@HENNY03
- 2013
Het is al gezegd dat alles mogelijk is qua voorzieningen. Ik beoordeel het niet als camperplaats maar vooral als servicepunt Hartelijk dank fa. Spürkel.

Te kort hier om hier veel over te vertellen. maar alles ziet er netjes uit. Als enige camperaar sta ik hier. Na aankomst eerst buiten wat foto's gemaakt. Het leuke zitje op de foto is bezet met luidruchtige mensen. Maar op zich is hier alles aanwezig, zie foto's. De omgeving is als je van fietsen en/of wandelen houdt en/ of van de natuur prachtig .

Prima plaats voor doortocht naar zuiden of terugweg naar het noorden. hooguit een stoeltje naast de camper is toegestaan. verder is hier water lozen en innemen. toilet legen en idd elektra werkt weer alles gratis! Het is rustig en alles ziet er netjes uit. Al die containers om tegenaan te kijken is nou niet ech fijn. Ik stond voor de inrit dus kon gelukkig verder wegkijken en zag ook de bergen in de verte.
Fijne rustige camping met naar ik hoorde een nieuwe eigenaar. De eigenaar is in elk geval zeer behulpzaam. het sanitair is wat dateerd, maar alles hier is mogelijk en alles in één prijs dat is voor mij met mijn camper €16 per dag Kraantje bij de plaats ook fijn. met alle bomen uitkijken of je satelliet ontvangst krijgt. Ik in elk geval wel terwijl er toch wel bomen bij de camperplaats van mij staan. zelfs Wi-Fi op de plaats. E 10 amp. 👍
Vandaag j aangekomen op deze plaats waar ik al vaker stond. Het is een mooie plek zo vlakbij het oude dorpje, dat de moeite waard is om te bekijken. Links op de berg is een kerk met daarvoor een bron met genezend (?) water. En rechts op de berg kun je naar boven lopen naar de ruïne. Ook de restaurantjes zijn wel aan te bevelen. € 0,00 : WC en water lozen, water innemen is hier mogelijk. De elektriciteit is afgesloten.
Met de coördinaten heb ik de plek niet kunnen vinden, dus doorgereden naar: Sc 12932 dat is een prima plaats voor 1 nacht en niet ver hier vandaan.
Prima plaats, gratis en toch ook nog met voorzieningen en een goede uitvalsweg weer om naar het zuiden te gaan. Verkeersdrukte is voor mij niet storend.

Geweldig mooie plek en zeer geschikt ook voor kinderen groot en klein. speeltuin en volleybalveld aanwezig. de straatoversteken en je bent aan het meer. Daar bevindt zich ook het toeristenbureau en allerlei soorten watersport is mogelijk. alle voorzieningen zijn gratis. Er is alleen geen elektriciteit mogelijk.

Op 17 mei was ik in Rocroi. Een fijne camperplek met op loop afstand een bakker. De plaats met de mooie Stadswal is mooi om te zien en heeft een interessante geschiedenis.

Het is een fijne plaats om te zijn. Alles is op loopafstand bereikbaar. De plaatsen zijn ruim en alle voorzieningen aanwezig. ook de wi-fi is goed. Als de de 2 wc's er wat beter uit zagen was het zeker 5 sterren waard.
Prima camperplaats aan de Maas. Ik kwam hier op 25 juni voor 3 dagen en heb het als zeer plezierig ervaren. De heer Brugman, beheerder, is zeer betrokken bij alles en dat is erg fijn. Mogelijkheid lozen, toilet, afvalwater en ook elektriciteit en broodjesservice. Ruime plaatsen en schoon.

Mooie rustige plaats aan een ven. Ook welkom voor onze hond. Het is prima om hier te wandelen. Geen voorzieningen.
Op 15 juni 2018 waren we hier. Leuk om het plaatsje door te lopen met veel gezellige winkeltjes, een terrasje pakken etc. Ook de moeite waard de kerk met piëta te bezichtigen. Er is idd druk verkeer dat langs komt, dat is dan wel een minpuntje
De plaats is mooi in de natuur. Buiten een vuilnisbak, geen voorzieningen. Met een hond wandelen in het bos is oké, maar aan het strand verboden. Voor €6,00 (camper tot 8m) wel minimaal.