@Halsemalta
- Adria Twin Suprème SLX
- 2017
- Buscamper
Juli 2026
Vriendelijke ontvangst en ja, het sanitair is oud maar functioneel en schoon. De wasmachine werkt met £ munten. Let echter wel op dat de tijd op de wasmachine kleiner of gelijk is aan de tijd op het muntenapparaat. Terrein is vlak en het uitzicht prachtig.
Maart 2026
Mooie nieuwe ccp plaats met alle service aanwezig. Als je een lichte slaper bent, hoor je wel de treinen die 3x per uur langskomen ‘s nachts.
Redelijk schone serviceplaats bij de Repsol, dank daarvoor en laten wij als gebruikers dat zo houden. Diepe V-kuil kun je het beste vooruit inrijden en na het servicen dezelfde weg achteruit terug, dan is de kans op schade minimaal.
Wat een super plek! Met ACSI betaalden wij €23,- incl alles. een aanrader ! 20 min lopen van het historische centrum dat de moeite waard is.
Februari 2026
Als je een kaart of account hebt van ‘camping-car-park’ dan is dit een prima overnachtingsplek. Sanizuil werkt goed Schone openbare toiletten bij de hand. Naar het centrum is 30 min lopen of 10 min op de fiets.
Blijft een prima plek voor een overnachting en een bezoek aan het stadje. Geen verlichting maar voelde zeker veilig om te staan.
Super CP. Lekker verwarmde douche en toilet ruimte in mooi sanitair gebouw. Kraan afwasplek en kraan chemisch toilet nu afgesloten vanwege de vorst (overmacht) Vers water innemen ging gelukkig wel.
Wat een super plek is dit zo vlak voor/na de Duitse grens. Hoewel nog niet helemaal “af” is toch alles aanwezig en zeer verzorgd! Vriendelijke ontvangst door eigenaar Erik. Prima voor een tussenstop van/naar het noorden of voor een paar dagen lekker fietsen of wandelen. Betaling kan via een QR code of contant
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Goeie ruime gratis parkeerplaats op gravel met nog service mogelijkheden ook! Prima om de stad en de grotwoningen te bezoeken. Rustige nacht gehad.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wat een heerlijke plek om te zijn. Erik is een geweldige gastheer. No nonsens en heel relaxed. Zwembad is warm, gezellig terras voor een lekker drankje, schoon sanitair en ruime gravelplaatsen inclusief stroom. Wij komen graag weer!