@Hagobert59
- 2022
- Ander
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 5 dagen geleden
Een topplek in alle opzichten! Prachtig terrein, vriendelijke eigenaren, uitstekende wandel- en fietspaden! Geweldige en schone sanitaire voorzieningen! We zijn hier al meerdere keren geweest en komen zeker terug!
September 2026
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
In tegenstelling tot wat er op CamperContact staat, was de camping vandaag niet gesloten! Bel gewoon even met de eigenaar! Verder een geweldige plek! Ongecompliceerd, prachtige natuurlijke omgeving! Een heerlijke plek in het hart van het Karinthische Nockgebergte.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Eenvoudig, zeer goede sanitaire voorzieningen, goede locatie - dicht bij de Oostenrijkse spoorwegen (ÖBB), zeer goede mogelijkheden voor excursies en wandelingen, bijvoorbeeld naar de Gerlitzen Alm.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Zeer kindvriendelijk, makkelijk te boeken, schone faciliteiten, prachtige omgeving voor fietsen, wandelen en excursies.
Gloednieuwe camping, super schoon sanitair, gratis wasmachine, gratis toegang tot het buitenzwembad, toegang via code (van tevoren bellen), vriendelijke service, een echte aanrader, prachtige plek!
Echt een hele goede plek om San Marino te verkennen! Buslijn 7 rijdt vanaf de camping naar de oude stad! Het restaurant is topklasse en zeer redelijk geprijsd! Wij komen zeker terug!
Kleine, fijne camping, zeer vriendelijke eigenaren, het centrum van Torri Del Benaco is te voet in 5 minuten te bereiken, zeer schoon sanitair, kleine winkel aanwezig, slechts enkele plaatsen voor campers, moeilijk toegankelijk voor campers langer dan 6,5m, neem vooraf contact met ons op, de camping is open
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

geweldige natuurlijke plek aan de Gauja, het stadje Cesics is goed bereikbaar, het kasteel is een aanrader - € 22,- voor camper + 2 personen + stroom, prachtige wandelroutes langs de Gauja, het sanitair is geheel verouderd, verouderd en vies, de 4 sterren zijn er maar toch.