@HGr68
Zeer mooie en rustige camperplaats bij een wijnboerderij. Stroom en water aanwezig. Douche met koud water, maar dat is met temperaturen van boven de 30 graden juist lekker ;-). Uiterst gastvrij ontvangen met een heerlijk glas wijn. Hele mooie omgeving.
Dit is een uitstekende gratis camperplaats! Voorzieningen, zoals elektra, water en sanitair aanwezig. Klein en in een prachtige omgeving. Het restaurant is excellent, heerlijke Italiaanse gerechten. De gastheer is bijzonder vriendelijk en gastvrij, geeft je echt het gevoel dat je welkom bent. Topplek!
Mooie nette camperplaats met ruime en egale plaatsen. Zeker aan te bevelen.
Mooie rustige en heel nette camperplaats aan rand van het dorp. Mooi uitzicht naar de bergen. Veel beter en vooral minder druk dan de camperplaats Huesca.
Wij hebben in januari met ons camperbusje op de Waps gestaan. Prima camping met mooie afgebakende plaatsen. Onbeperkt douchen in het verwarmde en brandschone sanitair. Vanwege de prachtige ligging in het Fonteinbos, hebben we besloten een dag langer te blijven. Het mooie dorp Oudemirdum met buurtsuper, slager, bakker en restaurantjes ligt vlakbij.