@HEJUBA
Lid van Campercontact sinds 2020
Riesen Stellplatz. Wir standen zum Glück auf einer der Ausgleichswiesen. Dadurch hatten wir Ruhe und Entspannung. Auf den Ausgleichswiesen gibt es keinen Strom und die Toiletten sind weiter entfernt. Die Sanitäranlagen waren leider nicht besonders sauber. Das beste an dem Stellplatz ist die Lage und die Aktivitäten drum herum. Wir kommen wieder.
Leuke kleine camping in het Thüringer Woud. Toiletten zijn erg schoon en de eigenaren zijn erg aardig. Er is een kleine kiosk in de stad die ook ontbijt en diner biedt.
Sitecode: 19369
Zeer schone plaats direct aan het IJsselmeer. Het sanitair is goed onderhouden, maar er zijn weinig toiletten en douches. Winkels liggen op ongeveer 4 km afstand. De prijs is geweldig en de operator is heel erg vriendelijk. Levering en verwijdering zijn ook bij de prijs inbegrepen. Elektriciteit komt extra. We komen zeker terug.
Leuke natuurcamping. Alles is echter relatief smal en er is geen toegang tot de vloer of iets dergelijks. Het strand is erg mooi en het sanitair is schoon en netjes.
Parkeerplaats voor de camping. Rustig gelegen nabij de hondenweide. Het is niet ver van het strand en de supermarkt. Ook naar het douchehuis. Alles was heel goed onderhouden en netjes.
Goede parkeerplaats nabij het centrum van Keulen direct aan de Rijn. Alles is een beetje krap, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. De terreinbeheerder was erg vriendelijk voor ons.
Perfect. Ik zou iets meer willen in Duitsland. Gratis afvoer van cassette en afvalwater. Zoet water kost iets dat in orde is.
Praktische plek op een prachtige locatie direct aan de haven en in de mooie stad Enkhuizen. Helaas geen aan- en afvoer, en ook geen elektriciteit. Maar de prijs is prima.
Super leuke parkeerplaats direct aan de rand van het veld. Zeer verzorgde omgeving. WC en douches zijn nu beschikbaar, maar konden vanwege Corona niet worden geïnspecteerd. Aanvoer en afvoer zijn ook beschikbaar en het is niet ver naar het strand en om te winkelen. Geen 10 sterren omdat de plaatsen een beetje klein zijn. De telefoniste is geweldig!
Zeer mooie camping met een perfecte ligging direct aan het strand en 10 km fietsen naar het centrum van Den Haag. Een aan- en afvoer wordt zowel op een serviceplaats als op uw eigen plaats gegeven. De kavels zijn zeer ruim en mooi gelegen in het bos. Het enige nadeel: de prijs is al erg hoog. Door Corona konden we het sanitair niet testen.
Zeer mooie plaats, vlakbij de zee en de supermarkt (ongeveer 1 km). Het sanitair is wegens Corona gesloten. Maar zou er zijn. Verwijdering werkt gratis. Je krijgt 100 liter water per dag. Het is prettig bij het boeken dat de ruimte stevig is toegewezen en dat je ook weg kunt rijden. Elektriciteit en hond kosten extra. De plaats is relatief duur maar ook goed!
Zeer mooie plek direct aan de nette en opgeruimde camping. Broodjes kunnen besteld worden en de sanitaire voorzieningen van de camping kunnen gebruikt worden. Aan- en afvoer is ook beschikbaar. De zee is niet ver weg en aan de andere kant van de camping is ook een klein café. We vonden het hier erg leuk.
Leuke parkeerplaats voor de camping. Alles schoon en netjes. Vriendelijk personeel bij de receptie en je bent heel snel op het strand.
Al wat je nodig hebt. Super schoon en zeer comfortabel. Direct aan het water met veel opties. Het is duur, maar de uitrusting rechtvaardigt de prijs.
Zeer mooie camping direct aan het water. Restaurant is geweldig en de snackbar smaakt ook geweldig. Sanitaire voorzieningen zijn schoon en goed onderhouden.
Sitecode: 19934
Een parkeerplaats relatief centraal zonder franjes. Geen toilet of iets dergelijks aanwezig.
Leuke plek aan de haven met douches en toiletten. Het centrum is op loopafstand en erg leuk.
Sitecode: 19113
Leuke camping in het bos met schoon sanitair.
Lekker rustige plek direct aan het water. De locatie is geweldig en de faciliteiten zijn goed. Geen sanitairgebouw aanwezig.
Zeer mooie en rustige plek midden in de natuur. Geen infrastructuur beschikbaar.
Super leuke plek met gratis douche en toilet. Elektriciteit is ook aanwezig.
Standplaats voor één nacht prima. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en netjes. Ook de stad is op loopafstand.
Ok om te wachten op de veerboot. Anders niets spectaculairs.
Super plek met douche, toilet en alles erop en eraan. De telefoniste is erg vriendelijk. Vissen kan direct vanuit de camper.
Zeer vriendelijke telefoniste. Alles is aanwezig en netjes.
Super leuke camping. Geen pakketten beschikbaar. Je staat waar je wilt. Het sanitair is schoon en netjes. Zeer goedkoop in het laagseizoen.
Direct aan de dijk, nu ook met toilet en douche evenals aan- en afvoer. Helaas nog geen elektriciteit. de controller is supervriendelijk en geeft je soms tips. Een van mijn favoriete plekken.
Niet leuk maar functioneel.
Heel mooie plek aan de rand van de camping. Alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Heel mooie plek om te verblijven. Direct aan het strand met een kleine snack. Geen levering of verwijdering. Een toilet doet het. Hier sta je prachtig in de natuur.
Nogal een redelijke plaats in het havengebied. Rustig en aangenaam.
De plaats doet wat het moet. Ok voor een nacht, maar omdat het op een grote parkeerplaats staat, is er al druk verkeer.
De plaats doet wat het moet. Het is echter 's ochtends al behoorlijk luid en in het weekend komen er nogal wat motoren langs.
Zeer mooie parkeerplaats direct bij het wakeboardsysteem. De infrastructuur is volledig aanwezig en ook niet te krap.
Parkeren direct aan het water. De locatie is over het algemeen goed, hoewel de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Kiel niet ver is. Elektriciteit etc. is niet aanwezig.
De locatie is prima. Er is ook een infrastructuur. Toen wij er in de zomer waren, was het erg druk en krap. Vandaar minder sterren.
Leuke plek met zeer vriendelijke operators. WC is beschikbaar. Elektriciteit ook. Afvoer is ook mogelijk. Ik hou gewoon niet van de plots.
De plaats is tot nu toe in orde. Afvalstation is beschikbaar. Het is niet ver van het strand.
Leuke plek zonder veel. WC aanwezig, douche niet. Ook geen elektriciteit. Maar ideaal voor een weekend aan zee met een hond.