachten incl. douche en electr wat later wordt verrekend met het werkelijke verbruik, kan dus bijbetalen of geld terugkrijgen. Op 2 km van Skagen en 2 km van Grenen, het noordelijkste puntje van Denemarken. Mooi sanitair, kortom mooie camping.
ruime plekken en ja inderdaad een beetje scheef. vlakbij het wildpark wat zeker de moeite waard is. sanitair is prima. wij waren er maar een nacht en dat hebben we prettig ervaren.
camper plaats met ruime plaatsen, enkele plaatsen onder de bomen. Sanitair is netjes en schoon, er zijn toiletten in combinatie met een douche en er is er eentje met een sauna. de camper plaats bestaat uit twee delen en ik weet niet of op het andere deel nog een sanitair ruimte is. wifi is matig. wij betaalden €30 per nacht maar dan is alles inclusief, water, douche wasmachine, sauna. Voor €26 heb je dit alles niet en betaal je voor het gebruik.
vandaag 27-05 enorme grote brand geweest op deze camping, naar verluidt meer dan 15 campers en mobile homes verbrand.
mooie grote plaats, sanitair goed en met toilet papier. Plek uitzoeken en even doorgeven. Snacks verkrijgbaar, naast de receptie staat een kraampje.
Sitecode: 19272
je mag hier parkeren tot 19:00 uur vanaf 9:00 uur. Er is geen betaalde camper plaats en er staat duidelijk een verbodsbord dat in de bovengenoemde tijden geen campers hier niet mogen parkeren. Campercontact zou dit wel mogen vermelden en de reviews uit 2019 verwijderen.
ruime plaats op een schuine ondergrond. er zullen plaatsen zijn die dat niet hebben maar de meeste plaatsen zijn schuin. Rumoerige camping, achter op de camping wordt muziek gemaakt maar dat is niet vervelend maar daardoor is er veel publiek en volgens mij ook van buiten de camping die daar naartoe gaan. De grootste ergernis is eigenlijk dat er geen warm water is om te kunnen douchen. En dat 2 avonden achter elkaar. Slechte camping.
heerlijk rustig op deze camping, schoon sanitair. Arromanche op 5 minuten fietsen en Obama Beach met de amirkaanse begraafplaats een uurtje over de D514, allemaal goe te doen. Ruime plaats en vriendelijke ontvangst. De prijs op Campercontact klopt niet, deze is van 2 jaar geleden. De prijs is nu €19,00 per nacht en nog €0,20 pp/n belasting
mooie plaats om te overnachten, dicht bij het centrum van Bayeux en naast het oorlogsmuseum. betalen bij de parkeerautomaat vanaf 18:30 uur tot de volgende ochtend 8:00 uur voor €5,50 Voldoende plaats toen wij er waren en een hele rustige nacht.
Vriendelijke ontvangst. Plaats was ruim en water, afvoer en stroom aanwezig. Sanitair was matig, 1 douche, van de twee, waar geen licht was. Toegangsweg eigenlijk onbegaanbaar. Dure plaats voor wat je krijgt.
Rustige camping met mooie camperplaatsen. Toiletten en douches zijn keurig schoon maar liggen wel ver van de camper plaats. Vuilwater en schoon water plaats is aanwezig maar het tappen van water is wel een dingetje, drukknop waar maar een klein straaltje water uitloopt, dit zou wel beter kunnen. Fijne plek voor de fiets tochtjes in de omgeving.