@HJM2012
- Pössl 2 Winn Style
- 2012
- Buscamper
Januari 2026
Nagel-nieuwe camperplek waar we zeker terug komen, vlak stevig en midden in het Spaanse platte land. Veilige en rustige plek, je kan rustig een dag op pad zonder zorgen over je camper. Nederlandse eigenaren die zeer vriendelijk en gastvrij zijn en heel veel tips hebbenom te doen in de buurt.
gastvrijheid ten top, super plek. Dorp bruist niet in januari maar wel leuk vogel meer op wandelafstand, aanrader!
de receptie is het enige waarop je kritiek kunt hebben, klantvriendelijk is geen bekend begrip. Camping zelf *****, mooi gelegen voor stadsbezoek, prima op de fiets of lopend. Sport-of wandelrondje om meer, alles de moeite waard. Prijs maakt de ontvangst goed in het naseizoen
super, mega vriendelijke ontvangst en een echte "onthouder" mooi, zeg maar "nieuw" onderhouden, gaan we bij de favorieten opnemen!
Fijne camperplaats met erg aardige beheerster. Aan het strand en visplek. Slimme indeling waardoor je na nattigheid toch vlot weer op gras kunt zitten.
als je zelfvoorzienend bent, ruimte om je heen fijn vind en geniet van het mooie Waddenzee uitzicht een aanrader. De camping is 2 sterren de locatie 5 dus afgerond 4.
mooiw plek met uitzicht, erg vriendelijk. Water gevuld en geloosd, mocht niets betalen.