@HaMu
Lid van Campercontact sinds 2017
Er zal beslist fors in geïnvesteerd zijn maar wat een teleurstelling als je graag op de oude plek bij de pier en het strand stond. Deze nieuwe plaats is volkomen sfeerloos. Wij zijn doorgereden.
Heerlijke rustige plek met tal van mogelijkheden om Dordrecht, Rotterdam en de Biesbosch te bezoeken. De vriendelijke en gastvrije havenmeester geeft hierover graag uitleg en informatie.
Mooie omgeving, goed verzorgd park met visvijver en speelmogelijkheid voor kinderen. Klein Italiaans restaurant. De voor campers gereserveerde plaatsen liggen erg dicht bij een drukke doorgaande weg waar het verkeer al vanaf 05.00 u en tijdens de spitsuren voor geluidsoverlast zorgt. We hebben het stadje niet bezocht.
Prachtige plaats pal aan de Moezel. Zeer geliefd want er was om 2 uur 's middags niet veel vrij aan het water. Jammer dat er 1 camper was waarvan de eigenaren niet begrepen dat niet iedereen van hun muziekkeuze hield. Verder prima plek waar de vogeltjes het hoogste lied zingen en een wandeling door het dorpje plezierig was.
Prachtige rustige en verzorgde plek aan visvijver "Le Vieux Moulin" in landelijke omgeving, sommige staplekken kunnen met veel regen drassig zijn. Dorpje op loopafstand. Geld wordt 's avonds gehaald. Wij stonden hier net na de Pinksterdagen alleen.
Fijne rustige plek. De kerk is zeer de moeite waard om te bezoeken. De glas in loodramen zijn 's avonds prachtig verlicht. Vriendelijk dorpje.
Wij stonden hier het Pinksterweekend, heerlijk rustig en vredig. Weinig dagjesmensen, nog 2 campers. De camping (en wc) was nog gesloten. Mooi meertje, prachtige omgeving.
Krappe plaatsen waarvan er twee gebruikt werden als parkeerplaats voor campers van dorpsbewoners. Regelmatig luidruchtige brommers en hard rijdende autootjes. Niet zo rustig als verwacht uit voorgaande beschrijvingen. OK op doorreis. Wel een goed initiatief van de gemeente!! Verdient zeker navolging.
Rustige camperplaats aan de rand van een lief dorpje in een mooie omgeving. Goed onderhouden en beslist de schoonste sanizuil in Frankrijk. Prachtig initiatief waar iedere gemeente een voorbeeld aan kan nemen.
Mooi initiatief van de gemeente!! Prima plaats voor 1 nacht. Wij werden helaas om 4u wakker van een vrachtautootje dat met veel lawaai wegreed. Verder OK.
Een prachtige plek bij het Margrietkanaal gerund door hartelijke vrijwilligers. Rust, ruimte, water, natuur en het lieve, groene dorpje Suwâld. Alles aanwezig om te genieten en tot rust te komen!
Heerlijke rustige plek! Gastvrije vrijwilligers die de haven en camperplaats onderhouden. Wij betaalden SEK 100, graag te voldoen via 'brievenbus' bij het rode huisje aan het begin van de steiger. Heerlijke Zweedse wafels gegeten in het Bygdegård Café. Schone douches en wc's. Levelers zijn een aanbeveling; de plaatsen zijn niet helemaal horizontaal, wel vlak. Een plek om terug te komen.
Ligt erg dicht aan de doorgaande weg. Mooi uitzicht, maar ook veel afval langs de parkeerplaats. Zijn na de lunch toch op zoek gegaan naar een andere plek.
Rust, ruimte, water en een zeer vriendelijke eigenaar. Vrije keus van plaats. Wat wil een mens nog meer! Wij betaalden in juni 200 kronen inclusief stroom, hozen en lozen. Hopen hier graag terug te komen.
Leuk plekje, maar in tegenstelling tot de beschrijving nergens een afvalpunt voor vuil water of wc en geen schoon water. Tot ruim een kilometer in de omtrek gevraagd en gezocht. Omdat we dringend moesten hozen en lozen zijn we doorgereden naar Hult, slechts 8 kilometer verderop.
Erg rustige plek met schitterend uitzicht op het water. Niet moeilijk te vinden, gewoon de doodlopende weg uitrijden tot het eind. Wij stonden hier met twee campers.
Zeer rustige plek met uitzicht op meer. 's Nachts heerlijk stil. Erg vriendelijke ontvangst bij betaling aan de kassa van het zwembad. Wij kregen een tas met wetenswaardigheden en folders mee. Wij stonden hier in juni alleen.
Mooie plaats aan het kanaal; wij stonden er met 6 campers. Wel continue geluid van doorgaand- en snelwegverkeer. Prima plek voor 1 nacht.
De vernieuwde camperplaats was een aangename verrassing. Er kunnen meer campers staan maar niet meer kriskras zoals vroeger. Netjes met een goede sani en stroom. Uitzicht nog steeds adembenemend. Slechts €2 duurder dan vroeger. Betaalautomaat werkte niet toen wij weg wilden maar een uiterst vriendelijke meneer van de Gemeente loste het probleem zeer snel op.
Wat een heerlijke plek aan de Waddenzee. Het uitzicht vanaf de dijk, de zilte geur van het Wad, het blaten van de aandoenlijke lammetjes en het gezang van de vogels. Rust, groen en water. Voortreffelijk gegeten bij Restaurant De Zwarte Haan, beslist een aanrader. Kortom: genieten!!
Inderdaad afgelegen, 's nachts aardedonker en muisstil. Geen voorzieningen, geen verlichting. Maar wel wakker worden met het geluid van de vele vogeltjes en de Oceaan! Stonden hier alleen. Het uitzicht is onbetaalbaar!!
Helaas is de oude plaats met uitzicht op wad en vissersboten gesloten. In plaats daarvan deze nieuwe CP in een hoek zonder uitzicht. Ziet er zanderig en onverzorgd uit. Teleurgesteld zijn we doorgereden.
Wat een geweldige plek met een fantastisch uitzicht! Heerlijk om lange wandelingen te maken. Super!!!
Zeer rustige en vriendelijke camperplaats apart van camping. Twee campers per vak en niet te krap. Stadje is leuk om te bezoeken. Met creditcard toegang, wij betaalden op 6 april €6,90 inclusief stroom hozen en lozen. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Overvolle camperplaats, zelfs op 5 april. Campers stonden zeer dicht op elkaar, wij zijn snel doorgereden, ons te massaal.
Ruime plaatsen, eind van nieuw industrieterrein, betalen met bankkaart maar op 5 april was de paal niet aangesloten dus ook geen water. 's Nachts onrustig door aanloop van mensen die of het vuilnis naast de afvalbakken zetten of er luidruchtig in rommelden op zoek naar bruikbare spullen, jammer want het is verder een keurige plaats voor 1 nacht.
Sitecode: 19309
Mooi plekje bij een bijzonder stadje met eeuwenoude historie, beslist de moeite waard om te bezoeken. Rustig al werden wij om 06.15 wakker door vrolijke vislustige 55 plussers die onder het genot van wijn en stokbrood hun hengeltje uitgooiden. Op 4 april nog geen water bij de gratis sani. Prima plaats voor één nacht.
Deze rustige plaats was op 26 maart 2015 geblokkeerd door rotsblokken. Reden onbekend. Bijzonder jammer! Sanizuil gewoon bereikbaar.
Wij hebben daar vorig jaar juni gestaan. Rustige simpele plaats met wc gebouwtje en afvoer vuil water en wc. Schattig dorpje en natuurlijk bezoek aan het graf van Generaal de Gaulle. Tegen de avond stond de camperplaats vol.
Prachtige plek met uitzicht op 13e eeuws kerkje. Hier komen we zeker terug
Heerlijk rustig. Mooie omgeving en een vriendelijke meneer die voor ons de slagboom open deed.
Rustige plaats maar in het seizoen wel voor 2 à 3 uur in de middag plekje zoeken, erg poulair bij camperaars. Dicht bij centrum. Sanitair schoon.
Mooie camperplek, 's nachts erg rustig. Vriendelijke ontvangst - Zweedse gastvrijheid, betaalbare koffie/thee, huisgemaakte koekjes en verrukkelijke wafels.