@HaVaLo

2006
6m
Buscamper

Sitecode: 91991

de foto's doen het veel mooier voorkomen dan het in werkelijkheid is, gewoon een afgelegen grasveld omringd door jonge aanplant van bomen. ik ben een rustzoeker maar hier is echt niets.

ik vind de plek eigenlijk fijner dan de apps het doen voorkomen. Een mooi natuurgebied en een rustige ligging.

ik was hier op 24 juli en hoorde van een camperaar die er geslapen had dat de parkeermaffia al om 8 uur smorgens aanklopte. 68 euro boete. dus de avond van te voren al een kaartje kopen voor de volgende dag. vroeger telde het ticket voor 24 uur. opgelet dus. verder prima plek

Zeer goed verzorgde en rustige camping. Mooie plaatsen en mooi uitzicht. Sanitair keurig. Vriendelijke ontvangst.

Inderdaad goede plek bij het strand. Echter wij staan hier op 12 september 2019 en de kokkel oogst is in volle gang. Dat betekent dat er dag en nacht een paar uur voor eb vele traktoren met mannen vertrekken van de parkeerplaats naast de camperplaats. Slechte en onrustige nacht. Ik weet niet of dit heel het jaar gebeurt.

Heel netjes. Zeker niet te duur voor dit geld. Inderdaad keurig sanitair. Er staan veel mooie oude dennen die veel schaduw bieden. Wij hebben gekozen voor een plek boven op omdat het aan zee te schuin was voor ons om fijn te zitten en slapen. Doordat het een groot park lijkt is wel een nadeel dat men de hond gewoon uitlaat op de camping. Hoewel wij hondenliefhebbers zijn is dat niet normaal.

mooie plaats met gratis douche, WiFi, verzorging etc. De eigenaar maakt heerlijke hamburger en frites. fijne plaatsen in de schaduw

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer nette plaats in een leuk dorpje. Rustig gelegen en goed verzorgd.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Erg nette camping. Sanitair is perfect. Mooie douche en wastafels. Net nieuw als ik vergelijk met de oudere reviews. Wij hadden geen erg groot plek maar wel fijn en vlak. Wat mij betreft een aanrader.

Zeer nette en rustige plek met keurige voorzieningen. Lekker rustig geslapen. Aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Heel mooie plaats. Bijzonder vriendelijke mensen. Goede voorzieningen. Lekker rustig. Wij gaan zeker vaker hier naartoe. Vlakbij erfgoed Schokland.