@HY-camper
Op onze reis van Spanje terug naar huis, hier 1 nacht gestaan. Wij kwamen op 15.00 uur aan en hadden de laatste vrije plek. Leuk stadje om even te wandelen en voor de liefhebbers te geocachen (leuke caches) Dank aan de gemeente voor deze plek.
We hebben hier 2 dagen gestaan op onze terugreis naar het noorden. Het lozen van het chemisch toilet is een smerige klus. Storten in grote 1000liter containers. De stad en omgeving, wandelen en fietsen. En een aanrader, eten bij Mariscos de Grecia. super netjes, heerlijke Dorado hebben we gegeten. En ruime openingstijden.
Wij hebben hier 3 dagen gestaan. Gewoon een leuk dorp met veel muurschilderingen. En vlakbij de Via Verde Ojos Negro. Er is een prima bakker met veel heerlijke broodjes/koeken. Een kleine buurtsuper. Een tapasbar? Wij kwamen om 18.30 uur om te eten, maar er was geen keuken. Alleen drankjes.
Wij hebben hier 3 t/m 5 maart gestaan. Een CP dat met liefde en kleine details wordt ingericht. Ja, het is anders, maar daarom zijn we toch ook op reis? De naam Rey Lobo is (vind ik) goed gekozen. Deze persoon heeft in het verleden veel betekend voor deze streek. De service en vriendelijkheid van de beheerder en zijn personeel verdienen een goede beoordeling.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Ja het is een parkeerplaats naast een omheind kerkhof, maar ook naast een recreatiebos en een natuurgebied. Je kunt rond het zoutmeer wandelen (circa 18km). Fietsen is een uitdaging, mountenbikers zullen dit leuk vinden. Is geocachen je hobby, er ligt een leuke trail rondom het meer.
Wij hebben hier 3 dagen gestaan. Alle voorzieningen aanwezig, vriendelijk ontvangst. Ramon en Monica zeer behulpzaam. De weg (700 meter) er naar toe is off-road. Voor de winkels en restaurantjes moet je circa 3 a 4 km fietsen/wandelen. Wij hebben een prettig verblijf gehad.
Wij hebben hier 2 dagen gestaan. mooie tussenstop op de weg naar het zuiden. Boodschappen gedaan bij de locale winkels. De temperaturen waren goed, dus wij zijn gebleven om een dagje te fietsen. Fijn van de gemeente dat ze deze plek aanbieden.
Fijne plek voor een overnachting en bezoek aan het leuke stadje Uzés. Geen verplichtingen, maar wel even melden dat je gearriveerd bent. Wijnproeverij en flesje wijn kopen wordt op prijs gesteld. Wij hebben hier 2 fijne dagen doorgebracht begin januari
Campers zijn nog steeds welkom. Situatie is hetzelfde als op de foto's. Wij maken hier graag gebruik van. Gemeente bedankt
Prima camperplek, zo als wij ze graag zien. Voorzieningen voor de camper aanwezig. ruime plaatsen op harde ondergrond en grasveldje naast de camper. Fietsen in de omgeving en uit eten in het dorp, wij hebben genoten.
Wat een verrassende leuke plaats. De betaald automaat was defect dus gratis overnachting. Alles aanwezig alleen geen stroom. Prima voor een overnachting. Gemeente La Mure bedankt voor deze overnachting plek 👍😀
Drukke camperplaats staat snel helemaal vol , wij hadden geluk nog 1 plaatsje vrij en zijn heel krap. Wij konden onze fietsen er niet uitkrijgen omdat onze buurman exact op lijn geparkeerd stond. Veel verkeers lawaai. De volgende dag snel verder. Je kunt betalen met de Easypark app. 15 Euro en 2.25 Euro service kosten.
Wij hebben hier eind augustus 3 dagen gestaan. Goede locatie om de stad Vaduz te bezoeken. Ook mooie fietspaden langs de Rijn, zowel aan de kant van Liechtenstein als aan de kant van Zwitserland. Dichtbij is een oude houten overkapte Rijnbrug. Fijn dat Liechtenstein deze overnachting plek aanbiedt.
Wij vinden dit een ideale camperplek. Aan de rand van het leuke stadje Lorsch. Centrum op loopafstand. Mooie fietsomgeving. En voor geocachers erg leuke caches te doen. Wij hebben hier 3 dagen gestaan.
Prima plek voor 1 nacht als je op doorreis bent. Of een middag shoppen in het grote winkelcentrum en dan blijven overnachten. Je moet wel zelfvoorzienend zijn.
Prima camperplek om de stad Kleve te bezoeken. Gemeente bedankt
Begin juni 2 dagen gestaan. Dit vinden wij een super camperplek. mooi uitzicht, ruime plaatsen, heerlijk fietsen in omgeving, op loopafstand van het stadje en de horeca. Vrijwilligers komen staangeld innen en kunnen je eventueel van toeristische info voorzien. Tolkamer bedankt.
We hebben hier 2 nachten gestaan. Bij binnenkomst op de CP viel ons op dat er veel plekken zijn kapot gereden ( flinke kuilen van weggezakte) camperbanden. Dus even goed kijken waar je gaat staan. Er is geen verlichting dus s'avonds donker. Met de fiets naar Dune de Pilat plm: 20 km.
Prima locatie om de stad te bezoeken. De camperplaats is nog niet helemaal klaar maar alles werkt. Prijs 8 Euro inclusief stroom-water en ontzegging.
We hebben hier 4 dagen gestaan ivm: de hoge temperaturen, lekker in de schaduw van de bomen en zicht op de Main. Nu wel bouwactiviteiten hier en die beginnen vroeg. Er is alleen een prullenbak hier en zo te zien dagelijks geleegt. Komen hier zeker nog een keer terug.
Prima camperplek, we hebben hier 3 dagen gestaan voor 30 Euro. Maximaal 400 watt elektro !. Keurig en goed verzorgde CP gescheiden afval. Er liggen hier veel geocaches dus we hebben ons niet verveeld :-).
Prima camperplek als je Groningen wilt bezoeken. Gratis dus niet zeuren over tekortkomingen of faciliteiten een camperaar is selfsupporting. Wij komen hier met regelmaat en zijn zeer tevreden met deze plaats die de Stad gratis aanbied.
Goed verzorgde camping schoon sanitair. Wifi slecht nauwelijks of geen data. We hebben hier 2 nachten gestaan met stroom voor 57,80 Euro onze duurste tot nu toe. Loosplek voor campers ligt op een verhoging en is klein voor ons niet OK om je tank te legen.
Sitecode: 19155
Prima plek om de stad te bezoeken. Politie maakt hier met regelmaat een surveillance. Op de fiets 3,5 km. naar de lift. Hier onze fietsen geparkeerd en te voet de stad verkend.
De camperplaats in de stad was vol en dus hierna toe gereden. Prima nachtrust gehad en s'morgens volop zon in de camper en de kachel kon weer uit. Dit was voor ons de 2e keer dat we hier stonden. We komen hier zeker nog een keer terug.
Fijne locatie om een paar dagen door te brengen. Eigenaar spreekt Engels. Hij begroet alle gasten persoonlijk en geeft graag tips over de bezienswaardigheden. Tegen redelijke vergoeding brengt/en haalt je naar/van Mostar. Wij hebben 17,00 euro per nacht betaald: camper, 2 personen, incl stroom.
Deze parkeerplaats is verboden voor campers. Wij waren hier op 30-08-2022. En zijn hier weer vertrokken!.
Camperplek is gesloten ivm: werkzaamheden. Wij zijn verder gereden naar Krems.
Om de stad te bekijken prima CP. Overdag rumoerig en s’avonds gescheur van auto’s met open uitlaten. Na 24.00 uur rustig en s’morgens om 8.00 uur gewekt door de groenvoorziening met de bosmaaier. Is gratis dus niet zeuren :-)
Op 26-08-2021 waren we hier en er staan meerdere borden met opschrift campers verboden. Hierna zijn we door gereden naar de Wolfsschanze.
Prima camperplek. Lozen vuilwater en toilet. Watertap punt lijkt mij niet geschikt voor consumptie wel voor omspoelen van bv: toilet cassette. Schotel ontvangst alleen op de eerste plek mogelijk. Gemeente Sittard een pluim voor deze gratis camperplek.
Camperplek vlakbij Valencia. Voor een bezoek aan deze stad een prima CP. vriendelijke ontvangst en uitleg over metro en stad. Prijs is incl. gebruik douches. Stroom betaal je apart. In de omgeving is verder niets te doen. Dus na bezoek aan Valencia weer verder op reis.
Prima plek voor overnachten we stonden hier met nog 3 nederlandse campervrienden. Wordt hier veel gevist op de zee door locals in hun motorbootjes.
Keurig aangelegd CP. 2 nachten gestaan op onze terugreis Denemarken. Alle faciliteiten voorhanden behalve stroom .
Op 11-06-2019 hier drinkwater getank. Ook chemischtoilet kunnen legen in nieuw aangelegt station .Geen grijswater loosput kunnen vinden.
Aardige ontvangst van mevrouw. We konden stroom krijgen maar we zijn vol. De expositie heeft sporen van de tand des tijds. We hebben hier 1 nacht gestaan.
Op onze rondreis door Denemarken hier gestaan. Super dichtbij het oude centrum. Water innemen en grijswater lozen en toilet legen en alles gratis. Je moet wel vroeg aankomen het is een populaire CP.
We hebben hier 2 dagen gestaan. CP met alles wat je nodig hebt. Bakker komt om 9.00hr. We hebben hier heerlijk gefietst door het natuurpark. En het dorpje Los Albaricoques bekeken waar de Westerns zijn opgenomen met oa: Clint Eastwood. Een dikke 8 waard.
Prima camperplek er staan nogal wat langcampeerders. Alles gratis alleen geen stoom. Vele campernaars zijn de hele dag druk met het goed uitrichten van hun losse zonnepanelen. Tramhalte op loop afstand naar centrum . Stap je verkeerd in dan maak je een rondje. Top CP.
Vriendelijk ontvangst . Er er waren nog maar 3 plekken beschikbaar allen zonder stroom . Generator mocht niet aan. De weg naar onze plek 9 was zeer krap ivm de vele bomen en laag overhangende takken. Verder alles prima proper sanitair en we hebben heerlijk gedoucht. 1 nacht gestaan voor 8 euro.
Keurige CP alle voorzieningen voor handen. We stonden hier op onze doorreis naar het zuiden. Prima geslapen, stonden er met 5 campers.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan na een bezoek aan het Gaudi museum. Wel rumoerig maar dat weet je als je midden in een stad overnacht.
Ruime plekken in een schitterende Delta. De weg er naar toe is wel wat hobbelig en smal. Alle voorzieningen aanwezig alleen geen stroom. 2 nachten gestaan. Top.
Op onze doorreis naar Spanje hier gestaan we stonden hier met 3 andere campers .Keurige nette CP alles aanwezig alleen geen stroompunten.
Prima CP mooi aangelegd. Geen afvalbak. Op zaterdagavond was er een Disco gaande bij het hotel. En om 1.00 uur was het rustig :-) We hier komen zeker nog een keer terug.
Prima CP we hebben hier 1 nacht gestaan. Water tanken en lozen plus toilet legen bij de Tankstelle Reisenbeck voor 1,50 Euro. Wel komen met regelmaat schepen aanleggen . Voor ons prima we hebben beide een scheepvaart achtergrond.
Eerste keer dat we hier stonden voorheen in het centrum van Ahaus wat al prima was. Deze plek nog 1 score hoger. Op het naast gelegen terrein werd een luchtballon opgelaten groot spectacel. Alle faciliteiten aanwezig we komen hier zeker terug.
Prima camperplaats alle faciliteiten en goede uitvalplaats voor fiets of wandelroutes. Er is bij het sanistation nu wel een put voor je vuilwater. Beheerder komt geld ophalen 5 euro per nacht of je betaald bij de kassa van het zwembad.
Prachtige gratis CP je kunt er zwemmen -zonnen - volleyballen en de kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen. Er staan wel 2 mobile-toilethuisjes toen wij er waren. Geen verdere faciliteiten.
Geweldige camperplek alle faciliteiten. Enigste minpunt dat je aan een drukke weg staat. We hebben hier 2 nachten gestaan. Je moet wel geluk hebben dat je op de 6 officiele plekken kan staan. Het is een druk bezochte CP.
Wij waren hier op 16-7-2018. Wat een troostelose CP. Geen camper te bekennen en het onkruid staat meters hoog. Ons plan was om de laatste nacht Denemarken hier te overnachten. We hebben snel de veerboot genomen om op Fehmarn te overnachten.
Prima CP. Veel kiters en windsurfers die hier overnachten. Kitesurfspot Gold op 800 mtr. Historische stenen grafkamers uit de Neolitische periode op 300 mtr. Geen faciliteiten. We hebben er 1 nacht gestaan.
Sitecode: 51926
In eerste instantie waren we enthousiast toen we hier aankwamen. Na een bezoek aan het slot en terug bij de camper werden we aangesproken door de parkeerwachter. Er wordt hier veel ingebroken, gisteren nog bij 3 campers laptops iPads en geld weg. Wij zijn toen weggereden om een andere overnachtingsplek te zoeken.
Keurige camping, alle voorzieningen aanwezig. Snelle WiFi door meerdere antennes je kunt gewoon in de camper blijven. Eigenaar erg behulpzaam. Prijs is verhoogd van 260 naar 280 NOK. Kregen korting van 20 NOK met onze CKE-kaart.
Bij aankomst alle plekken bezet. We konden aan de andere kant van de weg staan. Hier worden ook camperplekken aangelegt. Er zijn 8 stroompunt aansluiting aanwezig. Je staat wel op gravel voor de zelfde prijs NOK 250.
Prachtige CP , jammer van al die muggen. We stonden hier 20-6-2018 samen met een Duitse campenaar. Afvalbak en 1 picknicktafel aanwezig.
Prachtige plek. Aanrader als tussenstop naar de Noordkaap. Rendieren lopen langs je camper. Wij stonden hier met maar 2 campers.
Verkeers- en vliegtuiglawaai. Op onze plaats onder de brug geen satellietontvangst. Prijs is fors voor wat je krijgt. Wel prima plek om de stad te bezoeken. Alle voorzieningen aanwezig.
Campers staan verspreid op het terrein. Geen officiele CP bij de IKEA kunnen ontdekken. Op verschillende plekken hang jongeren die 's avonds rommel uit hun auto gooien en met spinnende banden rondjes draaien vlak voor onze camper. Wel rustige nacht. Volgende dag verder gereden.
Prachtig nieuw aangelegde CP met 24 plaatsen en er komen meer, hier zijn ze nog mee bezig. 50 SEK zonder stroom en 150 SEK met. Er is een visrokerij bij het haventje, hier en lekkere forel gekocht. En echte aanrader deze camperplek met prachtig uitzicht over de Botnische golf.
Prima plek prachtig uitzicht over het water. Vriendelijke eigenaar, we hebben hier 2 dagen gestaan. Afvalcontainer en glas/blik kist aanwezig. Verder geen voorzieningen.
Sitecode: 20264
Als tussenstop op de doorreis prima CP. Heerlijk geslapen en nu weer op pad .
Prima gratis camperplek. 5 plaatsen staat aangegeven maar er staan wel 15 rondom de CP. Alle faciliteiten aanwezig.
Wat een mooi aangelegd camperplek. Kwamen zaterdag aan en mochten tot zondag laat middag staan om dat het niet al te druk was. Komen hier zeker terug.
Gratis, grote mix parkeerplaats, ruimte te over. We stonden hier met 10 campers in alle rust. Verder geen voorzieningen.
Prachtige camperplek, alle faciliteiten aanwezig. Mooie stad met parken en restaurant/cafe's en recreatiemogelijkheden, voor elk wat wils.
Rommelige camperplaats. Maar alles aanwezig. 12 Euro is aan de prijs, maar je krijgt 2 euro korting in het restaurant bij inleveren van het strookje, dat aan je Parkschein zit. Husum zelf is een leuk stadje met een mooi slot.
Prima plek, we waren op doorreis 1 nachtje gestaan. Alle voorziening maar geen afvalcontainer gezien.
Ruime camperplekken, water en elektra kun je nemen van de vele zuilen. Met zicht op de Schlei. We stonden hier 1 nacht. Restaurants en cafe's voor het uitzoeken.
Geweldige CP plaats en dat voor maar 4.10€ per 24 uur. Inclusief water inname - vuilwater en wc lozen. Alleen geen 230 volt aansluitingen aanwezig. Vreemd genoeg was er nog genoeg plaats in juni. Een aanrader als je Rochefort wilt bezoeken.
Prima camperplek vriendelijke ontvangst. Winkeltje aanwezig met streekproducten. Ruime plekken en mooie omgeving om te fietsen.
Geweldige plek, we stonden bij de korenmolen. Eigenaar was erg behulpzaam om ons een plekje te geven. s'Avonds een aperitiefje genomen in het restaurant. Komen hier zeker terug.
Afgelopen weekend bij Geert en Hennie gestaan. Hartelijk ontvangst op deze prima camperplek met wijdse uitzicht over de velden. Alle voorzieningen zijn aanwezig.
Prima camperplek. Vriendelijke beheerder. Leuke omgeving en goede restaurants. Komen zeker een keer terug.
Zou een leuke leuke plek moeten zijn. Maar stroompaal defect en we stonden hier alleen en voelden ons niet zo op ons gemak.
Prima plek. Je kunt je toilet legen en water lozen kosteloos. Voor innemen water betaal je en stroom is beschikbaar 1 Kw / 50 cent. Lekker gegeten bij Hotel/Restaurant Drebbers Mullener Strasse.
Alle plaatsen op verhard waren bezet. Op het gras staan was de enige mogelijkheid. Leuke plaats met veel mogelijkheden om te fietsen uitgaan ect.
Prima plek. Parkeerplaats ziet er verwaarloosd uit. Dit in tegenstelling tot de rest van deze mooie plaats. Geen overlast van het jeugdhonk gehad.
Prachtige camperplek, mooi uitzicht over het water. Leuke fietsroutes en restaurants.
Het verbaast ons dat deze camperplek er zo onverzorgd uitziet in vergelijking met de stad zelf. Geen overlast van jeugdhonk en een klein beetje verkeer overlast.
Een en al rust dit weekend van 01-11-2015 op deze camperplek. Bouw activiteiten. Jachthaven gesloten dus gratis gestaan. We komen hier volgende jaar zeker weer!
Prima plek aan het water van de Hunte. Alle faciliteiten zijn voorhanden. We hebben hier heerlijk gefietst. Musea en restaurants op loopafstand.
Prime plek, mooi aan het kanaal. Leuk centrum en mooie fietsroutes. Er is officieel plek voor 3 maar er staan meestal meer.
Mooie camperplek, we stonden met het wijnfeest achteraan zonder stroom met zicht op de Moezel. Prachtige plek, mooi uitzicht en vriendelijke beheerders. Wat wil je nog meer voor 10 euro. Komen het volgend jaar zeker weer!.
Prachtige camperplek aan het meer. Mooie ruime vakken en schoon sanitair.
Geweldige camperplek we stonden tussen de palmbomen. Ontvangst was hartelijk we hebben hier 2 nachten gestaan en dat voor 10 euro per nacht all inclusief.
Eerst naam en email en telefoon ect. ingeklopt in de automaat betaald met creditkaart en wachten dat de slagboom open gaat. Maar helaas we kregen een netwerkstoring te zien op het display. Een behulpzame Fransoos kon ons ook niet verder helpen. Wij rechtsomkeert 2 uur later kregen we een toegangscode per sms bericht helaas we waren al 50 km verder.
Wat een mooie plek alles erop en eraan en ook nog eens gratis. Er loop een riviertje door de het stadje en heeft mooie kleine straatjes. Komen zeker een keer weer.
Keurige plek om te overnachten. Op 1.2 km klein supermarktje en bakker dicht bij aan de hoofdstraat.
Onze favoriete camperplaats als windsurfers. Komen hier al jaren en wat eerst een wild camperplek was in nu mooie aangelegd CP geworden. Bakker uit het dorp komt om 8.30 langs. Hou je niet van wind kun je beter uitwijken naar een beschutte plek.
Sitecode: 21973
Bij aankomst op zondag stond hier 1 camper. Eerst maar even op de fiets de omgeving verkennen.Bij terugkomst kwam even later Dhr.Martin langs en nodigde ons uit voor een bezoek aan zijn wijnkelder. Zijn specialiteit is witte wijn en we konden vele jaartallen proberen.Daarna een rondgang gehad in zijn wijn kelder. Hij vertelt met veel enthousiasme zijn verhalen in Engels.
Mooie camperplek , geen faciliteiten maar is ook gratis. Komen hier beslist nog een keer overnachten.
We stonden hier in het weekend van de Koningsdag. Wat een leuke plek en een zeer vriendelijke beheerder. s'Morgens op Koningsdag werden we getrakteerd door de beheerder met z'n vrouw en hun kinderen op Oranjesoesjes. Geweldig !! We komen zeker hier eens terug.
Prima overnachtingsplek en dat ook nog eens gratis. Geen stroom voorzieningen en innemen water en lozen. Veel fietsroutes en sport mogelijkheden we komen beslist nog een keer vaker.