@HWeges
- 2021
Splinternieuwe camperplaats. Met de automaat alles prima te regelen. Prima plek voor een overnachting tijdens doorreis.
Fantastische locatie, zeer vriendelijke eigenaar, prima voorzieningen. Fles wijn of huisgemaakte olijfolie te koop. Zeer geschikt voor meerdere (rust)dagen!
Heerlijk groene en rustige camping. Een zeer vriendelijk stel runt de camping. Lekkere speciale biertjes te koop! Jammer dat we maar één nacht konden blijven. Zijn we weer in de buurt, komen we zeker langs!
Fantastische plek achter hotel. Alles nieuw en heel goed geregeld. We hebben heerlijk in het restaurant gegeten. Waren de enige gasten. Heel vriendelijke bediening. De kok was aan het experimenteren met het nieuwe menu. Kregen daarom meer gratis dan we moesten betalen. Daarom een hele grote fooi gegeven. De dumplimgs zijn een aanrader. Heerlijk!
Komen vandaag - na een lange dag - aan, is alles gesloten ... Het zag er ook niet echt uit alsof het tijdelijk was.
Zeer vriendelijke ontvangst. Erg ruime camperplekken voor 25 euro. Zeer schoon sanitair met regendouches. Kan niet beter.
Geweldige plek: veel ruimte, veel natuur. Voorzieningen basic maar prima. Aanrader.