@H_a_W

Betrouwbare reviewer

Geweldige pitch. Direct aan het Fulda-fietspad. Winkels een beetje weg. V / E op de parkeerplaats in Rotenburg mogelijk. Graag weer

Goede plek in een leuk stadje. Direct aan het rivierfietspad. Alle faciliteiten van een parkeerplaats aanwezig. Graag weer

Eenvoudige grindplaats zonder enige extra's. Zeer geschikt als overnachtingsplek, daar het er erg rustig is. Visvijvers in de buurt, goed voor een wandeling.

Sitecode: 19712

Eenvoudige plek bij de badkamer. Stroomvoorziening is nog in aanbouw. V / E in planning. Een beetje luidruchtig door de nabijgelegen straat. Mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Op verzoek in de badkamer is de prijs eenmalig € 5, zolang je daar blijft. Hoe het zich ontwikkelt als de krachtzuilen en het V / E-werk nog worden besproken. In de winter, wanneer de paden kunnen worden gebruikt, zeker beter dan nu in de zomer.

Nieuw gecreëerde parkeerplaats. Elke plaats gescheiden door planten. De partijrichting is vooraf bepaald. De ingang wordt geregeld door een slagboom. Er zijn nauwelijks restaurants of winkels in de buurt. De ontvangst van alle drie de mobiele netwerken is zo goed als onmogelijk. De geadverteerde wifi kan nauwelijks worden ontvangen. We gaan daar niet meer heen.

Geweldige plek aan de Saaleturm. Geen V / E, maar elektriciteit. Er werden nieuwe afvalbakken geplaatst. De toren is de euro waard. Geweldig ijs bij de kiosk. Verder nauwelijks plekken om te pauzeren en geen winkelmogelijkheden in de buurt. De burgemeester meldde dat vanaf volgend jaar € 6, - in rekening wordt gebracht. Dat zou ook prima zijn. Als we er weer zijn, graag weer.

Kortom een leuke plek aan de dam. In de HS is het echter volledig overvol en daarom erg lelijk. Kunnen watersporters begrijpen welke hier verblijven? We lopen echter meteen voorop, vooral omdat 20 € ons onder deze omstandigheden te duur leek. Niet nodig, maar elektriciteit en sanitair voor € 5 per stuk, helemaal overdreven. Het direct aangrenzende spoorfietspad is prachtig.

Erg smal op het geasfalteerde deel van het plein en maar een paar plaatsen. Sommige stacaravans stonden op de wei, maar konden geen bord vinden dat dit toestond. De gastronomie in de stad is beperkt. De nabijgelegen federale weg is niet erg luidruchtig.

Niet echt uitnodigend. Een structuur die niet herkenbaar is. Het campingpersoneel is erg aardig.

Een geweldige plek aan de rand van het Fichtelgebergte. Goede V / E. Een krachtzuil is beschikbaar. Satellietontvangst mogelijk op bijna alle zitplaatsen. Nauwelijks boodschappen, maar bakker en twee slagers ter plaatse. Restaurants zijn ook goed. Zeer goede wandel- en fietsmogelijkheden. We komen hier graag terug.

Eenvoudige overnachtingsplek achter een woning en direct gelegen aan de brug, gescheiden door een glazen ruit. Een beetje luid. Infrastructuur in de buurt. Over het algemeen niet zo leuk, maar dankzij de stad voor het bieden van een vrije ruimte.

Tot zover een mooie parkeerplaats aan de rand van een thermaal bad. Een deel ook voor caravans. Vanwege bomen is satellietontvangst niet overal mogelijk. Bij de prijs van de staanplaats is het water 1 € = 50 l te duur. Omgaan met de nummerborden is twijfelachtig tijdens Corona-tijden. Slechts twee bakkers ter plaatse, geen boodschappen. Tijdens ons bezoek was een troep Ierse landbestuurders ter plaatse.

Grote en zeer royale parkeerplaats geschikt voor dit merk, de plaatsen zijn gereed alleen rondom is nog in aanbouw. Ondanks de nabijheid van de snelweg, vanaf daar nauwelijks geluidsoverlast. Weer heerlijk.

Geweldige plek op grind en een paar gebieden op weiland. Niet alle gebieden hebben satellietontvangst. Aardige tuinman, maar waarom bij Schwarzwasser de sleutel uit de berging gehaald moet worden en een hangslot geopend moet worden is mij niet duidelijk. Dat zou veel gemakkelijker zijn. Nog steeds graag weer.

Super plek, met alles wat een parkeerplaats moet hebben. Super stil, in de hut een koelkast en een kassa op vertrouwen. Broodjesservice beschikbaar. Meteen weer.

Geweldige plek, hoewel meer dan vol. Prijs-prestatieverhouding is hier bovenaan. Ik kan alleen het bijgevoegde restaurant aanbevelen. Weer heerlijk.

Alles wat je nodig hebt en gratis. Alleen de ingang is een beetje smal met meer dan 8 meter.

Geweldige kleine CP. De telefoniste doet alles in het werk. Is een beetje krap maar verhandelbaar. Alleen de weg is druk en daardoor soms behoorlijk gehorig.

Ongelofelijk slecht. Corona werd nauwelijks gebruikt in de HS, alleen het noordelijke deel was bezet. De wens om op een deel van het zuidelijke deel te staan werd afgewezen. De werknemer wist ook niet waarom, het noordelijke deel moest eerst worden gevuld. Dat wilden we niet doen met onze iets grotere camper. Het is voor mij ondenkbaar welke arrogantie hier werd getoond.

Functioneel ingerichte parkeerplaats, typisch hotspot Italiaans vrij smal. Al het andere beschikbaar en heel dicht bij het centrum van Riva en dicht bij het strand.

Leuke camping. Medewerkers doen er alles aan om een goede plek te vinden, ook voor grote campers. De bomen in de comfortzone maken satellietontvangst moeilijk. We hadden geluk. Niet goedkoop, we voelden ons heel comfortabel. Over de faciliteiten kunnen we niets zeggen, omdat ze niet worden gebruikt. Water en afvalwater ter plaatse. De V / E die zich buiten de baan bevindt, is minder dan optimaal te benaderen.

De kampeerplaats van deze veelgeprezen camping is gewoon slecht. Relatief smal, hobbelig en behoorlijk gehorig door de pasweg die pal naast de parkeerplaatsen loopt. De prijs, hier 37 € de nacht, max. 2 nachten, is volledig overdekt. Elke gratis parkeerplaats die ik ken, ook al is het maar een deel van een parkeerplaats, heeft meer charme dan deze ruimte.

Ruimte op een geweldige locatie. In het hoogseizoen (zomer) is de prijs-prestatiestructuur echter niet correct. Plaatsen te klein. Het is nog steeds mogelijk tijdens de week en in het weekend wordt het extreem. Ik zou teruggaan in het laagseizoen, maar nooit meer in het hoogseizoen.

Geweldige parkeerplaats direct aan de Tauber. Zonder enige faciliteit, geweldig. Wordt niet specifiek geïdentificeerd, maar wordt als zodanig geaccepteerd. Ik kan het lokale restaurant niet aanbevelen, omdat Corona slechts een heel klein menu heeft. Waar voor je geld. Zaterdag en telefonische ontvangst bij ons geen probleem. Graag weer.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Leuke plek bij een binnenzwembad. Goede V / E. Verharde ondergrond, dus schone voeten zelfs in de regen. Bakkerij ma-za, klooster en kloostertuin en een zeer goed Grieks restaurant in de buurt (600m). Op een wedstrijddag worden soms de caravansites van auto's afgeleverd. Ik zal zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Plaats rechts op de Bahntrassenradweg. Lokaal in de buurt. Zicht op de zakelijke kant niet zo geweldig, maar altijd gelukkig.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige plek in de buurt van de stad. Bakkerij op 350 meter met heerlijke broodjes. Weer heel blij.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Zeer goed aan- en afvoerstation.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Alleen geschikt als overnachting. Onderdeel van een grote parkeerplaats. Als alle plaatsen vol zijn, wordt het erg krap. Nog steeds een pluspunt voor de gemeenschap, die zoiets biedt.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Gebruikt tijdens het transport. Alles is nodig. Aanvoer nu gesloten in de winter. Heel kalm. Graag weer.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige plek boven het hostel. Zeer goede aan- en afvoer. Het restaurant is erg goed. Het was onze eerste keer hier, maar we zullen zeker terugkomen. Goede kansen voor de MTB.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Leuke plek direct aan het Via Verde fietspad. Makkelijk te gebruiken ondanks de bouwplaats. Geluid van de bouwplaats kan tijdens de week worden verwacht.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Leuke flat in een zijstraat naast het sportgebied. Met een lengte van 8 m is het recht op de eerste twee grindplaatsen. De andere twee gaan tot ongeveer 7 meter lang. Daarnaast is een veld op straat gemarkeerd, ook hier passen langere campers, maar niet zo mooi. Ligt direct aan de Via Verde. Vanaf hier ongeveer 23 km naar Girona. Water uit de toevoer erg slecht.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

De plaats is slechts een parkeerplaats, waar campers duidelijk worden getolereerd. Geen officiële identificatie. Daarom geen aanvoer en afvoer. Uitgangspunt voor wandelingen. Mooi klooster.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige plek heel dicht bij de snelweg. Nog steeds erg kalm. Mooi aangelegd met de picknickplaatsen. Goede verwijdering. Vrij water, maar zeer zwaar gechloreerd. Daarom niet van goede kwaliteit. Winkels in de stad. Graag weer.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige plek midden in het natuurreservaat. Het is hier prachtig stil, zelfs tijdens de jaarwisseling. Helaas weten vele anderen dat en de plaats vult zich volledig in de avond. Een wandeling of een fietstocht is hier een must, een observatiepunt om de paar meter. Altijd weer.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Leuke camping direct aan het strand. Nu geen verkaveling in de winter. De prijs van de elektriciteit is al gewelddadig. Gewoon fantastisch vanwege de locatie. Graag weer.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Ruimte is erg handig. Een beetje krap, maar voldoende. De V / E is gratis, wat geweldig is, maar het water daar is zeer zwaar gechloreerd. Het straatgeluid is erg vervelend, vooral vanwege de slechte dwarsverbindingen van de brug. Zeer goed uitgangspunt voor de "Via Verde" en een prachtige stad.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige plek voor een overnachting. Eind 2019 helemaal kalm. Geweldig wat de community hier te bieden heeft. Leuke kleine plaats. Graag weer

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

De ruimte is vrij groot en direct aan het strand, maar niet geschikt voor grotere campers overal. De paden zijn soms vrij smal. Het was teveel aan de hand voor ons. Prijs is redelijk. We zullen niet teruggaan.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige ruimte met alles wat je nodig hebt. Goede mogelijkheden voor uitstapjes te voet of met de fiets.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Parkeren bij het tandradstation. Geen bewegwijzering, maar het wordt getolereerd. In het dorp zelf (500m) is een aanvoer en afvoer. 'S Nachts is het erg rustig en heel helder, de hele plaats is goed verlicht.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige plek nu buiten het seizoen. Niet zo geweldig in het seizoen vanwege de kleine ruimtes. Vrij winderig. Graag weer.

Sitecode: 1974

Geweldige ruimte met alles wat je nodig hebt. Leuke stad. Helaas alleen op doorreis, voor één nacht.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Ok voor de doorvoer, hoewel de nabijgelegen weg al lawaai veroorzaakt.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Rustige plek in de buurt van het bos en het wildpark. Geen aanvoer en afvoer. Weer heel blij

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Onderdeel van een parkeerplaats, geen markeringen. Gedeeltelijk een beetje ongemakkelijk vanwege de gebruikers van het binnenzwembad. De ruimte wordt gedeeltelijk gebruikt als opslagplaats voor aanhangwagens en ongebruikte stacaravans. 'S Nachts stil. Graag weer.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Goede parkeerplaats in het midden van de stad. Goed winkelen, die op loopafstand liggen. Aanvoer en afvoer beschikbaar. Goede gelegenheid om met de hond te gaan. De stad heeft meer te bieden dan het op het eerste gezicht lijkt. Een beetje lawaaierig door de nabijgelegen en vrij drukke weg. Kom nog steeds graag terug.

Mooi aangelegde open ruimte. Op enkele plaatsen geen satellietontvangst. Leuke operators, uiteraard veel moeite. Blijkbaar veel gevraagd door de prijs. Voor ons een beetje te hectisch en geen goede mogelijkheden om met de hond te gaan. De prijs komt niet overeen met de mogelijkheden eromheen. Kom dus niet terug.

Een geweldige plek in een weiland naast een paddock. Zeer mooie operator. Goede aan- en afvoermogelijkheden. Alleen de ingang van de smalle straat naar het plein is een beetje moeilijk maar haalbaar voor grotere voertuigen> 8m. We komen terug

Leuke parkeerplaats bij het binnenzwembad. De werkelijke plaats beslaat 5 plaatsen, die ook worden voorzien van stroom (munten). Boven de parkeerplaats zijn er twee rijen als alternatieve plek voor campers. Zonder elektriciteit, maar meer dan 10 campers kunnen hier staan. Vanwege het sterke autoverkeer naar het bad keer 6-22 klok vrij onrustig.

Mooi, maar helaas erg vol parkeren recht op Main.Die snelweg is te horen, maar stoort nauwelijks. Weer blij. De donatiekolom moet absoluut worden gebruikt.

Nog steeds goede parkeerplaats. Het wordt momenteel echter in de buurt gebouwd en is daarom al heel vroeg heel luid.

Onderdeel van een parkeerplaats. Een beetje parkeren, maar dat stoort niet. Restaurants, heerlijk, dichtbij. Geweldig aanbod van de stad Volkmarsen. Leuke fietstocht naar Twistesee ondernomen. Heel graag weer.

Geweldige plek op de parkeerplaats van de Bamberg-basketbalspelers. Goede wandelingen met de hond. Grenzend aan een minigolfbaan en een vrij toegankelijke rij-industrie met ballenautomaat, zelfs 's avonds te gebruiken. Awesome. Heel graag weer. Geen V / E, geen elektriciteit.

Helemaal drukke plaats, met een drukke straat direct aan het plein. Maar goed uitgangspunt voor sightseeing.

Geweldige plek van een mooi dorp. Er is momenteel een bouwplaats op het plein. Ontworpen voor 4-5 campers. Op reisdagen is trouw aan de 20 Mobile.

Puur parkeren, zonder alles. Voor een geweldige stad. Geen identificatie voor campers.

Onderdeel van een parkeerplaats zonder markering, ook een cp. Veel straatlawaai en parkeerzoekverkeer. Vooral omdat de parkeerplaats vaak met bussen wordt benaderd.

CP maakt deel uit van een grote parkeerplaats, die tijdelijk wordt gebruikt voor een markt. Ideaal voor een bezoek aan de geweldige stad. Het aan- en afvoerstation is voorbeeldig en moeilijk te geloven: gratis. Licht straatlawaai te horen.

Klasse parkeerplaats die erg mooi is aangelegd. Goede V / E. Probleem met de satellietontvangst vanwege de vele mooie bomen. Helaas, het straatlawaai en het zeer, zeer luide spoorweggeluid.

Eenvoudige, maar geweldige camping aan de rand van Gemona. Door rooster rechtgetrokken oppervlakken. Gebieden met schaduw en zonder. Alleen het bergingsstation is aan verbetering toe. Zeer aardige beheerders, die er alles aan doen. De oprit is vrij smal maar met enige voorzichtigheid te doen met grote campers. We komen zeker terug

Zeer dichtbij gelegen camping aan het prachtige meer. Maar eigenlijk alleen ingericht op caravans. Nauwe toegang tot de plaatsen, laaghangende takken en een zo smal bergingsstation dat deze alleen toegankelijk is voor campers in de grootte van gesloten bestelwagens, als er ruimte beschikbaar is. De cp beheerder moet nog werken aan zijn vriendelijkheid. Niet onbeleefd, maar goed. Zijn vroeg weer weg.

Geweldige camping, unparzelliert, een droom. Als je wilt, dicht, maar dicht bij het water of erg gul in het achterste gebied. In het seizoen zijn er verschillende aanbiedingen van een "food truck" gedurende de week. Aardige operators, goede aan- en afvoer. Weer blij

Als je van de Dolomieten houdt, moet je gewoon hier blijven staan. Geweldig uitzicht en geweldige start in de vroege ochtend voor een geweldige wandeling. Maar in het hoogseizoen, zelfs eind augustus, is de drukte van stacaravans, auto's en bussen gewoon niet leuk. We maakten er zelf deel van uit. Zeker weer, op een ander moment.

Staanplaats met geweldig uitzicht. Gedeeltelijk zeer nauwe plaatsen. De operators zijn erg aardig, het personeel kon vriendelijker zijn. Het eten is niet typisch voor het land en bij muns niet zo goed, zoals gedeeltelijk beschreven. Broodjes besteld in de avond en klaar om op te halen om half negen in het restaurant. Al met al zouden we terugkomen. Leuke omgeving

Gratis parkeerplaats, dat is het zowat. Vanwege de nabijgelegen, zeer levendige straat is er een constant verkeer met vrachtwagens, die de plaats ook gebruiken voor korte nachtelijke Ruhrpauzes. Het was duidelijk te luid voor mij. In het weekend, met aanzienlijk minder vrachtwagens, is Verkerh misschien goed bruikbaar.

Geweldige plek zonder aanvoer en afvoer, maar met een fantastisch uitzicht.

Geweldige plek die ik graag bezoek. Alles past hier.

Sitecode: 72058

Leuke plek, deels een beetje krap. Is meer een camping dan een kampeerplaats. Elektriciteit en water verspreid over de plaats. Verwijdering van de tanks in de gullis van de straat. Zeer mooie operator. Mooi zwembad.

Prachtig aangelegde ruimte met ruime percelen. De bomen moeten nog groeien. Elektriciteit en water op de plaats. Fietspad naast de deur. De aangrenzende hoofdstraat stoorde ons echter veel. Daarom zijn prijs en prestaties niet in verhouding tot ons. Helaas na een dag vertrokken.

Onderdeel van een grote parkeerplaats. Super stil. Weer blij.

Juiste centrale plaats, vol in het hoogseizoen en daarom heel dichtbij. Super leuke plek operator. Verwijdering gedeeltelijk volledig ingesteld en met een grotere Womo alleen voorzichtig beginnen.

Leuke plek, goed voor doorreis, of om de stad te bezoeken

Geweldige plek in het midden van de wijngaarden. Goede mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Lekkere wijnen en geweldige personeel. Helaas konden we de keuken niet uitproberen. Natuurlijk kochten we meer dan alleen een fles wijn op deze geweldige plek. Gelukkig weer.

Mooie plek op de wijngaarden, deels een beetje aflopend. Aan de ene kant is het uitzicht niet zo mooi, maar de andere is mooier. Heerlijke wijn. Het personeel en de operator zijn erg aardig. De operator zou er zeker wat van kunnen opdoen, een beetje arrogant. Gelukkig weer.

Eigenlijk mooi aangelegde plek in de buurt van het mooie stadscentrum. De rusteloosheid van het aangrenzende restaurant is al verstoord, maar het recht op het plein voorbijgaande weg is verschrikkelijk. De weg heeft een vrij aanzienlijke helling en bevindt zich ter hoogte van de uitgang van het dorp. De voertuigen voor accelereren en remmen zijn extreem luid. Niet weer.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Leuke plek, deels een beetje onrustig. Ideaal voor een overnachting.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer mooie plaats, ongecompliceerd met aardige exploitant. Gelukkig weer.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Pitch in een herberg, met zeer smalle ruimtes. Verwijdering alleen mogelijk met slang. Vanwege het grind parkeren naast de deur heel vroeg heel hard. Geen afvalverwerking. Men wordt gevraagd op een bord ook op de mobiel alleen de wijn van de herberg te drinken, ongelooflijk. Het eten was ok, maar niets bijzonders. Prijsprestaties worden hier volledig behandeld. NOOIT weer !!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Een geweldige, en ook gratis, parkeerplaats met aan- en afvoer. De verwijdering van grijswater zou beter kunnen worden uitgelegd, aangezien normaal al grote mobiele problemen het putdeksel zouden moeten raken. Ideale wandel- en fietsmogelijkheden. Heel graag weer

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer mooie parkeergelegenheid op de Main. Zonder levering en verwijdering, aangezien het geen officiële parkeerplaats is. Alleen een alternatieve plaats op evenementen. Zeer stil. Goed winkelen in de buurt. Indien toegestaan zoals weer.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie gratis parkeerplaats zonder aanvoer en afvoer. Zeer modderig in de regen. Goede rondjes mogelijk. De ingang van het sportveld wordt soms verward met een racebaan. Zeer stil 's nachts.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Geweldige plek om de prachtige stad Mosbach te bezoeken. Plaatsen op de stoep en fijn grind. Op enkele plaatsen geen satellietontvangst. Goede levering en verwijdering. Alle mogelijkheden om te winkelen. Over het algemeen rustig. Gelukkig weer.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Eenvoudige parkeerplaats op de Main zonder V / E. Een deel van de parkeerplaats van de aangrenzende badwereld. Gelukkig weer.

Sitecode: 19311

Mooie rustige parkeerplaats in een weide. Gewone V / E. Slechts een paar kilometer van de kust. Niet winkelen in de buurt. Leuke operator. Gelukkig weer.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Onderdeel van een grote parkeerplaats van hetzelfde pretpark. Zodra de bezoekers zijn vertrokken, is het een mooie en rustige plek. Geen V / E, maar veel ruimte. Voor een twee nachten prima. Winkelen in de buurt.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer mooie plaats aan de rand van de militaire oefenterreinen. Zeer mooie operator. De dichtstbijzijnde winkels zijn iets verder weg. Bij ons was het heerlijk stil, omdat het lijkt op oefeningen die ik niet kan beoordelen. Zeer mooie wandel- en fietsmogelijkheden direct vanaf het plein

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer mooie plek met wat groen voor de mobiel. V / E erg goed. Het water is uitgeschakeld in de winter. De plaats is altijd goed bezocht. In het weekend worden de aangrenzende grindgebieden nog steeds gebruikt.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Geweldige vrije ruimte met alles wat je nodig hebt. Dichtbij het stadscentrum, mooie wandelingen. Een beetje rusteloos als de straat in de buurt en het publiek van het bad. Ondanks alles geweldig, graag weer.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Zeer mooie plek op loopafstand van de prachtige stad. Begunstigde toegang tot het avonturenbad. Goede gratis wifi.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Zeer mooie parkeerplaats zonder nutsvoorzieningen. Het nabijgelegen sportveld hindert niet. Goede wandelmogelijkheden en de hondenren. Op loopafstand van winkels en restaurants. De satellietontvangst wordt gedeeltelijk verstoord door bomen.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Goede en mooie parkeerplaats. Lichte problemen met vocht bij zware regen. Goed te hanteren. Alles is gemakkelijk te bereiken. Leuke operator. Zeer goede wifi.

Sitecode: 11999

Goede parkeerplaats met goede toegang tot de plaats. Goede manier om de hond uit te laten.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Verder een leuke plek met alles wat je nodig hebt. Infrastructuur erg goed!

Mooie parkeerplaats aan de haven. Restaurants op loopafstand. Zeer goede levering en verwijdering. Leuke plek operator. Heel graag weer!

Hoeveel plaatsen aan de Moezel zijn erg leuk en de nabijheid van de wijnverkoop erg leuk. De zeer dicht bij het veld lopende weg is vrij druk en daarom vroeg in de ochtend vroeg vrij luid.

Sitecode: 20592

Zeer mooie plaats met vrij grote parkeerplaatsen. Zeer mooie ontvangst. Nauwelijks duurder dan het wat luidere veld op de pasweg. Zeer mooie en levendige plaats. Winkelen op loopafstand. Op dezelfde manier wedijveren de eersteklas ferraten.

In het hoogseizoen helemaal overvol. Maar je bent nog steeds goed in de XL-plaatsen. De verwijdering is slecht om te rijden en wordt ook vaak geparkeerd. Tokens om de kolom te gebruiken zijn ook niet altijd beschikbaar, hoewel deze zijn inbegrepen in de prijs van de camping-

Zeer mooie plek, en wie niet op de eerste rij hoeft te zijn, heeft ook voldoende ruimte. Leuke bediener, maar ook graag maaien en lange gazons. Brood service.

Leuke plek, zelfs in het naseizoen behoorlijk druk. Levering en verwijdering beschikbaar. Geweldig startpunt voor wandelingen en fietstochten

Zeer mooie ruime plaats, zeer rustig met goede mogelijkheden om te fietsen. Steeds opnieuw heel veel.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Gescheiden deel van een parkeerplaats bij het zwembad, dus ook dienovereenkomstig onrustig. Geen V / E. Gratis. Voor een twee nachten maar oké. De nabijgelegen straat stoort niet veel.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Een deel van een parkeerplaats, dus erg onrustig. Je kunt het niet langer dan een nacht volhouden. Maar gratis!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Standplaats met geweldige locatie in de wijngaarden. Het complete ondergrondse grind wordt echter enorm heet. Voor dit doel zijn de nieuwe planken diagonaal opgebouwd. Winkelen ver weg. De V / E is moeilijk te besturen, vooral bij grotere voertuigen. De prijs / prestatiestructuur past hier helemaal niet. Dit moet door de operator opnieuw worden bedacht!

Sitecode: 12029

Geweldige plek voor een vakantie. Voor de locatie betaalt u alleen de prijs, vooral omdat elektriciteit, water en afvoer zijn inbegrepen in de prijs. Met de Kurkarte kan het openbaar vervoer worden gebruikt. Weer blij.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Goede plek om te overnachten. Kleine wandeling naar het kasteel en de twee bakkers in de stad. Weer blij. Geen V / E.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige plek in de wildernis. Zeer goede uitgang voor wandelingen. Heerlijk eten in de Brotzeitstuben. Leuke operator. Goede V / E. Zeer slechte telefoonverbinding. Kom opnieuw!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie CP direct bij de regen. Geen parcelling. De sanitaire voorzieningen zijn erg oud maar schoon. Brood service. Nieuwe toevoerkolommen voor elektriciteit / water, maar tikken zonder draad, getimed door op een knop te drukken. Het vullen van de watertank is nogal vervelend. Toiletcassettes kunnen worden weggegooid, maar missen voor de grijze of zwarte watertank een mogelijkheid, alleen mogelijk in de stad.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Goede plek voor een verblijf van twee nachten. De weg is te horen, maar stoort slechts een beetje. Goed uitgangspunt voor een rondleiding door de stad. Geen V / E, je moet een beetje zelfvoorzienend zijn. Geweldig dat de stad zo'n plek biedt.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie CP met pitchkarakter. Planken deels erg hellend. Leuke operator, broodjesservice werkt perfect. Directe toegang tot het meer. Winkels in de buurt. Goede V / E. Helaas is de plaats zo ver ongunstig dat de zon al vrij vroeg verdwijnt achter de naastgelegen berg. Prijs-prestaties best goed.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer ruime plaats met veel ruimte. Blijkbaar voormalige parkeerplaats voor het kasteel, daarom deels ook een beetje aflopend. Goed opgelost is de verdeling in twee gebieden met en zonder elektriciteit. Mooie omgeving, grenzend aan de golfbaan. Goede fietsmogelijkheden. Goede V / E; satellietzenders

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer mooie plaats, zo druk. De plots kunnen een beetje groter zijn. De gazons zijn onberispelijk. De logistiek rondom werkt perfect. Goede V / E en satellietontvangst. Winkelen een beetje weg. Broodjesservice werkt.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Geweldige plek met alles wat je nodig hebt. Bovendien zijn de wijnen en de brandewijnen heerlijk. Goede recreatieve mogelijkheden. Alleen de nabijgelegen weg verstoort een beetje.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Waar voor je geld is hier verkeerd. De meeste plaatsen te smal en deels schuin. Operator aanmatigend en arrogant. De plaats leeft uitsluitend uit de goed uitzicht op het meer.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Een integratie en verdeelde onverharde parkeerplaats, grenzend aan de verharde grote parkeerplaats bij het mooie klooster Andechs. De afzonderlijke percelen zijn vrij klein. V / E en elektriciteit mogelijk te maken. Winkelen in de buurt. De Braustüberl had ons op vrijdagavond, maar ook onrustig, we vonden het niet zo geweldig.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

De locatie is de slagboom. De Miesten schrijf hier van de camping en niet de parkeerplaats. Goede locatie naar diverse bestemmingen. Door de vrij hoge extra kosten, de schijnbaar lage prijs in verhouding. Door de relatief dichtbij weg, dat is ook relatief erg druk, wordt de geluidsoverlast nog gegeven. Prijs-prestatieverhouding is niet helemaal goed hier.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Geweldige plek zelfs nu in de winter. Goed aan-en afvoer. Dicht bij de mooie stad en goede restaurants en winkels in de buurt.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Gepartitioneerd makkelijker parkeren in een fantastische locatie. Nu de winter zonder aan-en afvoer. Waar voor je geld is niet helemaal goed hier.

Nogmaals, zeer goed!

Geweldige plek met een zeer royale licht hellende percelen. Goed ontworpen V / E. Satelliet ontvangst problemen. Goed winkelen in ongeveer 1 km afstand. Korting voor een overdekt zwembad en een sauna.

Geweldige plek met veel comfort en mooie ligging. kopen leuke mogelijkheden. Niet alle stoelen satelliet mogelijk te maken. Sommige> plaatsen zijn erg kort. De aan-en afvoer station is relatief slecht te gaan met een grotere mobiel. Een onderste inname wenselijk.

Geweldige locatie voor een bezoek aan Hamburg. De vele passerende schepen zijn mooi om naar te kijken, maar maken net als de weg en het tegenovergestelde werf groot lawaai. Geen loos- en watermogelijkheden en geen elektriciteit. De locatie is alles. De prijs is van maandag tot donderdag 12.50 euro en vr-zo 19.50 euro. Te betalen bij betaalautomaat, ook met kaart.

Mooie plek voor de nacht, de plaats heeft alles wat je nodig hebt. Goede excursies. Een vergelijking beschikking heb ik niet gevonden.

Zeer mooie plek in een prachtige plek. Satelliet ontvangst is niet mogelijk voor alle zitplaatsen. Sterke autotransport. Het bovenstaande loopt weg is goed om te horen. Zeer goede mogelijkheden om te wandelen

Grote afgelegen locatie. Zeer rustig. Zeer mooie operator. Niet mogelijk op alle kanalen plaatsen satelliet. Geen supermarkt in de buurt. Als het erg nat, laat de auto aan de rand van het vierkant een beetje.

Grote gratis parkeerplaats met zeer grote gebieden. Hoewel de plaats is niet bijzonder mooi, als onderdeel van een parkeerplaats. Echter, met aan-en afvoer, dicht bij de interessante stad en haar winkels. Slechte mogelijkheid van satelliet-ontvangst kan worden bevestigd. Op de eerste zaterdag van de maand grote auto regeert haasten omdat de werf open is.

Leg ze op een verharde parkeerplaats in de buurt van het mooie dorp van Breisach. Geweldige manier om te fietsen. Ook in oktober verbazingwekkend vol. Door de weg, maar ook door schepen soms heel luid. De encryptie verwijdering station kon beter voorbereid zijn geweest.

Pitch oké. Goede aan- en afvoer. Voor ons slechts een transit plek. Via de nabijgelegen weg en militaire zones (schietbaan) heel luid. Niet helemaal gunstig.

Mooie plek aan de rand van Marina di Pisa. Door de korte afstand van de haven en de commerciële ruimten. Goede verkoop en levering, ook geschikt voor grote campers. Voor ons is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Pisa. De nabijheid van de ferry Lirvorno is goed. De operator goed en chagrijnig tijden. We waren in staat om zowel te kijken. Graag weer.

Eenvoudige plek in een volledig netwerk dorp. Camper Service op de weg. Te vullen door middel van de slang water het vereist een zeer grote afstand.

Plaats alleen goed voor het parkeren voor een bezoek aan de stad Bosa. Zeer zwaar benut parkeerplaats voor bussen en auto's. Zeer onrustig. Niet geschikt om te blijven.

Mooi gelegen plek, zeer moeilijk toegankelijk voor iets groter mobiel, zeer slecht onderhouden toegangswegen. Iets organisatie zou de plaats goed te doen. Walgelijk sanitaire voorzieningen. Remote aan-en afvoer station. 20 € voor de eerste dag en 15 € voor het volgende. Bakkerij service voor de volgende ochtend.

In het off-season erg eenzaam ligging aan het strand, dat is ook niet op het moment schoongemaakt. Zeer slecht aan-en afvoer. De toiletten zijn een grap en niet als zodanig worden aangeduid als dat. Cute operator. In het naseizoen 12 Euro.

Een deel van een parkeerplaats, die ook wordt gebruikt voor bussen. Zeer lawaaierig als die op alle drie zijden van intensief gebruikte wegen. De sterren zijn er, evenals een gratis levering en verwijdering beschikbaar is. Voor een nacht absoluut niet aan te raden.

Toll gelegen parkeerplaats. Moeilijke toegangsweg die geen plaats kan worden bereikt, afhankelijk van het type en de grootte van de camper.

Geweldig plekje in de buurt. Prachtige plek met een goede mogelijkheid om het strand. Door de stroomopwaartse parking soms wat onrustig. Helaas, laat in de ochtend zon. Wateren van V / E geen drinkwater!

Een deel van een drukke parkeerplaats. voor grotere campers alleen geschikt in het laagseizoen. Een betaalmethode, hebben we niet gevonden, hoewel blauwe markeringen dit aan te geven.

Leuke plek met V / E en de mogelijkheid voor elektriciteit. Zat mogelijk. De plaats is niet veel aan. Supermarkt in de buurt.

Geweldige plek in de bergen op een grote parkeerplaats. Gratis Live stock dragen bij aan het attractiepark. Goed uitgangspunt voor een wandeling naar de Punta La Marmora.

De plek is opgedeeld in twee delen. De voorzijde op asfalt kortere campers, anders wordt de doorgang geblokkeerd. De achterzijde van geconsolideerde grond, deels onder bomen. Smalle ingang en uitgang. Erg wennen aan de operator, dus het is niet onze zaak. Zal dicteren hoe je rond moet zijn. Afvalscheiding is ja ok, maar niet onder toezicht. We komen niet terug.

Mooie royale ruimte in de off-season. Cute operator. Goede satellietzenders. Goede compressor 2 Mobile tegelijk. Korte manieren om de stad. altijd als

Een deel van een parkeerplaats. Heel rustig, geen V / E en nauwelijks satellietkanalen. zeer geschikt voor een nacht. Grote campers kunnen moeite hebben met de parkeerplaats te hebben.

Grote mogelijkheid van aan- en afvoer. Waterput voor het drinken geschikt. Ook geschikt voor grotere voertuigen.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Er is geen aangegeven deel voor campers. Het is een deel van de parkeerplaats van het restaurant. Heel schuin. Keggen waren niet hoog genoeg om recht te staan. Al vroeg in de ochtend zwaar verkeer op de hoofdweg die ongeveer 10 meter van de parkeerplaats af ligt. Veel verkeerslawaai. Kerkklokken erg vervelend. Luiden elk kwartier. Eten in het restaurant zeer goed. Aardige beheerder.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Plaats is geweldig gelegen om de loipen rond Reit te gebruiken. Binnen 10 minuten loop je naar Reit. Bushalte voor skigebied aanwezig. Satellietontvangst zonder problemen, camperservice matig. Maar dat was het zo'n beetje. Alles maakte een erg vervallen indruk. Beheerders zijn niet actief en zijn erg chagrijnig. Informatie krijg je pas na aanhoudend vragen. Hier komen we niet meer.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

gunstige prijs voor 1 nacht, daarna wordt het duurder Goede V / E en satellietkanalen. Exploitanten en medewerkers erg aardig en behulpzaam. Goede toegang tot de loipen. Bus transfer naar het skigebied. Leuke restaurants in de buurt. Zeer mooi en schoon toiletgebouw. Graag weer.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Goed startpunt voor wandel- en fietstochten. Geen sani. Plaatsen zijn hier en daar schuin. Winkels ver. Satelliet ontvangst is niet overal mogelijk.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Mooie locatie en goede uitvalsbasis voor wandelen, fietsen en sightseeing. Goede sani en probleemloos satellietontvangst. Aardige beheerder die graag informatie geeft. Alleen de winkels zijn een beetje ver (3 km).

De locatie is gunstig, de hoofdplaats is prima. De aangrenzende locatie is voor dezelfde prijs te duur, het wordt gebruikt als parkeerplaats voor het stadion. Prijs-prestatie niveau niet ok, kostn 11 € en vervolgens extra € 3 bijkomende kosten. Ook extra kosten voor elektriciteit, douche en toilet.

Nette cp zonder voorzieningen. Satelliet-ontvangst mogelijk. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Winkels zijn een beetje verder weg. Het nabijgelegen restaurant heeft enigszins hoge prijzen.

Prachtige locatie met een goed uitzicht op het meer. Goede satellietontvangst, goede camperservice De afzonderlijke plaatsen zijn erg smal en deels schuin. Helaas komt de broodjesservice niet altijd langs. Het personeel / eigenaar was niet erg vriendelijk. Het is duidelijk dat je gewoon geluk moet hebben. Restaurants en winkels zijn er niet in de buurt. We zullen er niet terugkomen.

Leuke camping met ook zulke leuke beheerders. Voor grotere campers slechts beperkt aanbevolen, omdat maar er maar weinig plekken geschikt zijn en dan is bijna geen satelliet-ontvangst mogelijk. De loospunt is gewoon lastig te benaderen. Ca.3 km naar de echt mooie Burgerzoo en 4 km van het centrum van Arnhem. Hier is het vrijdags en zaterdags Markt.

Er is gratis parkeergelegenheid, mooie locatie. Nauwelijks winkels in de buurt, voor brood in de ochtend.

Mooie parkeerplaats, zoals zeer geschikt voor een plek op je camperreis. Vriendelijke beheerder. Met alles wat je nodig hebt. Alleen het drukke verkeer van de camperaars kan een beetje storend werken.

We hebben de plaats in transit gebruikt. Prachtig ontworpen met een zeer goede V / E. Satelliet ontvangst problemen. Ontbijtservice mogelijk in de ochtend. Helaas zeer luid begint door het nabijgelegen verkeer in te gaan op de avond uren en om 6 uur weer. Bij WE beter. De plaats is in het begin van de schaduw van de bergen. Het eten in het restaurant is prima. De prijs / prestatie gaat als volgt.

Geweldige plek voor op doorreis. In het seizoen altijd vol. We zouden er zeker weer terugkomen.

Goede locatie in de vallei, 's ochtends schaduw. Goed restaurant. De ontevreden operators mogelijk niet aan kampeerders die toegewezen plaatsen zijn, hetzij rechtstreeks op de vuilnis station op gravel of direct aan de straat. Hier al het verkeer van de plaats, hotels, restaurants en een aantal bewoners passeert. Zeer onstabiel zelfs vroeg in de ochtend. Oude sanitair. We zullen niet terug te komen!

De cp is het achterste onverharde deel van de parkeerplaats. Aan de rand tijdeljk opgestapelde bouwmaterialen. Gen sani. De toegang is erg smal, lastig als de parking vol is. Operator nice.

Een deel van een parkeerplaats. Geen sani. Goede satellietontvangst. Aangrenzend een hondenuitlaatveld, daardoor enig autoverkeer. Ideaal voorop doorreis. Laaghangende takken bij de toegang.

Goed gelegen plek om verschillende uitstapjes te maken. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders. Broodjes- en drankenservice tegen een eerlijke prijs. Camperservice goed geplaatst. Goede satellietontvangst. Winkels een beetje ver weg. Open terrein op de berg, dus gevoelig voor wind. Omdat campers en personenauto's op de plaatsen parkeren kan het er erg krap worden.

Een deel van een parkeerplaats, met schuine plaatsen. De campers staan heel dicht op elkaar. Alleen voor een zeer kort verblijf. Electriciteit mogelijk. Camperservice erg lastig gelegen. Zeer geschikt voor op doorreis en een bezoek aan de werkelijk prachtige plek. Daarnaast. het is nog steeds gratis!

Zeer goed onderhouden camperplaats met een beetje te klein gemaakte plekken. Deze zijn echter zeer nauwkeurig vlak aangelegd. Draadloos internet gratis en zeer goed. Winkels zijn gemakkelijk met de fiets bereikbaar. Uitstekende verbindingen met het fietsnetwerk. Satellietontvangst probleemloos mogelijk. Informatie en flyers alleen in het Nederlands.

Goede parkeerplaats dicht bij de snelweg. Leuke plek. Satellietontvangst alleen mogelijk op een paar plaatsen. Winkels op ongeveer 10 minuten lopen. Vanwege de nabijheid van de snelweg erg druk.

Leuke camping met gemakkelijke toegang tot de stad en de nabijgelegen vuurtoren en Bunker Museum.

Geweldige locatie voor de vuurtoren. Enig sinds schuine parkeerplaats voor campers. faciliteiten heb ik niet gezien. Geen winkels. Goede satellietontvangst. Draadloos internet op het gebied van het museum gratis. Na de sluiting van het museum en de vuurtoren, is de parkeerplaats vrij toegankelijk het gebied is vrij in te voeren, overdag moet betaald worden.

Sitecode: 19591

Een van de meest fantastische plaatsen als je aan het water staat. Slechts bepaalde plaatsen hebben stroom, of je hebt hier een zeer lange kabel nodig. Toiletten en douches zijn niet aanwezig. Daarom is de plaats is blijkbaar niet zo gewild. Fantastisch loasctie met een geweldig uitzicht.

Mooi plek als uitgangspunt voor de bezichtiging van Preekstoel. Dat weten de exploitanten. Erg duur voor wat wordt aangeboden. De hele dag is het een komen en gaan. Behulpzaamheid van de receptie is maar zo-zo. Voor ons is niet aan te raden. Toiletten kon schoner zijn.

Zeer mooie plek onderweg. Je hoort hier weinig verkeer. Plaatsen zijn niet afgezet. Bijna overal satellietontvangst. De gratis wifi is het beste in de buurt van de receptie. De kraan voor het water zit op een ongelukkige plaats, aan de zijkant van het huis. Waterlozen kan men bij de ingang.

Op het eerste gezicht nogal lelijke verharde plaats met faciliteiten. Maar bij nader inzien toch wel mooi aan de haven. Mooie stad op loop afstand. Goed uitgangspunt voor de Trolltunga.

Heel mooi camping. ACSI is geaccepteerd. De loosplaats voor de toiletcasstetes zit op ongelukkig plaats. Buiten het hoogseizoen is de kiosk gesloten en moet je aanmelden een paar honderd meter verder bij een hotel. Winkels een paar honderd meter verderop. Goede satellietontvangst. Op stel plekken in het gras.

Prachtig aangelegde cp met voldoende grote plaatsen. Aardige beheerder. Broodjesservice die niet altijd werkt. Goede sani. Zeer mooie plek met goede restaurants en winkels. Satellietontvangst op alle plaatsen.

Zeer goede ligging op een heuvel. De plaats wordt uitgebreid, de lange plaatsen zijn nog steeds niet klaar. Het eten is erg basic, maar voldoende. De camperservice is tussen de plaatsen gemaakt, wanneer de camperplaats niet te vol is, is deze goed te gebruiken.

Sitecode: 19022

Mooie plaatsen direct aan de Neckar. Gemarkeerd, daardoor vrij krap. Zitplaatsen aan de voorkant van de camper mogelijk. Lozen erg lastig. Beheerder is erg aardig. Informatie te verkrijgen bij Lokal „Beim Ätsche“.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Mooie camperplaats / parkeerplaats met loosfaciliteiten en water / elektra allemaal gratis, geweldige pizzeria in de stad, goede mogelijkheden om te winkelen, prachtige burcht, over het algeheel een geweldige plek. Donderdag is de markt.

Sitecode: 19280

Mooie camperplaats in de wijngaarden, zeer goede beheerder met wijnproeverij op de eerste dag, Lozen, water, elektriciteit en Wifi inbegrepen. Deels beetje schuine plaatsen. Deels doeken gespannen voor schaduw. Deze zijn echter voor hogere voertuigen of schotels op het dak gevaarlijk. Winkels zijn vrij beperkt en lastig te bereiken.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Prachtig aangelegde camperplaats met zeer goede gratis loosfaciliteiten, elektriciteit vast tarief € 2,50, in de zomer wel erg druk en krap, maar in het na-seizoen prima, een beetje lawaai van de treinen. Door één straat van het strand gescheiden. De bars en restaurants zijn in het begin van het seizoen pas laat open, en er zijn nog vele gesloten.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Deel van de zwembadparking, licht glooiend en verhard. In het weekend druk door bezoekers van het zwembad en de sportaccomodatie. 's Nachts redelijk rustig, behalve als er feest is in het stadion.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Geweldige locatie, zelfs nu in het begin van het jaar. Prachtige uitvalsbasis voor fietstochten!

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Cp deel van parkeerplaats, dagkaart € 4, gratis overnachting. Geen sani. De restaurants in de Altstadt zijn niet ver.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Echt een rustige locatie. Naast de mooie binnenstad en het meer. Alles is aanwezig. Zeer aangenaam.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Zeer mooie cp. Zeer goede sani, alleen de benodigde munten kunnen alleen tijdens openingsuren verkegen worden. Korting op de toegangsprijs van het zwembad. Goede satellietontvangst. Winkels op 200m. Op zondag broodjessrive. Goed uitgangspunt voor wandelingen.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Nog steeds een geweldige camperplaats. Voor de tweede keer hier, nu in de winter. Alleen het busje van de bakker, die in de zomer langs komt, mis ik nu in de winter. Super startpunt voor wandelen en direct naast het station van de skilift.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Een deel van een parkeerplaats voor de gletsjer lift. Enigszins schuin, moet je wiggen. Goed uitgangspunt voor wandelingen. Geen aan-en afvoer van de tank. Een een meter hoog pijp op de rand van het vierkant wordt gebruikt voor het verwijderen van cassettetoilet. Kleine winkel in Mandarfen (ong. 2km) Good Satellite. Blijf> 24, Inschrijving bij het VVV-kantoor, 2 € / persoon per dag

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Een leuke plek. In de winter zijn er een paar grote plaatsen en een groot aantal zeer kleine plaatsen. De broodjesservice zoals in de zomer tot aan de camper, wordt niet aangeboden in de winter. De broodjes kunnen wel worden besteld en opgehaald bij hotel Schwabenhof. Camperservice is heel goed opgelost. Zeer goede locatie bij de liften en pistes.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Zeer mooie plaats met alles wat je nodig hebt. Royale plaatsen, keurige sani. Mooie recreatieve mogelijkheden.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Zeer mooie plek met alles wat je nodig hebt. Sani uitstekend. Kurtax lijkt hoog maar er wordt vee voor geboden. Broodjesservice mogelijk.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Zeer mooie plaats. In de winter kun je gemakkelijk op de eerste rij staan. Echt geweldig. In het hoogseizoen vast erg vol. De plaatsen zijn niet erg groot, maar toereikend.

De ligging om Laboe, het Marine-Ehrenmal en de U995 te bezichtigen is erg goed. Echter is de camperplaats onderdeel van een grote parkeerplaats, waar ook personenauto's en bussen staan. De plaatsen zijn erg schuin. Satellietontvangst in de winter geen probleem. Prijs/kwaliteit verhouding is redelijk.

In de winter ook erg leuk. Leuke locatie met broodjesservice. €7 is erg redelijk.

Zeer dicht bij drukke weg. Niet echt uitnodigend!

Nieuwe parkeerplaats op de boerderij, niet een echte camping. Percelen met bomen en struiken. Op elke plaats is water, riolering en elektriciteit beschikbaar. De afvalverwerking is goed. De sanitaire voorzieningen zijn heel goed en er is een zwembad. We hebben in de zomer incl. alles 32 € per dag betaald. De plaats is de moeite waard.

Geweldige plek met prachtig uitzicht. Wifi gratis. Om te winkelen enzo moet u de berg op. De prijs is 12 € inclusief water en afvalwater. Electra is vrij duur met € 1 voor 80 minuten. Als men dit niet nodig heeft een zeer redelijke prijs.

Zeer mooie plaats met een goede infrastructuur. Gratis W-Lan (code op het ticket). Prachtig uitzicht, goede ondergrond. 's Ochtends komt de bakker. Goede satellietontvangst. Geen schaduw. Winkels en restaurants in de buurt.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Mooie locatie op vlakke verharde grond in de buurt van een golfbaan. Een apart onderdeel van een groter parkeerterrein in de buurt van de Baltische Zee. De kosten en de toeristenbelasting moeten worden betaald bij de automaat met gepast kleingeld. Goede satellietontvangst. Zeer goede sanimogelijkheid. Restaurants en winkels in de buurt. Slechts een paar stappen naar het water. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Geweldige plek bij het centrum. Zeer goede sani. Goede SAT-ontvangst. Vrij rustig voor een locatie in het centrum. In de zomer is het misschien een beetje luidruchtig gedurende de dag door de ligging naast het zwembad. Winkels in de buurt.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Geweldige plek op een weide omgeven door bomen. Enigszins ongelijk. Goede satellietontvangst. Geen winkels in de buurt. Restaurant schuin tegenover. Prima uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Geen loodmogelijkheid voor vuilwatertank. Broodjesservice door de aardige beheerder direct bij de camper.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Zeer mooie plek met leuke operators. Alleen de verwijdering kan beter worden gereguleerd, moet worden ontgrendeld door alleen de operator. Goede SAT-ontvangst. Geen restaurants of winkels in de buurt. Puur natuur. Storchennest tegenovergestelde. Waar voor je geld is geweldig!

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Zeer mooie plek. Altijd druk. Broodjesservice van dinsdag tot zaterdag om 8uur. Korte wandeling naar het centrum. Voor sani moet betaald worden.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Zeer rustig. Uitgangspunt voor wandel- en fietstochten. In het nabijgelegen café heerlijk huisgemaakt gebak. Satelliet-tv geen probleem.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Zeer mooie parkeerplaats bij het Kanaal van Midland. Winkels in de buurt. Zeer vriendelijke huurders. Een beetje lawaaierig vanwege de redelijk in de buurt van de snelweg.