@HaasjeCampert
We bezochten deze camping 20 -22 mei 2023. De beheerder is een erg aardige man die zijn best doet om het aangenaam te maken. Relaxed en goedgehumeurd. Veel seizoensplekken van mensen die er al 40+ jaar komen. Aardig gesprek gehad met de mevrouw die de camping 50 jaar geleden is begonnen. De sfeer is er ook naar. Sanitair prima in orde. Aanrader voor een paar rustige dagen.
We hebben hier eind mei één nachtje gestaan op doorreis. Prima plek voor de doorreis. Stadje en zo hebben we verder niet bezocht.
We stonden hier op 25 mei 2023. Wat een leuke camping!! Vriendelijke ontvangst, de sfeer is relaxed. Lekkere burger gegeten en 's avonds een optreden van een "one man cover band" meegemaakt. Veel 'oudere hippies' en dat geeft een lekker sfeertje. Helaas was er nog maar voor één nachtje plek, anders waren we langer gebleven. Het nieuwe sanitair is prima en schoon. Wij stonden op plek 67, pal aan het water. Je kan het slechter treffen.
Rustplaats in ontwikkeling. Enthousiaste en sympathieke eigenaar die langzaam bezig is zijn terrein te ontwikkelen. Sanitairgebouw deels klaar. Loosplek staat voor volgend jaar op de planning. Bij wind uit ongunstige hoek hoor je de snelweg, al vonden we dat niet storend. Prima plek voor tussenstop.
Rustig, mooi aangelegd, heerlijke douche. Sanitair overigens ook schoon. Wifi alleen bij receptie, als je daar erg afhankelijk van bent een minpunt.
prima locatie om een bezoek te brengen aan dit mooie dorpje. Wij waren er op 8 mei dit jaar, plantjes markt. Dorp zat propvol. De dag er na geen mens op straat. Vlak bij de camperplek een adequate loosplek. Personeel bij de bar/tabac is vriendelijk.
Reageert snel en adequaat op mail. Mooi sanitair. Wifi niet alleen bij receptie, maar op heel terrein. Prima plekken, alleen een beetje weinig sfeer.
Sitecode: 22068
Twee nachten verbleven begin mei. Keurig sanitair: schoon en modern. De Wifi was niet echt lekker, maar voor het overige een prima plek.
Sitecode: 61907
Goede plek, we zijn er twee dagen gebleven. De douches zijn wat aan de krappe kant en bij een aantal ontbrak de haakjes. Dan wordt het lastig je spullen droog te houden. I.t.t. andere berichten vond ik de bemensing van de receptie juist wel vriendelijk.
Schoon, netjes, rustig. Stand op 5 minuten lopen. Heet water in de douches (ik hou daar wel van).
Prima plek voor een tussenstop met wat extra's. Leuk om te zien hoe ze het bedrijf hebben ingericht (je mag gewoon de stallen in). Ijs is zoals anderen zeggen inderdaad lekker. Zo te zien komen er nog wel stroompalen, nu gaat het nog met een grote haspel.
Ideaal als je 's morgens de tuinen wil bezoeken. Wel erg vol. Als je op een goede plek staat heb je mooi uitzicht, anders niet.
Wij stonden hier van 4 op 5 mei 2022 als enige. Geen voorzieningen, wel erg rustig (van de trein heb je niet zo veel last). We hadden vooraf in de shop gevraagd of we mochten staan, geen probleem. 'Slagboom gaat om 18:15 dicht. s Avonds kwam een bozige mevrouw de paarden voeren en vertelde dat we weg moesten; het zou particulier terrein zijn. De volgende ochtend hoorde ik dat dat onzin was; zij zouden met de mevrouw praten.