@Han-en-Thea
Als je 6 sterren zou kunnen geven, dan aan deze CP. Uitstekende service en outillage. En dat voor minder dan 30€ ( met ACSI) begin september 👍
Attentie, attentie: geen hond toegestaan! Jammer, want het leek ons een meer dan goede camping. Gelukkig mochten wij die nacht ( met hond) blijven.
Sitecode: 22068
uitstekende gemeentelijke camping , mooi uitzicht op kasteelresten, leuk stadje, 2 supermarkten en bovenal goed sanitair. Bij gebruik Acsi-kaart: alleen als je via Acsi reserveert, niet bij bureau camping!
uitstekende kleine camping, prima sanitair. niet geschikt voor grotere campers, onze 7 meter paste maar net
camping net een paar dagen open, (start 1 april) zijn nog bezig met opstart ( bijv nog geen pizza’s). allervriendelijkst, prima kleine camping, sanitair schoon. Op loopafstand grote Leclerc. Tarief inmiddels iets hoger, €17.40 voor camper, 2 pers, electra, toeristenbelasting.
waarschijnlijk voldoet deze camping ook niet aan de wensen van velen. wij betaalden €40,75 p/n voor 2 pers+hond+ electra in de week voor Pasen. 50 m2 midden tussen de vaste percelen.
een bijzondere plek, klein dorpje, kleine super, pizzeria, maar ook fantastisch restaurant (aanbeveling!), toffe jonge eigenaren, prima WiFi, kortom 5 sterren waard, ook voor €37 euro (2 pers +hond) zie foto prijslijst
Als je het iemand gunt, dan zeker ook Alen & Nada, sympathieke hardwerkende mensen. Aantal keren p/w kookt Alen lokale gerechten .Eten ca 20-25€ pp, camping 30€ pn voor 2 pers. , kleine percelen. Hondenbeach op 200 m, prima te doen.
typisch Italiaanse ontvangst: ga maar staan, niet moeilijk doen. de honden uit eerdere review vallen mee: Golden Retriever en Tackel. gezellig eten vanaf 19 u onder baldakijn. geen capsones , gewoon meedoen.
Inderdaad leuke camping (gemeente/stadsmarketing-beheer), maar het is niet tof om 's morgens om 07.45u al met 4 man te staan wachten totdat de 2 WC’s vrij zijn. Er staan hier nu ca 50 campers/caravans, de sanitaire capaciteit is strikt onvoldoende.
Wij vielen met “ den Nase im Buter”, de hele week heeft men open deur incl eten etc. Aanrader!
Wij zijn op de terugweg, maar met de nieuwe wijnvoorraad van Seilheimer twijfelen wij of we nog wat langer zullen blijven. Prima plek. Begin juli staan we hier nog helemaal alleen. Goede gastheer, schoon sanitair. Ietsje lawaai van verkeer op aanpalende landweg. Aanrader voor zo weinig geld.👍
Splinternieuwe camping/ camperplaats. Prima infrastructuur, meer dan uitstekend sanitair. Zeer behulpzame eigenaresse. Een wonderplek.