@Haes1
- 2022
een prima camping en voor kwaliteit is de prijs naar verhouding. Te weinig douches valt wel mee. Het is iig super schoon. Het ligt dicht bij het stadscentrum welke goed is aan te fietsen. en voldoende speelmogelijkheden voor de kids. Dus prima en dat gezeur dat een douche 10kr (€1,30) kost. Het is vakantie joh 😉
absoluut een topper. ruime plaatsen. leuk restaurantje waar je heerlijk kunt ontbijten. sanitair wat verouderd maar super schoon.Vlak bij het levendige stadje Potes. Het bezoek aan de kabelbaan bij de Picos wat teleurstellend omdat de pieken in de wolken waren. ik ook trouwens want het is daar ontzettend mooi.Als ik ooit weer in de buurt ben kom ik hier zeker terug. kosten voor camper + 1 pers € 16,30 incl stroom
geen plaats voor campers maar de lieve receptioniste heeft ergens in de buurt een andere camping gebeld met de vraag of ik daar kon staan. dus nogmaals deze locatie is niet voor campers
Sitecode: 101912
Als je van rust en een mooie omgeving wil genieten moet je op deze camperplaats zijn. Top !!