@Hammer073
goed verzorgde schone camping . niks op aan te merken.
Prima camping, eur 20,- via ACSI CC zonder stroom, kleine plekken, goed sanitair, maar let op: De reden van deze review is: Volg NIET google maps, maar de route die de camping adviseert langs de kust!!!
Dichtbij Toledo en veilig. We zagen de kermis en dachten valt wel mee. Maar helaas, we trilden uit ons bed. Toen de herrie om 02:00 ‘s-nachts door ging zijn we alsnog weg gereden.
prima plek, dicht bij centrum/strand. schoon sanitair. grootte plaatsen zijn variabel. voor herhaling vatbaar.
prima camperplaats voor bezoeken Wenen. Wenen bezocht met de fiets, goed te doen.
Sitecode: 12078
prima plek voor stadje te bezoeken en te wandelen. vriendelijke eigenaar en goede informatie gekregen
Sitecode: 20375
prima voor een nachtje. heerlijke douche en net toilet. 25,- betaald voor 2 personen incl douche en electra.
grote terrassencamping, ruime plaatsen, lage bezetting, gedateerde sanitaire ruimten, maar ach, prima voor ons. wij kregen desgevraagd een plek vooraan met zeezicht, maar zonder schaduw. leuk klein baaitje met zandstrandje zonder uitbater.
prima plek voor een bezoek aan het mooie Bari, vriendelijke 24/7 bewaking, erg gehorig vannacht. Eur 15,- betaald incl water en elektra.