@HanLoo

2002

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wat een bijzondere plek om te overnachten met al die klokken op het terrein. Ook in het restaurant is veel te bekijken. sNachts is het heel rustig.

Sitecode: 101915

Prachtig rustig plekje bij de watervallen. Geen voorzieningen voor campers, maar vrijwel vlakke plaatsen om te staan op asfalt. Mooie wandelroutes.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Heel fijne, rustige plek. De eigenaar komt persoonlijk langs om een paar eitjes van eigen kippen te brengen. We zijn twee nachten gebleven en komen vast wel weer een keertje terug.

Prachtige plek in natuurreservaat. Uitzicht op de rivier, wandelpaden, picknickbanken, informatiefolders en toilet.

Prachtige plek met uitzicht over zee. Rustige omgeving. Camperserviceplekken op enkele kilometers afstand. Op de camperplaats zelf toilet en vuilnisbak.

Wat een heerlijk plekje voor wie van kamperen in de natuur houdt. Je kunt met een beetje geluk rendieren en elanden spotten en bij de kampeerplek kun je bbqen of gewoon een lekker vuurtje stoken. Geen verkeerslawaai en toen wij er stonden op 1 juli 2019 slechts 1 andere camper.

Fijne, rustige plek op een groot grasveld met picknicktafels. Direct bij de fabriek. Leuk om te bekijken. Geen voorzieningen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Fijne, rustige camperplek. Eigenaar is heel vriendelijk en gastvrij. Dagelijks verse eitjes van eigen kippen, fietskaartjes, fijne en schone douche, afwasgelegenheid en vrij uitzicht over de landerijen. Super!

Mooi rustige plek in het dorp naast de sportvelden. Geen voorzieningen. Prima uitvalsbasis voor fietstochtje.