@Halsema
Maike en Björn ik wil jullie bedanken voor de tijd dat ik hier mocht staan. Straalt vriendelijkheid en gezelligheid uit. Camping voorzieningen zijn. uitsteken en super schoon. Nogmaals hartelijk dank voor de gezellig tijd. Hans
Mooie en rustige camping. Ruime plaatsen. Vriendelijk ontvangst.

Sta op de SVR camping De Boerenzwaluw, bij Zijdewind NH. Prima grote verzorgde plekken, super mooi toilet- en douche gebouw. Vriendelijk ontvangst door de beheer(ster) der. Niets meer en minder dan super super.
Ik waterman sluit me aan bij de overige. Kleine knusse camping en er is altijd wel wat op aan te merken, maar kijk dan eens goed om je heen. Geweldige camping. Toppy
Ook ik wil mijn dank voor de gastvrijheid uitspreken. Dank Dank. meer wil ik niet zeggen
Schandalig. Alles kapot. Sta hier nu een paar dagen. Receptie gesloten, terwijl er staat dat de camping 24 uur open is. Is de beheerder aanwezig, laat gewoon de campers wachten, tot het hem uitkomt om ze binnen te laten. Sanitair om te huilen, diverse wc potten stuk, geen waterdruk dus niet wc door spoelen, douchen laat te wensen over, koppen spuiten alle kanten op of zijn niet aanwezig. Geiser weigert en moet steeds gerisetted worden. etc
wel mooie ligging, maar duur. staat 11,50 vanaf 1 sept tot 15 nov. maar dat klopt niet voor1 persoon, 1 nacht, incl electra

wil nog even opmerken, dat de wc/douch verwarmd is. verder sluit ik mij aan bij de vorige reviews. toppy.
Geef 3 sterren dit ivm dat wc/douch 2,42 euro kost en je er 1X gebruik van kan maken. Is veels te duur. Verder een uitstekende camperplaats.

geweldige plek. alles super geregeld. op sommige plekken blokken nodig. verder geen klagen
Uitstekende camping. Vriendelijk ontvangst. Krijgt plaats aangewezen. Alles prima in orde. 👍👍
Staat dat de camping het gehele jaar geopend is. Edoch toen ik op 19 okt bij de camping kwam GESLOTEN en geen verwijzing waarom. 1 ster eigenlijk te veel. Wilde op de dichtbij gelegen camperplaats niet staan ivm te krappe plaatsen. De volgende camping ong 25 km verder langs de kust TOPPY.
Inderdaad prima plaats. Slagers helaas dicht. 10 euro voor 1 nacht inc stroom.
Stond hier op 11 okt. 12 okt feest en moest je van het terrein af. Geen probleem. Prima plek. Alleen de coördinaten van de NKC app gaven een verkeerde plaats aan. Mocht dat ook bij u zo zijn, voer dan de lokale politie op googlemaps in. Achter dit perceel ligt de CP. Wil zeker nog eens terug komen. Voor 2 dgn staan 5 euries. Toppy
5 okt aangekomen. prijs volgens app 15,40 euro, maar helaas geldt voor een tent, camper, stroom en 1 persoon, tot. 20,00 euro. gezien de staat van alles, duur betaald. Jammer
Deze camping NOG steeds dicht op 1 november 2021 terwijl het een heel leuk stadje is om bekeken te worden. vorig jaar ook dicht, kon ik nog begrijpen, maar nu.!!!!!! verschillende camperraars willen er gebruik van maken, maar ja. op de site staat de camping op open, maar toch dicht. geen enkele reactie van de beheerder/eigenaar, raar maar waar. hopelijk gaat het ooit nog eens van slot. eigenlijk geen ster waard.
klein maar uitstekend om daar voor enkele dagen te vertoeven. mooi klein stadje en eetgelegenheden gemoeg. kan daar heel leuk wandelen. een aanrader.
mooie rustige omgeving. heerlijk wandelen. stond hier eind sept helemaal alleen. heerlijke douche en warm water voor de afwas. om ff tot rust te komen is deze plaats uitstekend geschikt. toppy
perfecte plaats om daar medere dagen te verblijfen. heerlijk om te wandelen en te fietsen. Los Alcazares heeft diverese eetgelegenheden om daar heerlijk te .... . verder diverse winkels. een plaats om terug te komen.
prima plek om enkel dagen te staan. Stad/dorp op ongeveer 2,5 km van de Cp. mooie omgeving tussen de bergen. 11 euro incl.
goede camping en zelf je plaats uitkiezen. mooie omgeving voor wandelen (natuurgebied) wandelroute aanwezig. ook uitstekend om te fietsen. gezellig stadje veel restaurantjes etc
jjh stonden hier op 29-9-19. prima plaats totdat er in de loop van de middag 8 x caravans met ook nog een aantal kleine kinderen die overal aan zaten. dingen vernielden en er in de wc/douche een puinhoop van maakten en de ouders keken nergens naar. zo gaat de CP hard achteruit..het wordt er NIET leuker op.