@Haen59
- 2022
wij snappen niet waar de vorige review over gaat, natuurlijk is het sanitair niet heel modern want dat kan ook niet maar het is zeker niet verouderd het word super goed schoon gemaakt en de hele camping is heel goed onderhouden. Het restaurant is prima. Hier kun je prima op vakantie gaan hoor.
Aankomst was vriendelijk en oprecht. De camperplaats is nieuw en net open. De eigenaar staat open voor verbeterpunten en tips. Wat een rust en vrijheid! Bij de camperplaats een heerlijk restaurant, prachtige fiets-, en wandel routes! Op de fiets makkelijk te bereiken, Deurne, Helmond en Venray. Komen hier zeker terug. Ron en Corry Haen.
Eigenlijk een prachtige mooie camping, maar.... Veel te duur in september!! Winkel, restaurant en zwembad dicht. TV kijken werkt ook niet, voor ons geen probleem, maar wordt wel aangeboden. Jammer dat Campercontact het niet aangeeft!
gezellige kleine camping met mooi sanitair. broodjes service, helaas het restaurant gesloten. perfect om Praag te bezoeken, bus bijna voor de deur. TIP: maak geen gebruik van de hop on hop off in Praag, oplichters!
Wat een geweldige plek en lieve betrokken enthousiaste eigenaren Rob&Aniek! je voelt je er gelijk thuis. Alle ruimte in het voorseizoen en drankjes en snacks zijn aanwezig, worden zelfs op locatie bezorgd!🥰 Wij komen zeker terug!