@HaBiBo
- 2024
Wat een heerlijke camping! Ruime plaatsen en superschoon. Vriendelijke ontvangst. Mooi en schoon sanitair. Aanrader! We moeten de omgeving nog ontdekken maar er is genoeg te doen zoals we kunnen lezen.
hele mooie camping. warm onthaal door de mensen van de receptie. ruime plaatsen. veel toiletten en douches. wel wat ouder maar schoon! onze camper is 7.20 meter en de prijs staat duidelijk in de prijslijst. geen verborgen grappen zoals ik in de eerdere review lees. 25 euro inclusief stroom. meer dan waard! leuk om Aveiro te bezoeken en het strand. aanrader
de plek is best leuk, vriendelijke ontvangst maar daar is alles mee gezegd. slecht gesnoeid. laag hangende takken die schuren over je camper. koud water bij de afwasplaats…hoe dan! toilet zonder bril en geen toiletpapier! kleine plekken! alles oud en niet schoon! 1 nachtje en snel door….
Wij sluiten ons 100% aan bij de vorige review. Fantastische plek, super gastvrij. in 1 woord geweldig!
leuk concept. eigen sanitair bij iedere plek. 1 minpuntje was dat onze afvoer van de douche slecht doorliep. maar goed dat kan gebeuren. vriendelijke ontvangst. duidelijke uitleg. aanrader a
leuke camping. we hadden de plek met privé sanitair geboekt maar dat liep wat rommelig. parkeren op plek 1 en sanitair van een andere plek gebruiken. maar....super camping privé sanitair niet perse nodig maar gewoon leuk om te proberen. mooie omgeving. slechts 1 nacht geweest op doorreis maar we komen zeker terug
heerlijke camping. warm ontvangst ook net na sluitingstijd receptie. we hadden vooraf wel even gebeld. alles superschoon. mooie kleine camping vlak bij het dorp. ruime plekken. wij komen zeker terug
verwachtingen waren hoger. Oude camping met gedateerd sanitair. Bovendien in het voorseizoen zelfs niet schoon. Tegenvaller