@HaMaI
Vandaag hier aangekomen. Fijne camping. Ligt prachtig. Gastvrij. Broodservice. Je kunt hier ook wat eten. Sanitair is beperkt maar prima.
Hele fijne camping. Erg gastvrij. Goede voorzieningen (inclusief goede WIFI) en een mooie omgeving. Een plek om vaker terug te komen.
Fijne camping. Vriendelijk en gastvrij personeel. Restaurant en zwembad nog niet open toen wij er waren. Wel de bar hele dag open voor koffie of lekker biertje. Super sanitair. Heel veel schaduw. Plekken niet echt vlak. Maar met blokken goed te doen. Omgeving erg mooi. Vooral de mooie fietsroute over de via verde.
Fijne camping. Hele mooie ligging aan de donau. Vriendelijke ontvangst. Eenvoudig maar goed restaurant. Goed sanitair. Aanrader
Fijne camping. Vriendelijke receptie. Goed sanitair. Broodjes service. Goed restaurant. Mooie omgeving om te fietsen. Aanrader dus.
Prima camping. Vriendelijke ontvangst. Kennelijk verwachten ze in deze periode niet veel kampeerders. Bij een paar plekken was het gras gemaaid. Sanitair goed. Camping ligt op loopafstand van het leuke plaatsje met restaurants en terrasjes. Met ACSI card betaalden wij € 16,22.
Hele mooie camping. Erg gastvrij. Klein winkeltje. Er zijn meerdere sanitair blokken. Bij 1 blok super mooi en erg ruim sanitair. Andere niet bekeken. Camping ligt mooi in landelijk gebied.
Mooie rustige camping aan zee. Super schoon sanitair. Plekken zijn niet zo groot. Wat wij wel fijn vonden dat er gras was. Restaurant-bar gesloten maar wij werden gewezen op een leuk restaurant (met een fantastisch uitzicht) tegenover de camping.
Fijne camping. Goed sanitair. Veel plaatsen zijn niet zo groot. Dat is niet erg als het niet druk is. Maar bij drukte is het op diverse plekken lastig manoeuvreren. Restaurant toen wij er waren op woensdag en donderdag gesloten. Enorm grote supermarkt op loopafstand.
Fijne camping. Ligt mooi aan de rivier. Erg gastvrij. Goed restaurant. Sanitair oud maar schoon. Jammer dat er geen cabines zijn met wastafels.
Dit jaar weer bij deze camping geweest. En super goed bevallen. Dichtbij de autoweg. Prettige ontvangst. Mooie camperplaatsen. Goed sanitair. Heerlijk gegeten in het restaurant. Wat ons betreft dus nog vaker.
Prima camping. Erg schoon sanitair. Supermarkt tegenover de camping. Enkele restaurants op loopafstand. Leuk om naar Saint-Jean-de-Luz te fietsen.
Mooie camping bij een oud kasteel. Sobere voorzieningen. Fijne omgeving om te fietsen. Prijs per nacht (€ 29,60 per nacht) vinden wij hoog.
Fijne camping aan de Loire. Ruime plaatsen. Sanitair verouderd maar verder prima. Goed restaurant met een prachtig uitzicht. Op de camping veel informatie over de omgeving o.a fietsroutes.
Hele fijne camping. Mooie ligging. Diverse mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. Gastvrij. Regelmatig maaltijden.
Wij vonden dit een hele fijne camping. Gastvrij. Ruime plekken. Mooi sanitair. Goed restaurant. Fijn zwembad. Prachtige fietsroutes in de omgeving. En wij hadden het geluk dat het ACSI tarief van toepassing was. Dus een mooie prijs voor een mooie camping (in vergelijking met heel veel andere campings in Oostenrijk).
Hele fijne kleine camping. Goed sanitair. Erg gastvrij. Supermarkt en bakker op loopafstand. Goed restaurant tegenover de camping. Klöstertalerradweg loopt langs de camping.
Fijne camping. Erg mooi sanitair. Zeer goed restaurant. Lekker vers brood iedere dag. Beetje vreemd dat je geen factuur kunt krijgen voor de overnachtingen.