@HS-Burstner

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Op camping gestaan, kost net zoveel als camperplek (die er overigens ook netjes bij liggen). Top en schoon sanitair, echter douche betaald. Chemisch toilet lozen aanwezig, afvoer water niet gezien maar wellicht gemist. Wifi inbegrepen, maar niet gebruikt. Mooie ruime plekken, blokken nodig. Stroom 6A. Sluis op loopafstand, superleuk dorp. Cadzand op fietsafstand. Perfecte uitvals locatie!

Jammer dat er geen afwas plaats is voor de rest oké

Goed

Heel vriendelijke ontvangst van eigenaresse super sanitair mooi en schoon mooi om naar Veere en Middelburg en Vlissingen te fietsen

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Op en top Cp zeer vriendelijke uitbater dit zich veel moeite om het naar je zin te hebben mooie uit vals basis voor het fietsen door de natuur parken

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Super VPC plaats vriendelijke eigenaren top lokatie veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen weerribben in de buurt en Giethoorn

Beoordeling voor de camping, niet de camperplaats! Mooie rustige camping met schoon en modern sanitair. Servicestation naast sanitairblok. Mooie ruime plekken, schaduw / zon. Veel hoge bomen, schotel zal vaak niet werken. Gratis WiFi naast receptie maar was eigenlijk niet bruikbaar. Champagnole zelf niet de moeite waard. Vriendelijk personeel.

Betaald voor een campingplek, dan verwacht je niet op een grindpad op elkaar langs een weg te staan. Voor een camperplek geen probleem, maar voor € 35 ex stroom (€ 6,50 voor 8A, € 7,70 voor 10A per nacht) verwacht ik wel iets meer. Heel vriendelijk personeel. Sanitair redelijk schoon voor Franse begrippen. Zwembad erg mooi! Geen wifi. Ligging van de camping is prachtig! Leuk dorp op loopafstand.

Sitecode: 20141

We hebben hier een nacht gestaan super mooie cp plaats voor herhaling vatbaar