• Camperlocaties

@HanGijsFien

Ja

Bezit

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Leuke, gemoedelijke camping met fijn sanitair! Met de hond loop je zo de dijk op naast de camping. Op de camping mogelijk om wat kleine boodschappen te doen en Volendam en Edam zijn op fietsafstand! Ook leuk met kinderen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Echt een aanrader, zeker met de hond! Vanaf de plekken bij De Schorren loop je zo met de hond het bos in waar ze ook los mogen lopen. Rustige plek, prima sanitair, kleine Spar vlakbij voor verse broodjes en erg vriendelijk bij ontvangst. Eigenlijk alleen maar positief!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een mooie en fijne plek! Lekker ruim opgezet en we voelden ons erg welkom. Sanitair wat verouderd maar schoon. Aanrader om naartoe te gaan!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Echt een aanrader om hier een nachtje (of meer te staan), vooral met een hond mee. Je mag zelf een plekje uitzoeken, en rond 19u (dacht ik) aanmelden en betalen bij de receptie. Heerlijk rustig, mooi uitzicht, goed sanitair en er worden iedere dag verse broodjes gebakken die erg lekker zijn. Ik zou hier zeker terug gaan!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie camping, waar je zelf een plekje mag uitzoeken. Wij hebben hier fijn en lekker rustig gestaan begin juni 2023. De eigenaren erg aardig, en als je wilt kun je 's avonds een schnitzel of Hamburger eten in het restaurantje bij de camping. Heerlijk als je 's middags de Preikestolen hebt gelopen.

Sitecode: 19597

Leuk plekje naast een rivier. Fijn sanitair, aardige mensen en vanaf de camping kun je een leuke wandeling maken (bij de dame bij de receptie kun je de route vragen). Ook leuk om vanaf hier met de fiets naar Egersund te gaan. Enige nadeel is dat het langs de weg ligt, dus overdag en 's avonds hoor je wel het verkeer (wij hebben er geen last van gehad).

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Wij hebben hier eind mei 2023 een nachtje gestaan. Een mooie camperplaats, wel erg groot! Wij betaalden 290 NOK, inclusief gebruik van sanitair (douche en wc aanwezig) en stroom. De plek is wel ideaal. Je kan de hond prima uitlaten, vlakbij de supermarkten en het leuke stadje is 5 minuten lopen. Wat ons betreft een aanrader!

Sitecode: 19113

Wij hebben hier eind mei 2023 gestaan nadat we aankwamen met de boot in Kristiansand. Het was toen heerijk rustig, schoon sanitair en vanaf de camping kun je lekker in het bos wandelen of naar het strandje lopen. Bij de receptie werden we ook hartelijk ontvangen. Enige nadeel vonden wij dat je een plek toegewezen krijgt, terwijl het terrein nagenoeg leeg was.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Goede, grote plekken, nieuw en netjes sanitair en fijne plek om met de hond naar het strand te lopen. Aanrader!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Leuke camping met veel gras naast de plekken en prachtig gelegen tussen de bergen. Sanitair wat verouderd maar wel schoon. Vanaf de camping een hele mooie wandeling gemaakt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een groot veld met plekken naast elkaar., en uitzicht op het meer. Wij hebben hier 2 nachten heerlijk gestaan. Sanitair is prima, en wij hebben 1 avond heerlijk bij de bistro gegeten. Ook een erg fijne camping als de hond mee is!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Leuke camping, rustig, mooi uitzicht, schoon sanitair en fijne douches! Met de hond ook super omdat je zo het bos in loopt!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Fijne plek om te overnachten! Super stil, enorm hartelijk ontvangst, prima sanitaire voorzieningen (schoon en oké douche) en er is WiFi aanwezig. Verder top om met de hond naar het meer te lopen op zo’n 5 minuten afstand. Ook goed om te weten dat je hier met harde wind goed beschut staat!

Sitecode: 20176

Een fijne camping. Grote plekken, lekker rustig, schoon sanitair! De WiFi is er, maar valt wel af en toe weg (neemt niet weg dat het heel fijn is dat hier gratis WiFi is!).

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een hele mooi plek met prachtig uitzicht, maar wel vol in de wind bij slecht weer. Wij zijn doorgereden naar het Pier Head hotel in het centrum van Mullaghmore, waar je na aanmelding bij de receptie op de parking kan overnachten.

Sitecode: 41931

Fijne camping met schoon sanitair en een lekkere douche (warm, harde straal en geen douchegordijn). Je kan wassen -en drogen voor 7 euro per wasje. Aardig ontvangst en vlakbij het centrum.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Fijne plek! In de avond is het wat druk qua verkeer, maar ‘s nachts lekker rustig. In 5 minuten loop je naar het centrum en/of naar het strand. Verder zijn overdag de openbare toiletten open, staan er prullenbakken, is er een vers waterpunt en kun je het toilet van de camper legen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Aanrader! Wij hebben hier heerlijk gestaan. Voelt heel veilig en je kan een rondje langs de pier en het water lopen met de hond. Het stadje met leuke restaurants, winkels en pubs is zo’n 5 minuten lopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Mooie plek maar geen aanrader als het warm en mooi weer is! Wij kwamen hier op een zomerse dag en toen was het net een pretpark. Helemaal vol met gezinnen en een waterpark voor de kinderen. Wij zijn doorgereden naar de camping Stonepark Lodge Caravan Camping waar we heerlijk rustig stonden met een goed restaurant op een paar minuten afstand (wel 25 euro per nacht, inclusief douche en toilet).

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Echt een fijne plek om te overnachten. Alles is goed geregeld en er hangt een fijne sfeer op de camping. Prive-strandje is top en de plekken zijn ruim. Sanitair het schoonste wat we tot nu toe op campings in Ierland zijn tegengekomen. Wel maar 4 wc’s en 2 douches wat wat weinig is als het vol staat en douches zijn 1 euro per 3 minuten (vandaar 4 ipv 5 sterren). Aanrader!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Fijne rustige plek met vers water en een afvoer voor het toilet en grijs water. De prijs is €10,-. Bij het hotel is een ‘leisure’ centre met een zwembad, jacuzzi, sauna en douche. Erg lekker, maar kost wel €9,45 per persoon om er in te mogen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Dit is echt een mooie spot, vlakbij een klein strandje waar je door een klein stukje land naartoe kan lopen. Er is verder helemaal niks (geen faciliteiten, afvalcontainer of water) maar het uitzicht is top!