@Hachem

2020

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We stonden hier begin juni 2025. Nog dezelfde situatie als in de review van 2019. Prima plek.

Wij betaalden met ACSI kaart €32,84 voor twee nachten.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

We betaalden € 35 per nacht en voor stroom komt daar nog € 6 bij.

Naast het aanliggende gebouw is een openbaar toilet dat schoongemaakt werd toen we er waren. Er is ook water. Bij heel mooi weer en zeker in de weekenden staat de parkeerplaats denken wij vol. Lokale jeugd kent de plaats ook! De nacht was rustig.

Bezocht op 12 juni 2023. Camping is gesloten en niets wijst er op dat deze nog opengaat.

Keurige camperplek. Heel rustig. Kosten: € 5,00 per nacht. Elektra en water tegen betaling. Ledigen chemisch toilet gratis.

Heel mooi gelegen. Nu veel ruimte.en de faciliteiten zijn in orde. Wij hebben twee fietsroutes gedaan. Naar Flatvarp op en neer is zeer de moeite waard en ca 40 km. Ook mooi rondje via Averum. Wel veel klimwerk en deels niet geasfalteerd. Wij betaalden SEK 330 per nacht inclusief electriciteit.

Mooie camping met prima voorzieningen. Fietsrondje om het Àsnen is 60 km en geen 70 km. Kaart bij receptie verkrijgbaar. Oostzijde is geaccidenteerd, de westzijde gaat grotendeels over een oude spoorlijn en is vlak. In Torne na 27 km is een terrasje.

Prima camping voor €16. Er was geen sprake van een slap boventerras. Stevige bodem ook na flinke regen. Boventerras heeft plekken van 120m2, maar er is geen verlichting en voor sanitair moet je een stukje lopen naar het benedenterras Beneden is er meer schaduw, maar op een aantal plekken ook wat lawaai van de weg. Prachtige omgeving waarin de sportieve fietser alle kanten op kan.