@Hagobert59
Gloednieuwe camping, super schoon sanitair, gratis wasmachine, gratis toegang tot het buitenzwembad, toegang via code (van tevoren bellen), vriendelijke service, een echte aanrader, prachtige plek!
Echt een hele goede plek om San Marino te verkennen! Buslijn 7 rijdt vanaf de camping naar de oude stad! Het restaurant is topklasse en zeer redelijk geprijsd! Wij komen zeker terug!
Kleine, fijne camping, zeer vriendelijke eigenaren, het centrum van Torri Del Benaco is te voet in 5 minuten te bereiken, zeer schoon sanitair, kleine winkel aanwezig, slechts enkele plaatsen voor campers, moeilijk toegankelijk voor campers langer dan 6,5m, neem vooraf contact met ons op, de camping is open
geweldige natuurlijke plek aan de Gauja, het stadje Cesics is goed bereikbaar, het kasteel is een aanrader - € 22,- voor camper + 2 personen + stroom, prachtige wandelroutes langs de Gauja, het sanitair is geheel verouderd, verouderd en vies, de 4 sterren zijn er maar toch.
kleine camping aan het grote meer. Alles klein - maar goed! Kleine, fijne keuken, kinderspeeltuin, geweldig groot zandstrand, apart sanitair, elk met 2x toilet + 1 douche, verouderd maar schoon, de overdekte barbecueplaats en de sauna direct aan het strand! Een goede plek in de natuur om te ontspannen en tot rust te komen!
een leuke camping met veel liefde ontworpen. Houten vlonders, buitenschaakbord, sauna, kinderspeeltuin, wasmachine, bootverhuur, barbecue-kookhut, plus een leuk restaurant, alles aan zee, beter kan niet! Oké - het sanitair zou iets moderner kunnen zijn! We verbleven 3 nachten! De telefoniste is erg vriendelijk, spreekt goed Engels! € 31,- 2 volwassenen, 1 camper + elektriciteit!
Deze CP is een echte schat! Klein maar fijn is alles wat je kunt zeggen! De jongeman is erg vriendelijk, spreekt goed Engels en helpt bij het organiseren van kanotochten op de Gauja! Sigulda is gemakkelijk te voet of met de fiets bereikbaar! we verbleven 4 dagen en vonden het geweldig!
Wij kwamen uit Vilnius en vonden een fantastisch mooie camping! Een kort telefoontje en een aardige, vriendelijke vrouw liet ons de plek zien, die we helemaal voor onszelf hadden! € 25,- voor camper, 2 personen + stroom! Alles wat kampeerders nodig hebben is aanwezig! Schoon sanitair, volledig ingerichte keuken, alle afvoermogelijkheden! wij zijn erg enthousiast!
zeer vriendelijke, liefdevol ingerichte camping, mooie vlakke grasvelden, direct aan de rivier, kajakverhuur, schoon sanitair! 4 dagen verbleven, zeer vriendelijke ontvangst, de beste CP op onze rondreis door Polen tot nu toe. Prijs 100,- zloty per nacht voor 2 personen met elektriciteit
Sitecode: 42074
Leuke camping gelegen aan een meertje! Vlak weideterrein, vrij te kiezen parkeerplaatsen! 110.- Poolse zloty per nacht voor 2 personen met elektriciteit! Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het kasteelcomplex en de stad! Zeer vriendelijke, Engels sprekende ontvangst! mooi schoon toiletgebouw en douches! Alles was top, ik kan de CP alleen maar aanraden! We hadden niet gereserveerd, er was voldoende vrije ruimte
Ja - een hele mooie CP, ze vroegen €30, de taverne is alles behalve goedkoop! ook de sanitaire voorzieningen waren in een precaire staat! De staanplaatsen en het strand zijn geweldig! De dichtstbijzijnde markten zijn in Plataria - op ongeveer 4 km afstand!
de CP bestaat uit een grote weide zonder bomen en schaduw, de sanitaire voorzieningen zijn totaal ontoereikend, vies, slechts 2 douches + 2 toiletten voor mannen/vrouwen, € 15 met elektriciteit is veel te duur, geen afvoermogelijkheden voor grijs water en chemische toiletten
Sitecode: 102064
reed van Skhoder naar Kukes via de SH 5 weg! Was in alle opzichten een ervaring! Hier verbleven en heel goed gegeten! Echt een vriendelijke sfeer! De weg was geen probleem - neem voldoende tijd! Er is een bar/café op de route - stop zeker!
een hele mooie CP met plaatsen direct aan het meer (zonder elektriciteit), er is een mooi pad rond de meren / ook voor fietsen, de plaatsen met elektriciteit liggen direct bij de ingang van de CP - zijn prima weideplaatsen, de sanitaire voorzieningen zijn schoon en OK, de prijs is matig op 215KN (ca. € 30,-)! we hebben hier een aantal heerlijke dagen gehad op weg naar Albanië! Wij kunnen de CP met plezier aanbevelen!
Helaas kan ik geen sterren geven! Ondanks de reservering en aankondiging van de afmetingen van onze WOMO, bleek ter plaatse dat de geboden ruimte niet genoeg was! Daarnaast dient men duidelijk te spreken in verband met de oprit of oprit naar de CP! De oprit is erg smal, de ingang van de staanplaatsen is ook erg steil! Manoeuvreren met de WOMO's is niet mogelijk! Ik zou er geen tweede keer in rijden!
Sitecode: 11967
een hele kleine, mooie CP met veel charme en sfeer, geweldige zwemgelegenheid, geweldige locatie, erg leuke uitbater, echt leuk hier
Terrasvormige parkeerplaatsen, naar eigen keuze, onbureaucratisch, vriendelijke ontvangst, directe toegang tot de haven/promenade, schone was- en sanitaire voorzieningen, goede prijs-kwaliteitverhouding
Ja, een goede tussenstop voor een nacht op weg naar het zuiden! Nee - niet heerlijk eten! Je kon niet zo veel kauwen dat de uienbraadstuk naar beneden ging! We hebben niets betaald voor de parkeerplaats! Maar voor niet lekker eten toch bijna 40 euro! Denk niet dat we terugkomen! Hagobert
We waren op deze “staanplaats” op 3 september 2020. Omdat we meteen een bord zagen met de tekst Camping verboden, vroegen we naar het opgegeven nummer! We kregen echter alleen het nummer van de Ill-centrales en daar legden ze ons uit dat het niet toegestaan is om bij de WOMO te blijven!
Sitecode: 20259
Echt een leuke CP! Goed onderhouden sanitair! Vriendelijk personeel! Baker komt elke ochtend! Koop groenten en fruit direct op het plein! Om de goede Stiermarkse wijn niet te vergeten! Sterk aanbevolen!