@Hampi_CH
Ruime en goed onderhouden camping. Schone toiletten en afwasgelegenheid. 5000 ISK betaald voor een staanplaats met elektriciteit.
Groot, goed onderhouden grasveld. Mooie gemeenschappelijke ruimte met een kleine keuken. De sanitaire voorzieningen zijn vrij klein voor de grootte van het veld en er zijn geen douches.
6000 ISK contant betaald voor twee personen inclusief elektriciteit. Kampeerplaatsen op gras, enigszins beschut tegen de wind door een muur. Een schoon toilet voor dames en een schoon toilet voor heren. Basisvoorzieningen voor water en afvalverwerking aanwezig. Geen keuken of gemeenschappelijke ruimte. Geen informatie voor gasten.
Leuke kampeerplek voor tent of camper, ideaal voor gezinnen. Fietspaden en voetpaden beschikbaar. Zeer aardige exploitant
We hebben ons verblijf verlengd omdat alles klopte: - kleinere en rustige camping - mooie omgeving om te wandelen en fietsen - winkel op ongeveer 2km afstand - zeer hoffelijke uitbater - eenvoudig en schoon sanitair - er is een gereserveerde ledigingsplaats voor de toiletcassette en er was tevens een afvoerpunt voor het grijswater (misschien niet ideaal ontworpen maar toch bruikbaar)
-zeer mooie omgeving - parkeerplaats z. T. zeer ongelijk -minimale sanitaire voorziening voor de grootte van de plaats -Netaansluiting slechts 6A -Dieruitwerpselen gevonden op het tapijt (kleine hond of kat, dat werkt helemaal niet) - Prijs voor Womo (7,2m) en 2 mensen. 34,5 €
Geweldige camping met grote comfortplaatsen en een grote weide. Het sanitair is groot en goed onderhouden. Het restaurant wordt aanbevolen om te eten. Bij de receptie is een kleine selectie boodschappen verkrijgbaar. In Antholz is een kruidenierswinkel en een goede bakker.
Fijne en rustige parkeerplaats met een aardige beheerder. Helaas kan vers water niet direct ter plaatse worden bijgetankt. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen in het hotel. Winkelen is mogelijk in de buurt.

Mooie en rustige plek. V / E is goed. In Mülheim heeft een geldautomaat en ook voor boodschappen zijn er meer mogelijkheden.
Zeer aardige eigenaar, je voelt je hier meteen welkom. De faciliteit is alleen door ons onderhouden. Het enige jammer was dat het legen van de chem. Toilet was niet mogelijk. Voor fietstochten is de plek goed. De cake is een echte aanrader. We komen terug
Als je van de natuur en de wind houdt, is dit de plek voor jou. V / E en ruimtekosten kunnen worden gemaakt bij aangewezen betaalkantoren. Geen cijfers, alleen munten.
Schone, goed onderhouden en moderne parkeerplaats met bushalte naar Sassnitz of Binz. Aardig en behulpzaam personeel. Het sanitair is niet te groot, maar ik heb nooit in de rij hoeven staan. Ook waren een wasmachine en een droogtrommel beschikbaar. Water en elektriciteit kunnen worden gekocht tegen standaardprijzen op kolommen. In het restaurant op het plein hebben we goed gegeten.
Leuke, idyllische plek. Geschikt voor een tussenstop of overnachting. Voertuig staat op ongelijke weide. Achter het hek is een goed onderhouden gazon met zee-verbinding
Wie de rust waardeert, van de charme van een klein dorp houdt en graag in de Elbe verblijft, heeft precies goed. Het veld heeft alles wat nodig is zoals V / E en elektriciteit. Aangename operator. Enige nadeel, ik kan hier geen boodschappen doen.
Zeer mooie camping met zwembad. Schoon sanitair en goede ingedeelde douche cabines. In het restaurant is er een kleine menukaart en kun je goed eten. Op het plaats voelden wij ons goed, dankzij het vriendelijke personeel.
V / E is BESCHIKBAAR, maar heeft onderhoud nodig. De hele plaats heeft een lichte helling. Heel bijzonder restaurant waarin we goed hebben gegeten.
Goed en leuk gelegen camping met restaurant en winkel, die de hele dag open is. Personeel opgericht en behulpzaam. Sanering is een jaar geleden gemaakt en is erg schoon (de functie van de douche is even wennen).