@Hamapol
inderdaad net, rustig en schoon zoals eerder gemeld. Niet ruim, eerder klein en alles dicht op elkaar. Slechts 1 camperplaats, misschien voor de genoemde prijs, maar wij moesten € 46,70 betalen voor 1 nacht op 1 van de 18 kampeerplaatsen die er alleen zijn inclusief privé sanitair dat we niet gebruiken. Geen grijs water los plaats is ook een minpuntje.
topverblijf op deze camping, wilden 2 nachten blijven, het zijn er 6 geworden. Bij vette pech laat in de avond enorm geholpen door Diane en Rutger, werkelijk niets was teveel. We zijn jullie zo dankbaar. We komen zeker terug op deze unieke plek met zo veel verscheidenheid in ruime staanplaatsen.
Alles dik in orde, precies zoals eerdere reviews aangeven. Aller vriendelijkste ontvangst door waarnemer Alex. Door slim aangegeven starichting maximale privacy, mede door de vlindervorm van de CP.
prima cp aan de rivier, enig rumoer van de weg. 101 genummerde plaatsen met stroom per kWh 0,70€. Op de "Wiese" nog minstens 50 plaatsen als het niet te nat is, stroom voor 3,50€ per dag. Erg druk en vol, maar zeer rekbaar terrein voor wie geen voorzieningen nodig heeft.
Goede verblijfplaats vanwege de ligging aan de rand van de stad, maar toch midden in de natuur, met veel mooie fiets -en wandelroutes. Voorzieningen OK als je tenminste niet rekent op een werkende WiFi, de drukte kan de oorzaak van het falen niet zijn geweest tijdens ons verblijf.
Keurige plaats in een prachtige streek vlakbij het dorpscentrum