@Hadasver
We verbleven er maar één nacht. Schone en nette camping. Leuke wandelroutes in de omgeving. Interessante watermolen in het dorpje, zeker een bezoek waard. Controleer de openingstijden. We betaalden 43 euro voor 3 personen (2 volwassenen + 1 kind), inclusief elektriciteit voor een camper. Om te douchen met warm water moet je 1,50 euro betalen voor 4 minuten. Muntjes zijn te koop bij de beheerder. Wifi is beperkt beschikbaar (bij de meeste campings is dat in ieder geval het geval).
Wij komen steeds weer terug naar deze camping, vanwege de nabijheid van het stadje en de zee, en dat alles op een zeer schone en redelijk ruime camping. De prijzen vind ik echter schokkend. Wij betaalden 379€ voor een standaardplaats voor 3 volwassenen en een kind van 12 jaar, voor 4 dagen (zondag 22.00 uur tot donderdagmiddag)
We betaalden ook 20 euro voor het verblijf. Toch was het een goede plek om een nacht te verblijven. Het is dus relatief duur, maar er zijn geen andere opties in de buurt. Het kleine stadje met de watervallen ligt op loopafstand, absoluut prachtig. als je ook door het centrum van de stad wilt lopen, neem dan wat contant geld mee, er is een toegangsprijs van 40 kuna voor volwassenen. We hebben het binnengebied overgeslagen, omdat we onze portemonnee niet bij ons hadden , maar het was toch de moeite waard.
je mag hier niet parkeren met een camper, zie de geüploade foto
Veruit de goedkoopste optie voor een nacht in de omgeving. 15€ met diensten tot 12 uur. zeker als je met meer dan 2 bent. Voldoende om te slapen en een rondje de heuvel op met de gondel. Er is een kleine Klettersteig en een gemakkelijke top binnen een uur vanaf het bergstation als je geïnteresseerd bent. Parkeren in de pub op het terrein tegen betaling. Vriendelijke uitbater.
Heel onvriendelijk. We kwamen om 9 uur zonder reservering aan met een camper. Ik belde hem op de verstrekte telefoon en hij weigerde ons te verwelkomen ondanks de vele beschikbare ruimtes, omdat hij zei dat ze al voor de dag gesloten waren. Het was trouwens nog daglicht, midden in de zomer trouwens. Nooit zal het aanbevelen.