@Hajohin
Lid van Campercontact sinds 2026
We stonden op de tweede rij vanaf het strand. De sanitaire voorzieningen waren prima, maar niet bijzonder luxe. Er was een klein winkeltje met heerlijke baguettes. We konden ons verblijf verlengen en naar een andere plek verhuizen. Erg druk in het weekend, soms lawaaierig, dus het is beter om doordeweeks te boeken 😀 We zouden zeker terugkomen (10 meter is geen probleem, er zijn extra grote plekken). Twee leuke strandtenten met goede eet- en drinkgelegenheden direct aan het strand. Veel surfers, wat logisch is gezien de ligging aan de Atlantische Oceaan.
We hebben hier overnacht op 24 februari 2026 – genoeg ruimte (we hadden 10 meter) – gratis. Een erg mooie plek, direct naast een klein voetbalveldje aan de rand van de stad – 's nachts rustig. Prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Zeer goed onderhouden en prachtig aangelegd (er staan zelfs amandelbomen). Je rijdt door een poort (zoals bij een privé-nederzetting), die er onberispelijk uitziet. 's Avonds waren er verschillende mensen aan het wandelen of joggen. We zouden hier graag nog eens terugkomen.