@HMV
- 2014
Camping met ruime plekken rondom een groot open veld met speelmogelijkheden. ook voldoende mogelijkheden om een rustige plek te zoeken. Goede verwarmde sanitaire ruimte. Op gunstige afstand voor Trekvogelpad.
fijne camping op 1,5 km van Eibergen en op gunstige afstand naar Trekvogelpad. mooi uitzicht over het fraaie coulisselandschap. bij aankomst hartelijk welkom en rondleiding door eigenaar. mooie schone sanitaire voorzieningen. kortom plekje om terug te komen.
Zeer vriendelijke gastheer en vrouw. er is een terras waar je wat kunt drinken en eten, schnitzel in vele variaties. Helaas ivm hoge temperatuur, 32 gr. slaat de kok een dagje over. Sanitaire ruimte is schoon en ruim voldoende. Met de warmte is afwassen in afwasruimte wat minder, maar dan doe je dat heerlijk ouderwets bij je camper. Je kunt vanaf de camping ook een duik nemen in de Jade. Wij stonden aan het kleine meertje, geen zwemwater.
Top plek, heel rustig, eigenaars heel vriendelijk en gastvrij. Ze zijn idd net begonnen. Er zijn 2 toiletten en elektriciteit is aanwezig. We wensen de eigenaars succes met de verdere realisatie van de plannen.
Fijne rustige camping. rond 16.00 uur loopt het vol met veel Nederlandse reizigers. We hebben een plek voor de camper gezocht en om 16 uur konden we inchecken. 330 NOK incl. douche (zonder muntje). 👍
Mooie plek met uitzicht op fjord. Eigenaresse gaf aan dat er problemen met afvoer douche zijn, daarom signing borden afgedekt. Voor ons geen probleem , dus we mochten staan. Later op de dag is alles gemaakt. Zeer vriendelijke klantgerichte mensen. Gedateerde maar erg schone sanitaire ruimte. Wij vonden dit prima en zeker in dit gebied met hogere prijzen. Wij betaalden 300 NOK met stroom, douche etc.
Heerlijke plek, vriendelijke eigenaar. tussentijds van je plek is toegestaan. Toplocatie om met Trekvogelpad te starten.
Rustige plek, met stroom. aardige eigenaresse. Weinig bezocht de laatste jaren door corona. Alles op zijn frans, tuin-watervoorziening etc.
Mooie omgeving aan de Maas. Grote plekken op zeer oneffen terrein. Sanitair open van 9 tot 21. uur. Vraag je de eigenaar of het eerder open kan dan zegt hij dat je maar d naar de camperplaats verderop moet gaan. Geen warm water om af te wassen. Prijs kwaliteit verhouding klopt echt niet.
Mooie plek. nog rustig met vaarverkeer. af en toe een baggerboot. Supervriendelijke havenmeester. en sanitair is toppie!!