@HPAG

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Nieuwe camperplaats, vriendelijke Nederlandse eigenaar. Weinig voorzieningen, wel stroom. Mooi grasveld en heerlijk rustig.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Leuke plek, heel vriendelijke eigenaren. we hebben hier op de terugweg ook weer gestaan.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Rustig gelegen, mooi uitzicht. vriendelijke eigenaar en prima sanitair

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Leuke plek bij een restaurant met een goede keuken. Camper plaats ligt op afstand van de weg. Toiletten en douches zijn uitstekend. Wordt gerund door Nederlandse familie.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Fijne camping, heel mooi gelegen. vriendelijke ontvangst, prima keuken. Aanrader

Sitecode: 101936

Wat een mooie plek! Vriendelijke ontvangst. Gelegen rondom een zwemwater. Schoon en ruim. Wij komen graag terug!

leuke kleine camping, eenvoudig sanitair maar schoon. Aardige eigenaar. Wel tijdig reserveren in hoogseizoen. loopt snel vol.

Goed onderhouden camping met fantastisch uitzicht. Nogal prijzig.

prima camping met fantastisch uitzicht.

wij komen hier al meerdere jaren. Vriendelijke mensen. mooie omgeving met wandelmogelijkheden. 2 sanitair gebouwen waarvan een veel moderner dan het andere. Leuke dorpjes in de omgeving en de kust is niet ver. Amberly working Museum is een aanrader in de omgeving.

Mooie locatie, alle voorzieningen aanwezig. Lekker gegeten in het koetshuis van het kasteel. Mooie wandeling gemaakt langs de rivier.

2 nachten gestaan. Heel goed bevallen. Sanitair nieuw. Aardige mensen. Goed eten. Je kunt een mooie wandeling maken naar een prachtig strand vlakbij.