@HaanL
September 2026
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Juni 2026
wat waren wij blij dat we deze keuze hebben gemaakt! Een top plek van alle gemakken voorzien en wat een lieve gastheer is Alex. Hij heeft heel veel van z'n tijd en en energie gestoken in de rondleiding en wijnproeverij. super, waarvoor veel dank en respect! Een overnachting kost €12, mijns inziens veel te weinig. Daarom de nodige flessen wijn mee naar huis.
werkelijk een top adres. met recht op de top, spannende weg maar goed te doen. super lieve familie, heerlijke proeverij aangeboden gekregen, uiteraard wat zelfgemaakte producten gekocht. en we had geluk, ze had een enorme ketel met stoof gemaakt en tegen kleine vergoeding hebben we hiervan meegegeven. als je in de buurt bent is dit adres een must!
Sitecode: 101911
helemaal top, alles wat wij verwachten. Super ontvangst, hele aardige familie, mooi en schoon sanitair. mooie locatie. kortom een aanrader
een mooi plekje aan het water alleen jammer dat er grote groepen in de huisjes achter ons waren. Ze waren erg lawaaiig tot in de nacht met zelfs vuurwerk. Jammer dat er niet oo toegezien wordt.
spiksplinternieuwe camping, absoluut een aanrader. Ook aan honden is gedacht, een speelplaats en hondendouche. De camperplaats is buiten de slagboom. bijzonder mooi gelegen op 1 km lopen van het centrum. zeker de moeite waard.
2022
2 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

gewoon geweldig!! alles wat je wilt op vakantie is er, mooie grote plaatsen, perfect sanitair, afgesloten schuur voor fietsen met oplaad mogelijkheid, broodjesservice, zwembad, koelkast, wasmachine, wasdroger etc allemaal te gebruiken in overleg. Maar bovenal formidabel uitzicht door de fantastisch ligging en bijzonder aardige en gastvrije gastheer en-vrouw. Wij komen terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

fantastisch locatie aan het water, bijzonder vriendelijke gastheer en gastvrouw! Heerlijk lunch, koffie en bier. Mooie plek, goede wc, elektriciteit en (afval)water voor slechts €17,50 per overnachting. Kortom doen, echt een aanrader!!!