@HJM2012
- 2018
- Pössl 2 Winn Style
- 2012
- Buscamper
Nagel-nieuwe camperplek waar we zeker terug komen, vlak stevig en midden in het Spaanse platte land. Veilige en rustige plek, je kan rustig een dag op pad zonder zorgen over je camper. Nederlandse eigenaren die zeer vriendelijk en gastvrij zijn en heel veel tips hebbenom te doen in de buurt.
gastvrijheid ten top, super plek. Dorp bruist niet in januari maar wel leuk vogel meer op wandelafstand, aanrader!
de receptie is het enige waarop je kritiek kunt hebben, klantvriendelijk is geen bekend begrip. Camping zelf *****, mooi gelegen voor stadsbezoek, prima op de fiets of lopend. Sport-of wandelrondje om meer, alles de moeite waard. Prijs maakt de ontvangst goed in het naseizoen
super, mega vriendelijke ontvangst en een echte "onthouder" mooi, zeg maar "nieuw" onderhouden, gaan we bij de favorieten opnemen!
Fijne camperplaats met erg aardige beheerster. Aan het strand en visplek. Slimme indeling waardoor je na nattigheid toch vlot weer op gras kunt zitten.
als je zelfvoorzienend bent, ruimte om je heen fijn vind en geniet van het mooie Waddenzee uitzicht een aanrader. De camping is 2 sterren de locatie 5 dus afgerond 4.
mooiw plek met uitzicht, erg vriendelijk. Water gevuld en geloosd, mocht niets betalen.
zwartwater lozen lukt maar verder niets! Drinkwater en grijswater elders oplossen.
prima als tussenstop, vlak naast de snelweg, die hoor je dan ook wel wat al sta je achter een muur. Restaurant flink boven verwachting en spotgoedkoop (42 met 2 pers. 3 gangen en extra koffie). Sanitair oud maar schoon. In renovatie dus beetje graafplek nu maar goed bruikbaar!
Perfecte plek, prima voorzieningen zoals vaste bbq, picknicktafel en zelfs een speeltoestel voor jonge kids en de camperbenodigdheden .
niet meer in gebruik of wordt volledig verbouwd, nu iig nutteloze locatie. 26 maart 2024
Ruime maar kale parkeerplaats. Tot laat in de avond tourbussen die geladen/gelost werden en om 5.15 uur weer de eerste bus voor rolkoffer klanten. Ik werd er niet blij van.
prima plek, mooi en rustig. Vissen en zwemmen en "sit and stare" beslist aanrader.
Aan doorgaande weg, stil als er geen ferry komt of gaat. begin juni 23 al te vol. Mooi zeezicht en wij parkeerden er recht tegenover in een soort steengroeve waar wel plek was.
nette camping en minder kostbaar dan in veel apps, we staan in het voorseizoen 3 nachten voor € 115 zonder stroom
met ongeveer niets in een mooi bos, schitterende sterrenhemel en visplek op 5 minuten wandelen. Je bent aangewezen op je zelf, comfort is de natuur, de camping is eigenlijk niets, behalve schitterend gelegen.
vriendelijke mensen, aantrekkelijke omgeving voor wandelen en vogels spotten, oa. Vale Gieren als een deur zo groot. Goedkoop restaurant met grote en smakelijke porties(>35,=/2pers.) Zeker een bezoek waard, wij bleven een paar dagen met plezier.
mooie plek op historische lokatie naast abdij. Prima wandelgebied en in januari is fietsen vooral mtb. Brievenbus om betaling met kenteken vermelding in te doen. Op aanvraag water en stroom, vandaar 4* ipv 5
Goede camperplaats, geen voorzieningen behalve vuilnisbak. Uitzicht op Saarschleife op loopafstand en n boomtoppad is zijn € 11.00 zeker waard vonden wij, mega prachtig uitzicht! Winkels en supermarkt binnen 500 mtr. en veel mooie wandelingen te bedenken, pad naar de Saar is ook de moeite waard. Betalen bij automaat in zwembad. Zwembad is € 6,50 voor de eerste 1,5 uur en blijf je langer betaal je alleen het verschil bij, zeer gastvrije ontvangt.
prachtig gelegen camping met ruime plekken. Letterlijk 1 duin van zee met in voorseizoen "privé" strand. Goed en schoon en aangenaam ruim sanitair. Voor wandelen, fietsen restaurants ruime mogelijkheden, wij gaan zeker terug!
Gastvrije camping met mooi en schoon verzorgd sanitair, we waren er voor de tweede keer, dit keer niet op doorreis. Prima plekken met schitterend uitzicht en het wandelgebied is grenzenloos zeg maar. Fietsers kunnen prima bergtrainingen doen in de omgeving. 100% aanrader!
heel aardige omgeving om te wandelen, 1 nacht buiten seizoen zonder stroom en douche € 27.= betaald, wij missen de prijs/kwaliteit verhouding volledig.
zeer welkom hier, goede voorzieningen en lekker groene omgeving!
Prachtige locatie met mooi uitzicht boven een Super restaurant voor liefhebbers van haute cuisine. Zowel het restaurant als de camperplek de moeite meer dan waard!
Sitecode: 11992
prachtige plek aan het water, veel vogels en super fietsgebied. Wij gaan zeker terug! Schoon, stevige ondergrond en bijna naast de boot naar de eilanden. Vis en friet op loopafstand, door corona helaas geen horeca ter plekke.
redelijk rustige plek, fijn ruim en wandelgebied en abdijtuin naast de deur. We stonden hier in December en dan is op maandag het winkeltje en de bakker dicht. Geen faceliteiten.