@Han-Timmer

2017

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Alleen water om cassette en straat schoon te spoelen. Chemische toilet en vuilwater in het zelfde putje lozen.

Sitecode: 62032

superleuke plek! helaas is er met deze hitte blauwalg dus een zwemmetje zit er niet in.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Inderdaad prachtige plek. Weekend van 19 juli festival van liefhebbers Amerikaanse auto's op camperterrein en de toestroom begon al op woensdag. Dus of je nog plek vindt of wilt...

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Er is niets behalve een prachtige omgeving en rust. De toegang is een beetje stijl maar goed te doen. Er zijn een paar lange afstands wandelingen in de Buurt.

Sitecode: 20913

Leuke camping aan de rivier de Alta. Sanitair is niet het modernste maar wel schoon. Grijs water en chemisch toilet en water gratis. Elektriciteit is betaald. Totaal 350 kronen voor 1 nacht. 100 plaatsen moeten er volgens ons minder zijn.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

prima plek op doorreis naar de Noordkaap. Naast de E4. Ruime vlakke plekken. Uitzicht op de zee. Er is een schoon toilet, geen douche Betaling is bij de supermarkt aan de andere kant van de weg. Je kan een rondje wandelen van 7,5 km via Javre centrum over de snelweg weer terug.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Leuke camperplaats voor een nacht. betalen via PayPal app. Dicht bij zee en strandje. Sanitair (publiek)is niet om over naar huis te schrijven.

Prima camperplek mooie grote plaatsen. Stonden met uizicht op de Neckar. Vriendelijk personeel. gebruik van zwembad, wc en douche moet je extra betalen. Voor 2 dagen en een zwembad ticket kostte 59 Euro.

mooie plek maar het is nu 1.30 u en ik heb nog geen oog dicht gedaan omdat er elke 10 minuten een trein voorbij komt.