@Hamble

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een handige overnachtingsplek aan de snelweg. Het was een erg rustige plek met ruime staanplaatsen, het ontbreken van een aparte waterkraan voor drinkwater versus toilet was het enige nadeel. Het is ook een heel leuk dorpje, de dag dat wij er waren waren er een aantal bars open. Het is de moeite waard om naar het centrale plein te lopen. Dank aan de gemeente voor deze bron.

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een hele fijne kleine camperplaats aan de rand van Chipiona. Het is erg goed gerund, netjes, schoon en de eigenaren zijn ontzettend behulpzaam. Er zijn plekken voor langere campers op de centrale plekken. Ik heb een e-mail gestuurd om te vragen of ze nog plek hadden en kreeg heel snel antwoord. Ik verblijf hier weer in een zone.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Geweldige overnachtingsplek net buiten de hoofdweg, maar erg stil qua verkeerslawaai. Het is gewoon een grindparkeerplaats met genoeg ruimte voor grotere busjes. Hartelijk dank aan de gemeente voor het creëren van deze ruimte.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een hele fijne camperplaats om een paar dagen af te sluiten. Vriendelijke ontvangst, prachtig uitzicht en wandelen en fietsen vanaf de camperplaats. Plaatsen kunnen met of zonder elektriciteit zijn, ze doen echt hun uiterste best om iedereen te accommoderen. We komen zeker nog een keer terug.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een mooie plek net buiten de stad Almodovar aan de N2. Hoewel het aan de weg grenst, is het niet bijzonder lawaaierig om daar te parkeren. De slagboom was open toen wij er waren met gratis ehu en WiFi, alles erg netjes en opgeruimd. Almodovar is de moeite waard om in te lopen, want er zijn bars en restaurants plus een aantal gemarkeerde fietsroutes in de regio. Dank aan de gemeente voor het creëren van deze plek, het wordt zeer gewaardeerd.

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een leuke kleine camperplaats net achter de mijnen in Lousal. Sommige plaatsen zijn klein, maar je kunt er nog steeds in. Momenteel gratis ehu, samen met water en afvalstortplaats, alles erg netjes. Het dorp heeft een bar, er komt de meeste ochtenden een broodwagen langs. Genoeg wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving. Bedankt aan de gemeente voor het bewijzen van deze leuke plek.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een mooie plek aan de rand van het dorp met fantastisch uitzicht over de wijngaarden en naar de mirador. Toen wij er waren was het gratis ehu etc. maar het slagboomsysteem was open. Mooie gemarkeerde wandelingen van Santa Marta naar de nabijgelegen dorpen. Dank aan de gemeente voor het aanbieden van deze faciliteit voor campers.