@Hammer073
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
We stonden aa
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Vriendelijke ontvangst, mooi plekje in schaduw, bijzondere douche ervaring, fiets afstand van stranden, prima fietspaden. Aanrader 👍
Mei 2026
goed verzorgde schone camping . niks op aan te merken.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima camping, eur 20,- via ACSI CC zonder stroom, kleine plekken, goed sanitair, maar let op: De reden van deze review is: Volg NIET google maps, maar de route die de camping adviseert langs de kust!!!
Dichtbij Toledo en veilig. We zagen de kermis en dachten valt wel mee. Maar helaas, we trilden uit ons bed. Toen de herrie om 02:00 ‘s-nachts door ging zijn we alsnog weg gereden.
2022
prima plek, dicht bij centrum/strand. schoon sanitair. grootte plaatsen zijn variabel. voor herhaling vatbaar.
prima camperplaats voor bezoeken Wenen. Wenen bezocht met de fiets, goed te doen.
2021
Sitecode: 12078
prima plek voor stadje te bezoeken en te wandelen. vriendelijke eigenaar en goede informatie gekregen
Sitecode: 20375
prima voor een nachtje. heerlijke douche en net toilet. 25,- betaald voor 2 personen incl douche en electra.
grote terrassencamping, ruime plaatsen, lage bezetting, gedateerde sanitaire ruimten, maar ach, prima voor ons. wij kregen desgevraagd een plek vooraan met zeezicht, maar zonder schaduw. leuk klein baaitje met zandstrandje zonder uitbater.