@Hadit

Een locatie beoordeeld5 dagen geleden

Wij stonden op deze mooie rustige plek in de winter terwijl het gesloten was. €15 + toeristenbelasting en €0,75/kwh voor elektra via Aan/Uit betaald, ging soepel. Geen faciliteiten dus! Zou mooi zijn als de plek ook in de winter open gaat en dan tegen een aangepast tarief vanwege de gesloten faciliteiten. Wij stonden hier alleen.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Wij stonden er ook gisteren. Dank aan de stad Rheine voor deze gratis plek! Wij hebben 2 rustige nachten gehad maar ik kan me voorstellen dat het in de zomer drukker is met mensen die het park bezoeken en waarschijnlijk worden er dan ook meer evenementen georganiseerd in het complex in het park (even checken van tevoren). Het zwembad is echt een aanrader. €4,50 per persoon voor volwassenen met verschillende zwembaden binnen en buiten.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

1 ster geven alleen op basis van de prijs vinden wij niet terecht. Wij stonden hier van donderdag tot zondag. Heerlijk rustig geslapen en genoten van de warme douche (te openen met code die je ontvangt van de vriendelijke havenmeester)

Altijd fijn een gratis plek. Wij waren hier op een woensdag en om 4.30 ‘s morgens begint het verkeer al op de vrij drukke weg. Snelweg konden wij bijna niet horen. Op weg richting snelweg zit een bakker op de rotonde die een goed ontbijt verzorgt.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Complimenten aan dit kleine dorp, wat een fijne plek! Vrijwillige bijdrage van €3 betaalden wij graag. Bezoeker wordt gevraagd om lokaal te winkelen. Bij Chez Agnes (achter de kerk) lekker brood gehaald. Alleen geparkeerd, sanipunt niet gebruikt. Geen 5 sterren want ‘s morgens hoor je auto’s langs komen, maar dat stoorde ons niet

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Dank aan de vorige reviews, hiermee vonden wij de plek gemakkelijk. Rustig ‘s nachts. Wij hadden de pech dat onze buurman om 4.45 vertrok, dat is het enige wat we gehoord hebben. Mooie wandeling naar Dinan, zeker de moeite waard.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Camping sinds 24-02-2023 weer open. We hebben hier 2 nachten gestaan en betaalden 15 euro incl electra. Toiletten en douches oke. Broodservice vanaf 1 maart. Prachtige wandelpaden langs de kust. Bij de Carrefour op ongeveer 15 minuten loopafstand zit ook een cafeetje, daar heerlijk uit de wind in de zon gezeten.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

5 sterren voor het uitzicht, maar geen voorzieningen. Wij stonden hier afgelopen nacht helemaal alleen. Restaurant was dicht maar vriendelijke dame klopte op de deur om €6 te innen. Hadden wij er graag voor over. Zeer rustige nacht gehad, ‘s morgen wel wat verkeer maar dat vonden wij niet erg.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Aardige eigenaren. We kwamen gisteren net na 17.00 aan. Aangebeld bij de winkel en we werden direct vriendelijk in het Engels te woord gestaan. Paar lekkere IPA’s gekocht en een rustige nacht gehad. Sanitair zag er goed uit maar geen warme douche op dit moment, daar werd aan gewerkt.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

€14.40 betaald voor 1 nacht. Dat betalen wij graag om veilig te staan en op loop/fiets afstand van het prachtige Rouen. Schoon sanitair (ook douches). Geluid van de grote weg is het enige nadeel maar we hebben er heerlijk geslapen.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Prima plek, wij stonden hier gisteren helemaal. Het gedeelte op het gras was afgezet met lint, het lijkt erop dat het gras opnieuw is ingezaaid. Wel wat geluid van de weg maar je hoort ons hier niet over klagen. Fijn dat er dit soort plekken zijn.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Ik ben het volledig eens met voorgaande review. Prima plek en je bent zo weer op de snelweg. Water om te spoelen werkte bij ons ook niet dus ons eigen water gebruikt.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Gratis plek in de winter. Complimenten voor de Gemeente Doesburg. Een rustige plek in de haven, je loopt zo het mooie stadje in. Wij liepen 2 etappes van het Hanzestedenpad. Prima uitvalsbasis met bushalte om de hoek (lijn 26 naar Dieren). Heerlijk gegeten bij de Waag. Plekken dichts bij de ingang hebben stroompalen die ook in de winter gebruikt kunnen worden. Wel wat 50 cent munten meenemen. Verder geen faciliteiten in de winter.

Fijn dat dorpen dit soort plaatsen aanlegt. Alles wat je nodig hebt, 5 euro (muntgeld) per 12 uur. Supermarkt tegenover (Tegut), gaat om 7 uur open

Mooie vlakke plek. Het restaurant was dicht toen wij aankwamen. Het is wel een stukje rijden van de snelweg en helaas stond voor ons de wind verkeerd dus konden de snelweg goed horen. Maar fijn dat dit soort plekken gratis aangeboden worden!

Heerlijk rustige plek op een grasveld alleen voor campers. Restaurant is prachtig en niet overdreven duur. 10 euro voor overnachting en 13 euro voor het zwembad incl. douche bij het zwembad.

Fijn dat je hier gratis kunt overnachten en niet de hoofdprijs betaalt zoals op de meeste campings in CH. Is een grote parkeerplaats met WC. Wij hebben tussen 23.00 en 5.00 goed kunnen slapen, daarna startte het verkeer weer op. Bij zonsopgang aan de klim naar de pas begonnen (niet via snelweg), was goed te doen met onze 2,14 breedte, wel veel haarspeldbochten.

Sitecode: 62087

De vorige persoon heeft pech gehad met deze ervaring. Wij stonden hier voor 2 nachten kort daarna en geen jagers gezien. Hele rustige plek met schoon sanitair en heerlijke warme douches. Mooie wandeling gemaakt naar Le Cavalerie. Winkel in het dorp ‘s morgens open voor brood. Had een 5 gekregen maar ook wij hoorden ‘s nachts honden in de buurt (kan de site niks aan doen)

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Afgelopen nacht hier alleen gestaan. Mooie rustige plek, blokken niet nodig gehad. Bakker op 500 meter in het dorp. Sanistation aan de overkant van de weg. Ook drinkwater beschikbaar deze tijd van het jaar! Graag een vrijwillige bijdrage achter gelaten in een sleuf aan de zijkant van de naastgelegen schuur. Dank aan de municipale voor deze fijne plek!

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Mooi dorp en fijne plek om te staan. Erg rustig dit tijd van het jaar. Restaurants alleen open voor lunch nu. Mooi wandelgebied, we hebben een geel gemarkeerde wandeling gedaan, rond de 6km.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Rustige plek. EUR 14,70 incl elektriciteit. Heerlijk gegeten bij Vigatane, restaurant op loopafstand, niet goedkoop.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Heerlijke rustige nacht gehad hier.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Wij hebben hier de afgelopen nacht gestaan met nog 2 andere campers. Mooie ruime plekken. De slagboom stond open en er stond aangegeven dat toegang en water op dit moment gratis is. Het ligt pal naast de spoorrails en dat hoor je wel natuurlijk. Het klinkt alsof wagons af en aangekoppeld werden. Wij hebben onze blokken niet gebruikt.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Plek zag er netjes uit. Wij hadden water nodig en de machine werkte niet (misschien afgesloten in de winter), dus wij zijn doorgereden

Prima plek. Keurig sanitair, prima WiFi en satelliet ontvangst. Wij waren de enige camper op 1 van de 6 camper plaatsen. Zou wel handig zijn om ook afvalcontainers op dit gedeelte van de camping te hebben, het is een groot terrein.

Prima stop in het najaar. Prettig een basisprijs van 17 euro en je kunt erbij kopen wat je nodig hebt. Er was nu voldoende plek, ik kan me voorstellen dat in het hoogseizoen de 2 douches voor dames niet afdoende is met zoveel plekken.

Sitecode: 72053

Heerlijk rustig geslapen tot 8 uur toen het wat drukker op de weg werd. Wij stonden hier alleen