@Haggis
- 2000
- Knaus Van TI 650 MEG
- 2021
Te duur voor de service. Sanitair oud en vaak vies, geen wc-papier en geen zeep. In de zomer mag u niet met een hond naar het strand. Het enige positieve is dat St. Malo gemakkelijk per fiets te bereiken is.
Veel te duur voor het lage aanbod voor het voorseizoen begin april. Douchemunten voor 2 minuten douchen zijn apart verkrijgbaar. Geen voldoende informatie bij het inchecken. De plaats lijkt begin april een beetje onverzorgd, maar daar moet rekening mee worden gehouden in de prijs. Het militaire oefenterrein mag overdag niet ontbreken. Onze hond werd bang.
De oprit en oriëntatie op het plein is verwarrend. Een receptie is niet herkenbaar. We werden onvriendelijk begroet door de verantwoordelijke vrouw die ons te voet tegemoet kwam. We kregen te horen dat een parkeerplaats alleen mogelijk is na voorafgaande online boeking. We moesten de reservering maken op de parkeerplaats voor het plein.
zeer vriendelijke ontvangst. Royale staanplaatsen. We kozen voor Standard Pitch en kregen voor 30 pond een heel mooi hardcourt met grasranden. Zeer schoon sanitair. We waren zeer verrast over deze geweldige prijs/prestatieverhouding.
zeer mooie verzorgde camping. Net als bij de andere campings rond Inverness is het raadzaam om vooraf te reserveren.
zeer verzorgde camping. Weide voor tenten en verschillende plaatsen voor stacaravans. Familiedouche en enkele douche beschikbaar. 8 minuten kosten 1 pond. Een redelijke vergoeding voor 2 personen met een hond en stroom voor 30 pond. Gratis wifi en zeer vriendelijke beheerders.
zeer mooi gelegen, kleine plaats. Heel netjes. Operator verwelkomt ons bij het oprijden van het plein. Iedereen die heeft gereserveerd, krijgt een grindbak met een groot grasveld bij de buurman van het veld. Anders parkeerplaats op gras. Elke plaats heeft een eigen elektriciteitsaansluiting. Schoon en verzorgd sanitair. Heel goed voor £ 25!
zeer verzorgde camping. Schoon sanitair. De plaatsen zijn grind tussen gazons. Rijd naar het terrein en wacht tot een medewerker komt, die vervolgens de parkeerplaats toewijst. Erg vriendelijk.
Uitgebreide parkeerplaats met direct uitzicht op de Atlantische Oceaan. Blijf gewoon staan en deponeer £ 10 in de brievenbus langs de weg.
Na een slingerend smal weggetje bereikten we de camping. De plaats wordt gerenoveerd en is gesloten. De borden zouden ook geïdentificeerd kunnen zijn. Dergelijke chalets hebben niets met kamperen te maken.
Prijs voor een nacht is 42 euro. Zeer smalle aanpak, maar uitvoerbaar. Oban is te voet in 40 minuten te bereiken. Taxi kost 10€.
Mooi gemaaid weiland en andere parkeerplaatsen rondom het erf. 150 Sk of 15€ wordt 's avonds op een welkomstuur opgehaald. Geweldig voor reizigers die voor één nacht zelfvoorzienend willen zijn.
Te duur voor deze prijs NOK 380 inclusief elektriciteit te weinig douches, waterdruk een grap. temperatuur is opgegeven. Je moet op zoek naar een drinkwateraansluiting.
handig veld op hard veld om te wachten op de veerboot van aanstaande maandag. Sanitaire voorzieningen zijn voldoende aanwezig. Zoals overal zijn ook hier de prijzen gestegen. Voor een nacht met elektriciteit is 400 NOK verschuldigd.
mooie parkeerplaats op het strand. Betalen doe je aan een automaat. We betaalden 250 NOK voor de nacht. In ruil daarvoor krijg je een geweldig uitzicht en een schone picknickplaats op het strand. Er zijn barbecuefaciliteiten aanwezig. Afwaswaterstation en toiletten zijn ondergebracht in een container. 1 uur durende wandeling naar Haukland Beach mogelijk.
De parkeerplaats kan niet worden gebruikt voor stacaravans groter dan 2,2 m. Wie verbaast het als een konvooi stacaravans kosteloos aan de kant van de weg blijft overnachten. Als u na een wandeling het strand wilt bezoeken, wordt de Uttaleiev Beach-plaats aanbevolen na 2,8 km door de tunnel.
schilderachtige camping. Direct aan het strand alleen mogelijk zonder stroom. Kleine toiletten (alleen dat de deur dicht is). Een piepklein kamertje met wasmachines en drogers en een kleine afwasgelegenheid voor de afwas. Geen wifi. Prijs van 350 kronen + 50 kronen voor elektriciteit is sportief voor de uitrusting.
Te duur voor de prijs van 250 kronen. 3 toiletten met 2 douches zijn ondergebracht in een container. Elektriciteit naar de middelste standplaatsen moet via een kabelgoot worden getrokken. u dient dan 50 tot 100 m kabel bij u te hebben. Ik vind 250 kronen te duur.
De prijs voor 1 nacht met elektriciteit was 250 kronen. Helaas werden we bijna opgegeten door de muggen. Een verblijf voor de camper was dus niet prettig. Het sanitairgebouw is schoon en gemiddeld. Op basis van de andere positieve recensies hadden we meer verwacht
wilde vandaag 1 nacht blijven op vaderdag. In eerste instantie waren we aangenaam verrast door de plaats. Vanaf 14.00 uur een stormloop van motorgroepen en jongeren. De weide naast de parkeerplaats veranderde in een luid feestgedruis van dronken joelende groepen. Ondanks betaling hebben we de plaats veranderd. Als er snackbars zijn bij de bewoners wanneer je aankomt, moet je gewaarschuwd worden.
schone en goed onderhouden plaats. Zeer schone toiletten en douches. Er is zelfs een hondendouche die op muntjes werkt voor onze honden. Dit is ook gerechtvaardigd. Aan de andere kant lijkt de muntgleuf van 10 cent voor warm water om te spoelen een beetje onbeduidend. De bestemmingen zijn gemakkelijk te bereiken. Er is informatie beschikbaar.
We betaalden in september voor nacht (2 pers) met elektriciteit 22 euro. De plaatsen zijn een beetje ongelijk op het gazon en zien er verwaarloosd uit De douches zijn onverwarmd maar schoon. Als u comfort verwacht bij de douche-ingang met het bord "museumdouche" vooraf gewaarschuwd.
De laatste en beste camping van onze reis. Pitch aan het meer. Super vriendelijk personeel. Zeer schone toiletten en keuken. Niet ver naar de veerboot van Naantali.
Beste camping sinds onze 8 nachten in Finland. Zeer schoon sanitair in de Finse stengel. Volledig en comfortabel ingerichte keuken. Personeel erg vriendelijk. Voel me hier heel goed. Prijs met campingkaart 14.- Womo, per persoon 5.- en de Finse standaardprijs van 5.- voor elektriciteit. Sauna incl.
Goed onderhouden camping met 2 sanitaire gebouwen. Zoet water en afvoer praktisch en schoon ontworpen. Prijs / prestatie zeer redelijk. (24.- voor Womo + 2 personen en elektra)
Receptie niet bezet tijdens openingstijden. Eigenaar leek dronken. Wilde de 25 euro niet verzamelen. Receptie bij het verlaten en betalen van de plaats nog steeds niet bezet. Sanitaire voorzieningen oud. Totale onverzorgde staat. Waarschijnlijk is de zondag aangebroken
Gigantische plant op het strand. We betaalden 34 euro in de goedkoopste zone. Bij ons was het erg verwaarloosd, vuilnis overvol, sanitaire voorzieningen oud, deels kapot. Open douches.
Sitecode: 20744
Mooie locatie direct aan het water. De plaatsen zijn allemaal erg ongelijk. Sanitaire voorzieningen te weinig. Oude stad op loopafstand.
Geweldige locatie aan het water. Boscamping met wat hobbels maar geen probleem. Plaatsen zonder systeem bieden enige onzekerheid over de afstand tot de buren. Tarief 30 euro incl. 5.- elektriciteit in het hoogseizoen. Collectie kleedkamers in mannen- en vrouwendouche
We waren hier op een avond op weg naar Finland. Quickstop-parkeerplaatsen zijn er, maar eigenlijk alleen vanaf 18 uur te boeken. Heb betaald voor een normale plaats dan 360 kronen incl. Elektriciteit en douches. Trotse prijs! Locatie maar geweldig, direct aan het meer met verschillende zwemplekken en hondenbad. Echter, zeer steenachtige grond en water alleen Kneehoch. Campers waren erg luid en roekeloos bij ons.
Snel verblijf 100.-dkk. op asfaltoppervlak. Elektriciteit 38.-dkk. Onevenredig zoals we vinden