@HaMu

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2016
Een locatie beoordeeld · bijna 10 jaar geleden
Er zal beslist fors in geïnvesteerd zijn maar wat een teleurstelling als je graag op de oude plek bij de pier en het strand stond. Deze nieuwe plaats is volkomen sfeerloos. Wij zijn doorgereden.
Een locatie beoordeeld · bijna 10 jaar geleden
Heerlijke rustige plek met tal van mogelijkheden om Dordrecht, Rotterdam en de Biesbosch te bezoeken. De vriendelijke en gastvrije havenmeester geeft hierover graag uitleg en informatie.
Mooie omgeving, goed verzorgd park met visvijver en speelmogelijkheid voor kinderen. Klein Italiaans restaurant. De voor campers gereserveerde plaatsen liggen erg dicht bij een drukke doorgaande weg waar het verkeer al vanaf 05.00 u en tijdens de spitsuren voor geluidsoverlast zorgt. We hebben het stadje niet bezocht.
Prachtige plaats pal aan de Moezel. Zeer geliefd want er was om 2 uur 's middags niet veel vrij aan het water. Jammer dat er 1 camper was waarvan de eigenaren niet begrepen dat niet iedereen van hun muziekkeuze hield. Verder prima plek waar de vogeltjes het hoogste lied zingen en een wandeling door het dorpje plezierig was.
Prachtige rustige en verzorgde plek aan visvijver "Le Vieux Moulin" in landelijke omgeving, sommige staplekken kunnen met veel regen drassig zijn. Dorpje op loopafstand. Geld wordt 's avonds gehaald. Wij stonden hier net na de Pinksterdagen alleen.
Fijne rustige plek. De kerk is zeer de moeite waard om te bezoeken. De glas in loodramen zijn 's avonds prachtig verlicht. Vriendelijk dorpje.