• Camperlocaties

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

Douche in oude verroeste container. Zeeppompje in toilet was leeg, geen WIFI. De aangegeven prijs van 17 € klopt niet. Er wordt nu 20 € gevraagd en dat is echt teveel voor deze CP.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

we waren van plan om 1 nacht te blijven, maar zijn hier een hele week geweest van 2 tot 9 feb.2026. Wat een fijne camping, heerlijk verwarmde doucheruimte, warme douches en alles erg schoon! Echt de beste camping tot nu toe!!! Het poortje van de camping door en je bent op het strand..... Beslist een aanrader, 5 sterren meer dan waard!!!

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

Deze cp kun je ook boeken via Campspace. Daar heet de cp Campspace casabermea. Dan kost het €26,40. Je ziet dan niet dat het deze finca is want de locatie van de micro cp krijg je pas na boeken. Oplichterij dus. Deze cp hoort niet thuis op campercontact. Caravan met wc+douche staat er nog steeds, te vies om naar te kijken. Hondenstront op staplaats. Lees reviews hier en op google maps da's voldoende.

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

Bullshit, dit is Finca colores. Boeken via Champspace €20,- & €6,40 bemiddelingkosten, doorgestuurd naar deze Finca. Boeken bij cp kost €11,-. Lees revieuws op campercontact en googlemaps da's genoeg. Honden stront op staplaats, camper met wc+douche staat er nog steeds n.b. zonder water, te vies om naar te kijken. 5 negatieve sterren is te veel. Cp hoort niet op campercontact. Campspace, oplichterij, te duur & micro cp staat niet exact op maps

Sitecode: 19412

2 nachten gestaan €84. Bij 2 e keer bellen om te boeken steeg de prijs exorbitant (waarschijnlijk omdat er nog 1 plaats over was). Voor de rest goede camping met kleine plaatsen. Vlak bij centrum v.d. stad. Zeer ruime en schone douches echt top, kun je makkelijk met 2 in. Mag ook wel voor die prijs! Toch zijn er zat camperplaatsen voor minder dan de helft van de prijs. Alleen om deze tijd (januari)is't overal erg druk. Leuk plekje kost moeite.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

3 nachten gestaan. Plaatsen niet al te groot. Vorige review klopt. Toch maar 4 sterren. Eerst 2 nachten €54. Bij boeken 1 nacht €30.? Prive kiezelstrand. Douches niet echt top, je moet de knop vasthouden anders stopt die. Beetje geneuzel van mij natuurlijk. Als camping prima.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

prijs kwaliteit goed. aardige eigenaar, spreekt goed engels. vorige reviews zijn waar. veel honden maar die zijn snachts stil. dorpje op loopafstand. sanitair is zoals op de fotos. goede plek voor op doorreis, maar andere camperaars staan hier langer en komen hier vaker. er stonden toen wij er overnachten 3 andere nederlanders die hier frequenter kwamen.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

5 sterren omdat we om 8 uur s,avond belden en welkom waren. Ongeveer 22:00 uur gearriveerd. Zelf een plekje gezocht en stroom aangesloten (was wel even zoeken) maar voor 13 euro inclusief stroom een goede prijs kwaliteit. Nu was het een beetje desolaat en troosteloos. Geheel is wat (erg) rommelig maar in de zomer denk ik wat beter. Goed bereikbaar vanaf de snelweg, navigatie klopt, en er staan bordjes. 10 campers aanwezig. 2 stroom plekken over.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

5 sterren vanwege de rust en alles gemakkelijk. 6 sterren voor de douche en toilet. Uitstekende cp

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Voor ons 5 sterren. Lekker kleinschalig. Heel goede voorzieningen, douche toilet wasmachine. Moet wel even trapje op, maar dat is heel goed te doen. In tegenstelling tot andere revieuws absoluut geen kippe- of eendenstront. Wel wat oude machines en zo op het terrein, maar als je je daaraan stoort dan zijn er wel andere zaken op zgn. goede camperplaatsen te bedenken. Zoals rumoer van verkeer of andere camperaars etc. Daar heb je hier geen last van

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Prima camperplaats zeer rustig ruim en prima mooi en schoon toiletgebouw vlakbij waar je camper staat. Heel aardige en vriendelijke ontvangst. Mevrouw kwam kort nadat we gearriveerd waren ons welkom heten met doosje eieren en koetjes chocolade. Betalen, afrekenen net zo je wilt mag ook door overschrijving. Gewoon Sallands gemak en vriendelijkheid.