@HaanK
- 2010
- Ford
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prachtige camping in mooie omgeving. De plaatsen zijn ruim, het tweede (tent)veld is ook geschikt voor campers en geeft een wat groenere aanblik. Sanitair is ongeëvenaard, prachtige douches in hoofdgebouw, afwasgelehenheid met vaatwasser! Personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Mooi winkeltje, broodservice, afhaalmogelijkheden voor eten. De prijs van dit alles is even wennen maar het zeker waard.
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Prima camperplaats. Heel erg mooi en leuk gelegen pal aan de Somme. Heerlijk rustig. Lekkere bakker en goede supermarkt op paar honderd meter lopen. Er zijn ganzen inderdaad, bij ons viel de poep mee, als je oplet loop je het niet naar binnen in je camper. Het maakt het wel gezellig ook die beesten. Ook veel waterkipjes en reigers voor de deur!
2022
Mooi aangelegde camping/camperplaats. Prima sanitair. Voor Italië redelijke grote plek. Kleine bar/buffet voor drankje en broodje. Ideale ligging voor bezoek aan de binnenstad van Verona! Bushalte voor de ingang van de camping en dan in 15-20 min sta je in het oude centrum. Er zit een irrigatiesysteem in de grond dus je mag geen haringen in de grond slaan! Prijs hoogseizoen 40 euro is stevig, na 1 september was het Acsi tarief 20 euro.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

Super leuke camping! Prachtige ligging aan Lago di Piano. Vriendelijke en behulpzame ontvangst, plekken voor Italiaanse begrippen ruim. Ideaal is de bushalte vlakbij waarmee je goedkoop naar Lugano of Menaggio kan gaan. Wifi is niet geweldig... kan camping niks aan doen is het italiaanse systeem helaas.... Sanitair schoon, douchen met muntje nog... niet helemaal 2022 helaas. Naast camping lekker en goed restaurant, ook afhalen. Supermark vlakbij.
Perfecte doorreis camping voor ons, vlakbij snelweg. Bij afslag ook goedkoop benzinestation. Broodjes service top! Eten in debistro op de camping ook super lekker en niet duur. Heel aardige ontvangst en service. Wifi is goed, de extra kosten van 1 euro meer dan waard.
Mooie camping, prima sanitair en WiFi! Gaan hier vaak heen als doorgangscamping naar zuiden. Ideaal, wijnproeverij en wijn kopen kan ook.
2018
Prachtige camperplaats. Zeer rustig gelegen. Prima voorzieningen. Bijzonder vriendelijke en hulpvaardige ontvangst. Deze gaat op ons favorieten lijstje!